Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Richie -Lord of The Brats- Turner! [04.05.2005]

Başlatan Quardy, 23 Haziran 2018, 06:05:09
Okunma sayısı 3016 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Quardy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Haziran 2020, 02:09
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Richie -Lord of The Brats- Turner! [04.05.2005]
« : 23 Haziran 2018, 06:05:09 »

| Ad Soyad: Richie Turner | Doğum Yeri: Amerika/Caelornia | Doğum Tarihi: 04.05.2005 | İlişki Durumu: Yok | Cinsiyet: Erkek |
| Boy: 171 | Kilo: 60 | Ten Rengi: Beyaz | Göz Rengi: Kahverengi | Saç Tipi: Kıvırcık, dalgalı arasında. | Saç Rengi: Siyah |
| Anne Adı: Laura Turner | Baba Adı: Samuel Turner | Kardeş Adı/Adları: Bulunmuyor |

| KARAKTER HİKAYESİ |
Richie Turner 04.05.2005 tarihinde Amerika/Kaliforniya'da Turner ailesinin tek çocuğu olarak gözlerini hayata açtı. On birinci ayında yürümeye başlayıp birkaç kelimenin anlamınıda çözmüştü. Üç ve dört yaşları arasında kendine başına sokağa çıkmaya başladı kısa bir sürede kendine yaşıtlarında bir arkadaş ortamına katılmayı başarabildi. Arkadaşlarının içinde ciddi bir olay gerçekleştiğinde bile olayın ciddiyetini almak için kara mizahlı espiriler yapardı. İnternet üzerinden ve sokak ortamında öğrendiği küfürleri günlük hayatında çokça kullanmaya başladı. Altı yaşında okula başladı samimiyetinden dolayı orada da bir arkadaş ortamı kurmakta zorlanmadı okulda ve müzik kliplerinde gördüğü gitarlar çok ilgisini çekti ailesinden bir gitar kursuna yazılmak istediğini dile getirdi ve ardından belirli bir süre gitar eğitimi alıp gitar çalıp müzik söylemeye başladı. İkinci sınıfa geçtiğinde sınıfa gelen o mükemmel fiziksel özellikleri olan kıza aşık oldu ve bu aşkı bir karşılık bulmadığı için sevgi beslemeyi sadece arkadaşlık seviyesine düşürmeye karar verdi. Yedi yaşına geldiğinde okuldaki serseri bir grup Richie ve arkadaşları ile uğraşmaya başladı o günden sonra Richie okuldan korkarak evine dönüyordu o serserilerinden birisi ile yolları kesiştiğinde koşarak kaçmaya başlıyordu. Yedinci yaşının okul dönemimi bu şekilde geçirdi, yaz tatili geldiğinde aynı grup Richie ve arkadaşlarını yakalayıp onlara saldırma tarzında bir plan yapmıştılar Richie ile arkadaşları koşmaya başladı Lincoln arkada kaldı Richie ona yardım etmek için Lincoln'a koştu, onu ayağa kaldırmaya çalıştı ama çok geç kalmıştı o grup Richie ile Lincoln'u yol ortasında dövüp kaçmışlardı. Richie bu şekilde yaz tatiline kötü bir başlangıç ile başlamıştı. Üçüncü sınıfta gözleri bozuldu ve gözlük kullanmaya başladı bu sıralarda müzik söylemeye ve gitar çalmaya devam etti hayatında pek bir değişiklik olmadı. Dokuz yaşına kadar sıradan hayatını yaşarak devam etti. Ardından uzun bir dönemin ardından dördüncü sınıfın yaz tatiline girdiler tatilin ikinci gününden arkadaşlarıyla anlaşıp ailesinden habersiz ormanın içerisindeki gölete gitmeye karar verdiler. Bir, iki saatlik yüzmenin ardından aralarında Grayer'in yanlarında olmadığını fark ederler bir süre ormanın içerisinde Grayer'i aramaya çıkarlar Grayer'in ardından hiç birşey bulamadılar hava kararmıştı herkes istemeyerek olsa da evlerine dağılmıştı daha sonra Richie gölete gitme fikrini ortaya attığı için bu durumdan kendini suçlu buluyordu Grayer'in ailesi oğulları hakkında çok endişelenmişti herkesin ailesini arayarak herhangi bir yerde görüp görmediklerini sordu. Richie akşam dokuz civarlarında kapısını kitleyerek annesine kendisinin rahatsız edilmek istemediğini ve bugün erken yatacağını söylerek camdan dışarı çıktı. Lincoln'a, ardından evleri yakın olan Chris'in evine giderek üç çocuk bisikletler ve fenerler ile Grayer'i aramaya başlamışlardı öncelikler ormanın önüne geldiler ve bisikletlerini yol kenarına bırakarak fenerleri aldıktan sonra ormanın içerisine