Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

BİLDİĞİNİZ ALTYAPISIZ İNTERNET VARMI KULLANANLAR VB. ((TURKCELL SUPERBOX HARİÇ))

Başlatan H4KK1, 08 Eylül 2020, 22:38:16
Okunma sayısı 395 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı N0XI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Şubat 2021, 23:43
Toplam oynama: 98 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Şahsen oturduğum bölgede TURKNET altyapısı yok, fakat 15-20 arası hız alıyorum.

Çevrimdışı kanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Kasım 2022, 02:14
Toplam oynama: 177 gün, 14 saat
yerel internet sağlayıcılarını kullanabilirsin zira ben öyle yapıyorum, bilmiyorsan şöyle anlatayım. mesela everest gibi markaların modemlerini ve arayüzlerini kullanıyorlar, hatırladığım kadarıyla da çatıya bağladıkları bir alet ile de interneti sağlıyorlar. internete çok yüklenmiyorsanız ping sorunu da yaşamazsın. hatırlatma yapayım bu tarz modemleri resetlediğin zaman ayarları sıfırlanıyor, yani ip adresini modemi resetleyerek değiştirmeyi denersen ya modem ayarlarını size atacak siz yapacaksınız ya da ona götüreceksiniz o yapacak.
Evet bunu hatırlattığın için sağol ama yakınlarımızda bir yerel internet sağlayıcısı var adı ise KolayNet sordum modem + Kurulum ücreti için 450TL gibi bir fiyat verdiler aylık da 50-60TL internetmiş 8mbps'ymiş kullananlar var ama bana çok düşük geleceğini düşünüyorum hızın ve dediğin gibi restart işi problem.
450 çok söylemişler başka bulmalısın

Çevrimdışı CardanAdam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 18:13
Toplam oynama: 28 gün, 22 saat
Son giriş: 07 Eylül 2024, 15:38
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Türknet kullanıyorum mennun değilim
TürkNet'den ilk defa memnun olmayan birisini gördüm internet hızın ortalama nedir ve hangi şehirde yaşıyorsun?
İstanbul ve intenet saat 00:00 dan sonra bozuluyor

Çevrimdışı Poppy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Shina Moore Lv.12
Köken: Japon
Son giriş: 17 Mayıs 2024, 20:08
Toplam oynama: 21 gün, 8 saat
Alacaksan üç operatör ile speedtest açman gerekiyor. Aynı telefon ile yaparsan daha doğru sonuç alırsın. Hangisinin ping, internet hızı değerleri iyiyse onu almanı tercih ederim.

Ek olarak uydudan internet erişimi sağlayabildiğin bir sistem var. Uzaynet diye aratırsan bir şeyler çıkar. Bunun gibi bir kaç yöntem daha var diyebiliyorum. Ancak hiçbiri kablolu internet gibi olmayacaktır. Hızda dalgalanma, ping sorunları yaşayacaksın. Türk telekoma dilekçe vermen en iyisi. Eğer şehir merkezine uzaksan, altyapı sağlanması uzun sürebilir.

Çevrimdışı Lexter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Isaac Ball Lv.35
Son giriş: 20 Kasım 2023, 14:35
Toplam oynama: 239 gün, 14 saat
  • 3 gün boyunca yorum atılmayan tüm konular arşive kaldırılır.