DM ve 3. Parti Yazılımları OOC bir sorun olmasına rağmen bunu IC bir yolla çözmek, PD ve SD'yi güçlendirmek olmamalı... Rolünü düzgün yapan, çatışmalarda bile rolünü yaparak çatışan adamların ne suçu var? Buna kesin bir çözüm getirilmesi için DM atmanın daha ağır cezalara tutulması gerekir... Fakat 3. Parti Yazılımı hakkında ne yapılır bunu gerçekten bilemiyorum. Birçok kişinin sunucudaki akışı Sobeitli DM'ci VS PD, SD olarak görmesi gerçekten üzücü bir durum. Hakkıyla ve sağlam il-legal rol yapıp, OOC sicili temiz olan insanların bunda ne suçu olabilir ki? Eğer PD herkese hileli DM'ci gözüyle bakıyorsa sıkıntının kendilerinde olduğunu bilmelerini isterim. Şu ana kadar hiçbir baskın, tutuklama rolünde PD vs SD'nin kendi çizgisinden çıkıp daha yaratıcı roller yaptığını görmedim açıkçası. Sniper olmadan nasıl üstünlük sağlayacağız diyen dostlarım... PD ve SD üstünde zaten 4-5 silahla ve tam teçhizat olacak bir şekilde zırhla birlikte geziyor. Taser gibi bir silahın bile menzili 7 metre. Daha ne kadar üstünlük kurulabilir ki? Size kendi oluşumumdan örnek vereceğim. Bir kasabada bulunan motor kulübünün barını basarken neden çatılara birden fazla Sniper koyulur? Adı üstünde burası bir bar ve herkese açık bir yer. SD'nin "Ellerinizi kaldırın yoksa etrafta bulunanlara ateş açılacak." Dediği roller gördüm önceki aylarda... Hem rol yapma fırsatı sunmuyorsunuz, hem bu koşullara rağmen yeterince üstün olmadığınızdan şüpheleniyorsunuz. Şahsen PD vs SD'nin DM atanlarla çarpışmasını sevdiğini düşünüyorum. Fakat herkese DM'ci ve hile gözüyle bakarsanız bu sunucuda il-legal akışı çöp edersiniz, PD ve SD ile yapılan rollerden insanların zevk almamasını sağlarsınız. Destekleyen ve desteklemeyen herkese teşekkürler, birbirinizin kalbini oyun için kırmayın. Igor amca öptü.