Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hava araçları

Başlatan Victorian_Dumbass043, 23 Haziran 2018, 18:28:05
Okunma sayısı 418 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Kasım 2020, 23:50
Toplam oynama: 89 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Hava araçları
« : 23 Haziran 2018, 18:28:05 »
Sunucuda hava araçları bile illegal rolü yapan kardeşlerimiz için uyarlanmış resmen. Misal uçaklar, pist haricinde hiçbir yere inemiyor. Düz bir araziye inemeyen bir uçaktan ne anladım ben? Bunun dışında hava araçları benzin pozisyonları olmalı. Her hava istasyon pistinde bir tane. Mümkünse hava polisi de aktif olursa güzel roller çıkabilir. İllegaller havada başıboş geziniyorlar. Legali düşünen yok, tabii kim düşündü ki? Meh.. Bu arada madem pistlere indireceksiniz illa. O halde oyuna fazla fazla pistler ekleyin bizde bir şey anlayalım. Mesela aktif olan yerleşkelere pist eklenmeli, kasaba gibi. Kasabaya burdan 3 dk da gidemeyeceksem niye aldım ben uçağı? 450 bin bu. Yazık değil mi arkadaşlar, lütfen.

Çevrimdışı Martinos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Ocak 2020, 01:32
Toplam oynama: 30 gün, 14 saat
Ynt: Hava araçları
« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2018, 11:21:05 »
Gezi türü düzenle.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 25 Haziran 2018, 02:28:53 »
Tek satılan uçak dodo ve dodo iki kişilik bir kapasiteye sahip, tek kişi gezi turunu denedim ama gelen olmadı. Uçağı satmaya çalışsam daha fazla kişi gelirdi.

Çevrimdışı Eva Olsen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 26 Haziran 2018, 08:44:51 »
Bilmiyorum var mı ama; Shamal uçağına binebiliyor oyuncular (sanırım mod ile). Eğer yoksa bu mod getirilmeli ve bilet satışı gibi sistemler olmalı, pilotluk mesleği canlanmalı böylece. Üstelik yakın kasabalara veya diğer şehirlere gidiş-gelişler kolaylaşır. Oyuncu sayısı 250'nin üstüne çıkıyor. Tamam Los Santos merkez olsa bile en azından, mesela yalnızca San Fierro'da yapılabilecek şeyler olsa (yani insanlar gittikten sonra kalıcı olarak yerleşmek yerine işini halledip dönseler). Bu belki resmi bir şey olur, belki bir etkinlik olur. Kumarhaneler mesela; bunlar Las Venturas'da bulunan muhteşem kumarhane mekanlarına açılabilir. Oyuncular kumar ve lüks yaşamın barındırdığı birçok şey için oraya giderler. San Fierro da iş merkezi olabilir. Los Santos da şu an neyse yine öylece yaşam merkezi olarak, birliklerin merkezi olarak kalabilir. Gibi gibi...

Çevrimdışı Martinos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Ocak 2020, 01:32
Toplam oynama: 30 gün, 14 saat
« Yanıtla #4 : 26 Haziran 2018, 12:10:49 »
Bilmiyorum var mı ama; Shamal uçağına binebiliyor oyuncular (sanırım mod ile). Eğer yoksa bu mod getirilmeli ve bilet satışı gibi sistemler olmalı, pilotluk mesleği canlanmalı böylece. Üstelik yakın kasabalara veya diğer şehirlere gidiş-gelişler kolaylaşır. Oyuncu sayısı 250'nin üstüne çıkıyor. Tamam Los Santos merkez olsa bile en azından, mesela yalnızca San Fierro'da yapılabilecek şeyler olsa (yani insanlar gittikten sonra kalıcı olarak yerleşmek yerine işini halledip dönseler). Bu belki resmi bir şey olur, belki bir etkinlik olur. Kumarhaneler mesela; bunlar Las Venturas'da bulunan muhteşem kumarhane mekanlarına açılabilir. Oyuncular kumar ve lüks yaşamın barındırdığı birçok şey için oraya giderler. San Fierro da iş merkezi olabilir. Los Santos da şu an neyse yine öylece yaşam merkezi olarak, birliklerin merkezi olarak kalabilir. Gibi gibi...
500$ gidiş geliş bileti alinir npc den sonra /biletver uçak sahibine uçak sahipleri /biletsat ile iki tane bileti 1000$ karşiliği satabilsin
Uçakta roller döner admin izinli olarak uçak kaçirma rolü döner lspd havalimanlari kapatir vs vs :P Kumarhane ls de olmasin lv de olsun sadece taşmacilik temizlik vs sf ye alinsin efsane olur.

