Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

4 gb ekran kartı yeterlimi

Başlatan YediBelaBaran, 09 Eylül 2020, 04:06:54
Okunma sayısı 1475 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı vuslat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Ekim 2023, 01:59
Toplam oynama: 126 gün, 16 saat
Birlik: *JNG
Ynt: 4 gb ekran kartı yeterlimi
« Yanıtla #30 : 10 Eylül 2020, 15:09:33 »
güzel baranım 2 gb ile yeni nesil oyunları bile oynuyorsan 4 gb hayli hayli yeter

Çevrimdışı YediBelaBaran

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Eylül 2024, 01:56
Toplam oynama: 146 gün, 14 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Haziran 2024, 20:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #31 : 10 Eylül 2020, 21:57:29 »
eğer oynayacağın oyunların listesini yaparsan daha kolay yardımcı olabiliriz

BF5 filan oynuyom gta sa ya enb filan kurarım

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #32 : 10 Eylül 2020, 23:12:48 »
şimdilik yeterli, önümüzdeki birkaç yıl içinde de yeterli olur ama sonrasını bilemem.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Eylül 2020, 19:44
Toplam oynama: 17 gün, 0 saat
« Yanıtla #33 : 11 Eylül 2020, 10:41:55 »
gtx 750 ile oynayan nvidia bağımlıları rtx 570'e laf ediyor, birkaç yıl boyunca çıkacak oyunları rahat rahat oynarsın 570 ile fiyat performans için gayet okey zaten şu anda samp oynayan birinin yeni pc alınca sadece hikaye tabanlı singleplayer yeni çıkan oyunları oynayacağını sanmıyorum sağlam bir işlemci alırsan mediumda çoğu yeni oyunu 60 fps bandında oynayabileceğini söyleyebilirim 580 var bende de aralarında çok fazla fark yok ben rahat rahat oynuyorum hepsini ilerde çıkacak oyunları bilemem ama 1-2 yıl götürür seni en yeni oyunlarla, valorant lol cs gta 5 gibi oyunları ultimate ayarlarda 250 fps civarında oynarsın o ekran kartıyla

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
« Yanıtla #34 : 11 Eylül 2020, 13:37:55 »
gtx 750 ile oynayan nvidia bağımlıları rtx 570'e laf ediyor, birkaç yıl boyunca çıkacak oyunları rahat rahat oynarsın 570 ile fiyat performans için gayet okey zaten şu anda samp oynayan birinin yeni pc alınca sadece hikaye tabanlı singleplayer yeni çıkan oyunları oynayacağını sanmıyorum sağlam bir işlemci alırsan mediumda çoğu yeni oyunu 60 fps bandında oynayabileceğini söyleyebilirim 580 var bende de aralarında çok fazla fark yok ben rahat rahat oynuyorum hepsini ilerde çıkacak oyunları bilemem ama 1-2 yıl götürür seni en yeni oyunlarla, valorant lol cs gta 5 gibi oyunları ultimate ayarlarda 250 fps civarında oynarsın o ekran kartıyla
gta5 ultra ayarlarda rtx ekran kartlarıyla bile 250 fps alamıyorsun neyin kafası bu?
ayrıca amd daha güçlü ekran kartları üretse de daha çok sorun çıkarır, bunun da altını çizelim.

Çevrimdışı proatakan071

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 22 Ocak 2020, 18:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #35 : 11 Eylül 2020, 13:58:10 »
gta5 ultra ayarlarda rtx ekran kartlarıyla bile 250 fps alamıyorsun neyin kafası bu?
ayrıca amd daha güçlü ekran kartları üretse de daha çok sorun çıkarır, bunun da altını çizelim.

hıyar işte amk gtx 570 ile oynayanlar laf atmış diyor 2080ti ekran kartım var ben alamıyorum gta worldde o fpsi

Çevrimdışı Shakewill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 18 Ekim 2020, 12:02
Toplam oynama: 2 gün, 14 saat
« Yanıtla #36 : 11 Eylül 2020, 14:22:50 »
bende rx 570 almayı düşünüyorum valorant lol samp oynarım sizin gibi bf5 falan bana göre değil dostlar ne dersiniz alınır mı rx 570? oynayacağım oyunlara göre

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
« Yanıtla #37 : 11 Eylül 2020, 14:26:57 »
gta 5 gibi oyunları ultimate ayarlarda 250 fps civarında oynarsın o ekran kartıyla
AOSDJIH8Y9AS0PDOIJHASODPJKAHISODKASSDSADASD

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 19:40
Toplam oynama: 87 gün, 5 saat
Birlik: ******** ***ily
« Yanıtla #38 : 11 Eylül 2020, 15:54:36 »
Ne içtin be kardeş

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Eylül 2020, 10:35
Toplam oynama: 3 gün, 17 saat
« Yanıtla #39 : 11 Eylül 2020, 16:11:12 »
aynısından bana da yollar mısın? adresi özelden iletiyorum. kafam çok dağınık bu aralar, toparlamam lazım.