Rekabet ortadan kalkar.
Kar edemediğin bir rekabetin içinde devam etmek istiyorsun yani?
Ben şirket yönetmiyorum, saatlik maaşımı alıp keyfime bakıyorum. Yönetmek zorunda değilsiniz.
Şirket sistemi şuanki haliyle hiçbir işe yaramıyor.Siz saatlik $350-400 aldığınız için işinize gelmiyor, şirket kursan gelirdi. Maaşınızdan eksilecek en fazla $150 olacak bunun da hesabını yapmazsınız herhalde.Şirket şuanki haliyle hiçbir şekilde kar yapmıyor, sistem ve oyuncular para sömürüyor.Bazı şirket sahipleri kar etmediğinden habersiz hala yönetiyor ve üstüne $350 maaş veriyorlar.İnsanlar da doğal olarak fazla para veren şirkete giriyor, $200 tarzı bir miktara kimse çalışmıyor.Bu yüzden birçok kişi şirket açamıyor ve kar edemiyor.Şuanki sistem ile şirket sistemi hiçbir işe yaramıyor sadece oyunculara para dağıtılıyor.
Bazıları saatlik $350-400 maaş aldığı için tabi bu tarz AR-GE'leri desteklemez.Herkes alacağı paranın hesabını yapar.Şirket sahipleri mağdur oluyor bu durum da $200 maaşla kimse çalışmaz, kendinizi kandırmayın.
Yönetmek zorunda değiliz evet ama peki bu sistem ne işe yarıyor ozaman? Ne diye eklendi bu sistem süs niyetine mi? Siz paranızı aldığınız için söylemesi kolay tabi.