girdiler. Hepsi birbirinden korkuyorlardı ormanın içerisinde doğru dürüst adım atamıyorlardı sonunda göleti bulmuşlardı bir ipucu aramaya başladılar hiç kimseyi bulamadılar bir saatlik aramanın sonunda tekrardan bisikletlerine doğru adımlamaya başladılar tam bisikletlerine binecekken karşılarına okulda onlara sataşan serseri grup çıkar tekrardan o korkuyla herkes ormanın içerisine koşturmaya başlar serseri grupta onların peşlerinden ayrılmayarak ormanın içerisinde bir koşuşturmaya girdiler. Richie arkadaşlarından ayrılmıştı karanlığın içerisinde koşturarak çığlıklar atıyordu bir süre sonra Richie'nin ayağı bir dala takılıp yere düştü arkasındaki çocuk onu yakalayıp bıçakla vücudunun bazı yerlerine çizikler atmıştı ardından koşarak uzaklaşmıştı. Richie ormanın derinliklerinde bir başına kalmıştı korkudan bayıldı sabah uyandığında gözlerini hastanede açmıştı gece beraber dışarıya çıktıkları arkadaşları dinlenme odasında Richie'nin başında bekliyorlardı annem benim için endişeleniyordu ve ne olduğunu anlatmamı istedi Lincoln ve Chris dışarıya çıktı bütün olanları anlattı annem bana çok kızmıştı yaz tatilinin bir ayı boyunca dışarıya çıkmamı yasaklamıştı bu benim için bir ızdıraptı koskoca okulun ardından bir ayımı mahvetmiş olucaktım. Eve döndükten bir hafta sonra annem bu yasağımı kaldırmıştı bir daha böyle şeyler yapmayacağıma dair anneme söz vermiştim.
Uzun yaz tatilinin ardından beşinci sınıfa geçtim artık ortaokul olarak değerlendiriliyordum ve bizim için en iyi haber ise ucube takımının okul hayatının bitmesiydi artık bir daha onlardan kaçmamız gerekmeyecekti. Boş geçen bir derste projektörden açılan sıkıcı bir filmi izliyorduk bir süre izledikten sonra aslında bu filmin ne kadar fantastik bir film olduğunu anlamıştım olay örgüsünü bayılmıştım, okulda izlemek istemediğim filmin ileride en sevdiğim film olacağını nereden bilebilirdim ki? Lord of The Flies'in bitmesinin ardından eve gidince filmi bir kez daha izlemiştim ve garip olan şey bu filmi şu ana kadar on dokuz kere izlemem. Beşinci sınıfın ilk döneminde anormal bir şey yaşanmamıştı sıradan bir dönemdi işte. İlk dönemin bitmesinin ardından ikinci döneme başladık, ilk dönemin neden bu kadar sakin olduğunu anlamış gibiydim tüm iyi meğerse tüm iyi şansımı ilk dönem bitirmişim. Okulda öğlen arasında herkes yemekhaneye inmişti yemeğimizi yerken en üst sınıftan iki kişinin babalarının silahlarını çalıp okulda terör estirmeleriyle ilk haftayı açmış bulunduk. Bu iki kişi Bill ve Murphy'di. Derslerinin kötü gitmesinin üzerine kendilerinden bir b*k olmayacağını anlamışlardı böylelikle kendi hayatlarına heyecanlı bir son vermek istemişlerdi ilk önce yemekhanenin kapılarını kilitlediler onların ellerindeki silahı nöbetçi bir öğretmen görünce koşarak "Herkes masaların altına!" diye bağırmasını aklımdan çıkaramıyorum o gün yaşlı fizik öğretmeninden çok paniklenen birisine hayatım boyunca rastlamamıştım. Nöbetçi öğretmenin bağırmasıyla hiçbir şey anlamadan masaların altına siper aldık hemen ardından Bill silahını boş bir yere ateşledi yemekhanenin dışında kalan herkes dışarıya koşuşturuyordu beş dakika boyunca Bill ve Murphy'nin boş tehdit ve hareketlerinden başka bir şey olmadı. Sonunda bir öğretmenin ihbarından sonra polis ekipleri okula ulaşmıştı masaların altında başımıza bir şey gelmemesi için dua ediyorduk. Siren seslerinin duyulması ile yemekhanede olan üç öğretmene ateş etmeye başladılar, son mermilerini kendilerine saklamışlardı mermileri tükenince son iki mermiyi kafalarına ateşleyip hayatlarına son vermişlerdi ekiplerin içeri girmesiyle müdürün yaptığı tatil açıklamasıyla herkes bu heyecanlı olayı ailesine anlatmak için koşarak okuldan uzaklaşıyorlardı. Öğretmenlerin arasından sadece Bay Smith kurtulabildi, Bayan Wesley ve Bayan Will'e maalesef ki veda etmek zorunda kalmıştık.