Çevrimdışı Quenso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Aralık 2024, 22:03
Toplam oynama: 252 gün, 20 saat
Son giriş: 20 Mart 2024, 22:06
Toplam oynama: 4 gün, 19 saat
Son giriş: 17 Mart 2024, 01:15
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Son giriş: 21 Mart 2024, 22:46
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Chan Baranov Lv.29
Köken: Rus
Son giriş: 19 Mart 2024, 21:41
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 26 Haziran 2018, 17:25:31 »
500$ gidiş geliş bileti alinir npc den sonra /biletver uçak sahibine uçak sahipleri /biletsat ile iki tane bileti 1000$ karşiliği satabilsin
Uçakta roller döner admin izinli olarak uçak kaçirma rolü döner lspd havalimanlari kapatir vs vs :P Kumarhane ls de olmasin lv de olsun sadece taşmacilik temizlik vs sf ye alinsin efsane olur.
Taşımacılık, temizlik veya herhangi bir meslek: San Fierro ya alınırsa kişiler orada yaşamaya başlayacak çünkü bazı oyuncular taşımacılığı gece gündüz yapıp 5 seviye ye getiriyor ve bu meslekten fazlasıyla para kazandığı için yapmaya devam ediyor. Meslek konusunu desteklemiyorum.
Veya şöyle düşünebiliriz; Kişiler San Fierro ya arkadaşı tarafından veya arabası ile geldi gerekli olan parasını kazandı ve rol ortamına geri dönmek istiyor San Fierro dan Los Santosa gidecek rolünü yapacak paraya ihtiyacı olucak kişinin elbet, Rol ortamını bırakıp tekrar San Fierro ya dönecek. Dediğim gibi Desteklemiyorum.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #6 : 27 Haziran 2018, 14:35:18 »
Artık insanları çok sıkmaya başlıyorsunuz. Sunucuda elinden şekeri alınan bir çocuk gibi "legaal" dönemi başladı, anlayamıyorum sizi. Şimdi de sanırsam uçaklar bahane oldu, hah? Uçağı almaya yetecek paran varsa alırsın legal-il-legal kullanırsın. Bunun il-legallikle ne alakası var şimdi söylesene bana ? Hadi söyle, uçakları sadece çeteler mi alıyor mafyalar mı alıyor söyler misin?

Ayrıca doğal olarak uçak pisti dışında bir yere de keyfine göre inemezsin. Havada bulunan helikopter / uçaklar mutlaka kalkar iken bir merkezle iletişime geçer, ve çok acil bir durum olmadıkça ( teknik aksaklık ve benzeri ) asla pist dışında bir yere iniş yapmazlar, yapamazlar.

Gezi turu düzenleyip de ilgi görmeyince bu legal rollerin batması anlamına gelmiyor. Herkesin bir rolü ve düzeni var, gezi rolleri olmaz ama başka bir şey olur. Bu kadar da basite kaçmayın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 27 Haziran 2018, 21:08:42 »
Helikopter yada uçak alan bir illegal arkadaşımız, suç işledikten sonra uçak vasıtasıyla lv ye kaçıp sonra arkadaşlarını çağırarak arabayla uzaklaşabilir ama biz legaller onu yapmak yerine kalkıp bir yerlere inmek, ormanda kamp kurmak ve akşam olunca hava alanına geri dönmek istiyoruz. Gerçii tek işiniz illegalizm silah ve dm olduğu için bizi anlayamazsınız, bu sizin özelliğiniz. Üzerinize gitmek istemiyorum bu sebepten ötürü fakat görünen o ki çok şımarmaya başladınız.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #8 : 27 Haziran 2018, 22:46:14 »
Helikopter yada uçak alan bir illegal arkadaşımız, suç işledikten sonra uçak vasıtasıyla lv ye kaçıp sonra arkadaşlarını çağırarak arabayla uzaklaşabilir ama biz legaller onu yapmak yerine kalkıp bir yerlere inmek, ormanda kamp kurmak ve akşam olunca hava alanına geri dönmek istiyoruz. Gerçii tek işiniz illegalizm silah ve dm olduğu için bizi anlayamazsınız, bu sizin özelliğiniz. Üzerinize gitmek istemiyorum bu sebepten ötürü fakat görünen o ki çok şımarmaya başladınız.

Üslubunu takın bakayım sen. Gerçek hayatta maalesef o lüks helikopterinle keyfine göre bir yerlere inemiyorsun. "Aa, hadi kızlar gelin bu gün lüks helikopterimle parti yapalımmm!" havası sana hoş gelir, fakat hiç realistik olmaz. Şehir içi seyahat - şehir dışı seyahat gibi durumlar söz konusu oldukça sen bakalım uçuş izni alabiliyor musun?

Veya dur, araçla gitmek yerine neden helikopterle gitmiyorsun ? Çünkü tek işiniz "helikopter legaaal, o legal olsun bu legal olsun lanet olsun ilegalleeer 1!!!11!!" olduğu için zihniyetiniz de farklı.

Çevrimdışı Yönetmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 20 Ekim 2021, 21:47
Toplam oynama: 131 gün, 23 saat
« Yanıtla #9 : 02 Eylül 2018, 17:39:23 »
Gerçek hayatta olduğu gibi hava taşıtları pistler ve belirli alanlar dışına indirilemez, gidip de köye o alanlardan kuramayız sadece belirli bölgelere koyarız arttırlması faydalı fakat her yere koyulması doğru olmaz.