Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD ve SD Sniper driveby AR&GE

Başlatan banaqde the conqueror, 11 Eylül 2020, 03:32:01
Okunma sayısı 5180 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: PD ve SD Sniper driveby AR&GE
« Yanıtla #100 : 15 Eylül 2020, 17:56:33 »
patriotun arkasına çıkmış bir metro düşünün

Çevrimdışı menace

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Axel Leibniz Lv.23
Köken: Alman
Son giriş: 17 Eylül 2021, 23:08
Toplam oynama: 104 gün, 23 saat
« Yanıtla #101 : 15 Eylül 2020, 18:11:24 »
Herkesin devletin zaten sizden güçlü olması gerek dediğini görüyorum, yazılanları okumadan en aşağı inip sadece yazıp geçmek için yapılan yorumlar gerçekten üzücü. Devletin zaten güçlü olması gerekli, benim belirtmek istediğim şeyler yazdıklarınızla alakasız. Devlet basit bir bar baskınına bile hava birimi ve keskin nişancı getiriyorsa bunda bir sıkıntı var demektir. Bu tarz durumlarda devletler bütün gücünü mü kullanır? Açıkçası legal rol yapan insanların beni anlayacağını sanmıyorum, zaten gelen yorumlara baktığımda il-legal rol yapanlar destekliyor fakat legal rol yapanlar genelde desteklemiyor. Söylediklerimi anlamanız için il-legal bir karakterle rol yapıp PD veya SD ile role girmeniz gerekli. Fikirlerini belirten herkese teşekkürler.
Basit bir bar baskınına silahlı helikopterin geldiğini hiç görmedim. Silahsız helikopter istediği zaman kalkabiliyor, işi helikopter ile sadece gözcülük yapmak olan bir birim helikopter ve bunu yapmak için seçilmiş personeller var. Helikopter olağanüstü durumlarda kalkan bir şey değil. Silahlı helikopter ise sahada art arda 3-4 kere toplu çatışma ve fazla memur yaralısı olduğunda kalkıyor.
https://cdn.discordapp.com/attachments/748147553694122012/753774338356019271/sa-mp-261.png

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Nisan 2023, 11:00
Toplam oynama: 169 gün, 15 saat
« Yanıtla #102 : 16 Eylül 2020, 00:17:17 »
Güçlü zaten devletin kurumu birşey demiyoruz, fakat sheriff departmanında sniper yanlış kullanılıyor benim bakış açımdan poliste eğitime giriyorsun alıyorsun.
Gerçek hayatta adamın bu silah için eğitim alması gerekiyor yeni sheriff olmuş yani gerçeğe göre alması saçma.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ekim 2020, 17:52
Toplam oynama: 15 gün, 0 saat
« Yanıtla #103 : 16 Eylül 2020, 20:22:04 »
şöyle bir şey düşün çatıda ak-47 ye sahip 2 kişi aşşağıda polislerle çatışıyor ve polisler zor durumda yardım olarak polis helikopteri geliyor helikopterden mi sıkarlar yoksa inip mi sıkarlar, tehlikeye hiç bir polisi sokamazsın gerçekte de böyle helikopterler var ne kadar desteklesemde temelde bu sebeplerden dolayı red yiyecektir
Helikopter gibi çok sarsılan bir araçta nişan alıp sıkması hatta hedefi tutturmasının imkansız olacağını düşünüyorum, Destekliyorum.

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #104 : 16 Eylül 2020, 20:23:25 »
şöyle bir şey düşün çatıda ak-47 ye sahip 2 kişi aşşağıda polislerle çatışıyor ve polisler zor durumda yardım olarak polis helikopteri geliyor helikopterden mi sıkarlar yoksa inip mi sıkarlar, tehlikeye hiç bir polisi sokamazsın gerçekte de böyle helikopterler var ne kadar desteklesemde temelde bu sebeplerden dolayı red yiyecektir
Helikopter gibi çok sarsılan bir araçta nişan alıp sıkması hatta hedefi tutturmasının imkansız olacağını düşünüyorum, Destekliyorum.
bende destekliyorum ama temelde bu tarz sebeplerden red yiyecek bir ar-ge