| Yapmaktan Hoşlandığı Şeyler: Arkadaşlarıyla takılmayı, gitar çalmayı, müzik söylemeyi ve evde aptal-aptal dans etmeyi seviyor. |
| Yapılmasından Hoşlanmadığı Şeyler: Yanında sigara içilmesi ve içki içmiş birisiyle yüz-yüze konuşup onunla uğraşması. |
| Kötü Huyları: Arkadaşlarının yanında küfürlü ve alaycı bir şekilde konuşuyor onun dışında sergileyebileceği çok kötü huyları yok. |

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Mayıs 2020, 19:03
Toplam oynama: 34 gün, 4 saat
Ynt: Richie -Lord of The Brats- Turner! [04.05.2007]
« Yanıtla #1 : 23 Haziran 2018, 15:02:58 »
rez

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #2 : 23 Haziran 2018, 15:04:09 »
Hikayeni bekliyorum, başarılar...

Çevrimdışı Quardy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 23 Haziran 2018, 15:07:25 »
Hikayeni bekliyorum, başarılar...
En kısa zamanda eklenecek, teşekkürler.  :)

Çevrimdışı Shade

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 09 Şubat 2025, 00:40
Toplam oynama: 543 gün, 5 saat
Son giriş: 09 Şubat 2025, 01:18
Toplam oynama: 105 gün, 21 saat
Son giriş: 09 Şubat 2025, 01:19
Toplam oynama: 8 gün, 11 saat
« Yanıtla #4 : 23 Haziran 2018, 22:33:19 »
Hikayeni bekliyorum, bakalımmm... (BENİDE KOY HAAA)
Spoiler:
Küçük çapkınn

Çevrimdışı darknesmon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Aralık 2021, 21:47
Toplam oynama: 61 gün, 21 saat
« Yanıtla #5 : 23 Haziran 2018, 22:38:44 »
Başarılar.

Çevrimdışı Quardy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 23 Haziran 2018, 23:50:40 »
Hikayeni bekliyorum, bakalımmm... (BENİDE KOY HAAA)
Spoiler:
Küçük çapkınn
Tabiki de.  ;D

Çevrimdışı Quardy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch: