Multimedialarda yaptıklarınız çok yapmacık gözüküyor ki zaten yapıldığını sanmıyorum, editlendiği görülüyor. Konu da sayfa kasmak adına boş ekran görüntüleri ve tek tek bütün multimediaları sıralamanız açıkçası üzücü. Yaptığınız nefes alma rolünü multi media bile olarak atmışsınız, bu birliğinizin rollerini mi gösteriyor ki şimdi?
Bazı ekran görüntülerinde de imlâ hataları mevcut. Açıkçası sizden toplu olarak güzel roller bekliyordum fakat baktığımda fazlasıyla hayal kırıklığına uğradım. Evet, MTA'dan gelmiş ve SA:MP ortamını tam bilmiyor olabilirsiniz fakat bu öğrenmemeniz için bir sebep olmaz. Rol yaptığınız kişiler de sürekli aynı, multimedialar da yer alan toplamda üç kişinin yaptığı rollerle bu iş yürümez. Daha geniş çaplı olmalıydınız, diğer birliklere kendi tantıımınızı kıyaslarsanız zaten anlayacaksınz. Diğer birlikler toplamda bir defada beş multimedia atarken, sizin attığınız multimedialar tek tek ve sadece "konuyu aktif tutalım" amacını taşıyor. Her ne kadar bu sunucuda kendi birliğinizi açmak istiyorsanız da sizin öğreneceğiniz çok şey bulunuyor, bu eleştirimi fazlasıyla dikkate almanızı öneririm. Şimdilik kendi birliğinizi kurma hevesini bir kenara bırakıp rollerinizi toplu olarak geliştirmeli ve acil bir düzene sokmalısınız. Gerekirse yeni bir birliğe girip orada kalın, bir birlik açmayın.