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #105 : 16 Eylül 2020, 20:24:26 »
hayır zaten swat üstünde 54954984894 mermisi olan m4 + 5646548694 mermisi olan snip + 456546549549849854958 mermisi olan Deagleyle üstünde bide ağır ekipmanlarla devriyeye çıkarken PG olmuyor illegal 4ten fazla şarjör taşıyınca PG oluyor her türlü üstünlük PD/SD'nin elinde zaten. Her türlü üstünlüğe rağmen düşüp üstüne birde OOC yollarla şikayet vs. açıyorlar ve kabul oluyor. Her illegale hileci gözünden bakarsanız ve gelen geçene sniple sıkarsanız olmaz zaten. Geçen sene sırplar serverin içinden geçiyordu o zaman bile bu kadar iznimiz yoktu şimdi 2 deagleli adama bile snip sıkıyorlar. Sonra lspdler gelip burda desteklemiyoruz diyor. :))
Deagleye karşı snip m i? ,T-tostum ben sopaya M4 sıkan gördüm kanka  :P

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #106 : 16 Eylül 2020, 20:28:00 »
bende destekliyorum ama temelde bu tarz sebeplerden red yiyecek bir ar-ge
Kanka PD genel olarak sayıları çok fazla bir olayda anında 20 kişi oluyorlar, bir anda bu kadar fazla kişi olmaları zaten PD nin çok üstünlük sağlamasına yol açıyor ve böyle silahların kullanılması İL-LEGAL rolleri azaltıyor, bari bu kadar silah üstünlüğü sağlanmasın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #107 : 16 Eylül 2020, 20:30:44 »
Herkesin devletin zaten sizden güçlü olması gerek dediğini görüyorum, yazılanları okumadan en aşağı inip sadece yazıp geçmek için yapılan yorumlar gerçekten üzücü. Devletin zaten güçlü olması gerekli, benim belirtmek istediğim şeyler yazdıklarınızla alakasız. Devlet basit bir bar baskınına bile hava birimi ve keskin nişancı getiriyorsa bunda bir sıkıntı var demektir. Bu tarz durumlarda devletler bütün gücünü mü kullanır? Açıkçası legal rol yapan insanların beni anlayacağını sanmıyorum, zaten gelen yorumlara baktığımda il-legal rol yapanlar destekliyor fakat legal rol yapanlar genelde desteklemiyor. Söylediklerimi anlamanız için il-legal bir karakterle rol yapıp PD veya SD ile role girmeniz gerekli. Fikirlerini belirten herkese teşekkürler.
Basit bir bar baskınına silahlı helikopterin geldiğini hiç görmedim. Silahsız helikopter istediği zaman kalkabiliyor, işi helikopter ile sadece gözcülük yapmak olan bir birim helikopter ve bunu yapmak için seçilmiş personeller var. Helikopter olağanüstü durumlarda kalkan bir şey değil. Silahlı helikopter ise sahada art arda 3-4 kere toplu çatışma ve fazla memur yaralısı olduğunda kalkıyor.
Kanka baskını boşver sultanla polisten kaçarken helikopter takip etti 2 kişiyiz silahımızda yok, yani bu üstünlükde fazla bence.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #108 : 16 Eylül 2020, 20:41:17 »
LSPD ve LSSD demek Devlet demek. Devlet 3 sultanla baş edemeyecekse ne güne duruyor? Rol üstünlüğü her zaman PD'dedir. LSPD ve LSSD'ye verilen haklar ve ayrıcalıklar yerinde doğru karar.
Rol üstünlüğünün pd de olması çok saçma birşey, tek sultan bir polis arabasını taramaya başlıyor 3 saniye içinde 2 birim geliyor serverdaki polis miktarı zaten oldukça fazla silahların gücüde biraz azaltılsın, sopa çeken birisine M4 sıkılmasın.

Çevrimdışı bloodnancy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Mart 2021, 17:49
Toplam oynama: 67 gün, 2 saat
Birlik: ***ion
« Yanıtla #109 : 17 Eylül 2020, 02:42:38 »
neyse geçen çıkmışız işte kennethle east beache bi baktım pdler birini kovalıyo dedim gel yardım sıktım dusurdum sonra bı baktım helıkopter gelıo bıde sıkıyo acımıadan m4 snıper sıkıyolar tabı ben cektım akyı 2 sınıde sanıyesınde dusurdum sonrasında hera geldı dedı bu ne guc dedım tabı sonra ıste lead admın oldum...