Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Unbreakable - Ofis başvurusu

Başlatan solberg, 11 Eylül 2020, 03:42:13
Okunma sayısı 393 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı solberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Ağustos 2024, 23:34
Toplam oynama: 210 gün, 19 saat
Birlik: *******ERZ
Son giriş: 30 Eylül 2023, 16:30
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Unbreakable - Ofis başvurusu
« : 11 Eylül 2020, 03:42:13 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 23.83.63, -1547.10, 24.16, 93.21

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Küçük Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Şuanda sunucu içersinde sadece bir taksi birliği görüyoruz. Bende "Willard Taxi Cab" adı altında bilgilendirici bir taksi birliği kuracağım. Rollerimiz klasik taksicilerle hemen hemen aynı olacak, tabii ki kendi tarzımızı yansıtacağız. Bu taksi durağı içersinde tıpku bir aile gibi yakınlık göstereceğimizi düşünüyorum, taksiciler mesai dışında burada arkadaşlarıyla buluşabilecek ve çoğu kişi burada "taksici" rollerini süsleyecek. Karakterimin burayı açış amacı zamanında fakirliği en iyi şekilde tattığı için şehirdeki işsizlik oranını düşürmek için bir adım gibi olacak. İşe  ihtiyacı olan kişilere destek diyebiliriz. Ofis dışında rahat bir alan bulundurduğumuz için bu geniş alanda da etkinlikler yapmayı düşünüyorum. Evsizlere yemek dağıtma gibi, insanlara kendimizi iyi gösterebileceğimiz roller. Ayrıca, oyuna yeni başlayıp rol bilmeyen kişileri bünyemizde bulunduracağız. Onlara orta düzeyde rol öğretip, ( rol editleme, imla kuralları, kültür vs.) rollerini daha iyi bir şekilde sergilemelerine yardım etmeyi planlıyoruz. Sıcak bir ortamda taksici rolleri yapmak isteyen çoğu kişi olduğuna eminim, bizde bu ortamı sağlamayı hedefliyoruz. Gerekli toplantıları ve dersleri burada canlandıracağız. Kişilere nasıl davranmaları gerektiğini, durağın kurallarını ve müşteriye olan saygının nasıl kullanılması gerektiğini burada onlara ileteceğiz. Düzeli olarak toplantılarımız olacak. Aynı şekilde, evsiz birisi durağımıza katılmak isterse geri çevirmeyeceğiz. Durakta EĞER boş yerimiz varsa onların bu boşluğu doldurmasını sağlayacağız. Yani durağımızda yatacaklar, birnevi onların evi haline gelecek. Tabii bunun içinde kurallarımız olacak.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Taksi durağına ait olan arabaları rasgtgele bir yere koyamayız, ofisin önündeki boş park alanına taksilerimizi par kedeceğiz ve kullanıma açık hale getirip üyelerimizin oradan almasını sağlıyacağız. Yapılan etkinlikler bazen ofisimizin içersinde bazense dışarısında yapılacak. Burası bizim için bir toplanma noktasından farksız, daha çok bir ev gibi olacak. Ofisin içerisinde de gerekli bilgilendirmeleri aktaracağız üyelerimize. Toplantılar için tabii ki burayı kullanacağız. Durağa yeni alınan kişileri burada test edeceğiz, yeterliliğini ölçeceğiz ve yeterli bulunursa alacağız. Ayrıca, durağın mensubu olupta evi olmayan kişiler burada gecelerini geçirebilecekler, kurallara uydukları sürece. Durağın genel merkezi olacağından dolayı tüm işlerimizi burada halledip organize edeceğiz. Üyelerimizin ana toplanma yeri olacak.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Şuanki rolünü yapacağım "taksi durağı sahibi" rolünü yapmam için bir ofis açmam şart. Ayrıca, karakterimin hikayesine uygun oluyor ve daha önceden hiç ofis açmadığımdan dolayı birtane açmak istedim. Taksici arkadaşlarımız genellikle oyuna yeni başlayan kişiler olacaklar, üstte de belirttiğim gibi onları orta düzey rolcü haline getirmeyi hedefliyoruz. Sabit bir mekanda takılmazsak bu arkadaşlar bizi asla fark edemezler. Her durağın olduğu gibi, bizimde bir ofisimiz olmak zorunda. Arabalarımız sabit kaldığı sürece dikkat çekecektir, bundan eminim. Bu sıralar yeni şeyler deniyorum, çoğu rolleri yaptım ve daha önce sağlam yapılı bir taksici veya durak sahibi rolü yapmadığımı fark ettim. Önceden aktif olan "LS Taxi Cab" birliğinin sahibi ile OOC olarak yakınım, o güzel taksi birliğinin yerini doldurmak istiyoruz. Yani diyeceğim; ofis olmazsa birliğimiz ve durağımız ilerliyemez. Bizim için bir dönüm noktası gibi olacaktır. Gidişatımızı iyi etkileyecek ve rolsel olarak çeşitliliği bir hayli arttıracak. Böylece katılan arkadaşlar bundan daha çok zevk alacaklar.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Unbreakable"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı solberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Unbreakable - Ofis başvurusu
« Yanıtla #1 : 11 Eylül 2020, 03:43:33 »
Ofis tanıtımı oluşturuldu;

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=124176.msg1458354#msg1458354

sistemsel olarak birliğimizi açmadık, ofis açıldıktan 1-2 gün sonra oluşturacağız

Çevrimdışı solberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Unbreakable - Ofis başvurusu
« Yanıtla #2 : 15 Eylül 2020, 15:11:31 »
günlerce beklettiğiniz için teşekkür ederim, özel iletilere dahi cevap vermiyorsunuz