Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

BİLDİĞİNİZ ALTYAPISIZ İNTERNET VARMI KULLANANLAR VB. ((TURKCELL SUPERBOX HARİÇ))

Başlatan H4KK1, 08 Eylül 2020, 22:38:16
Okunma sayısı 404 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı H4KK1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Eylül 2024, 22:44
Toplam oynama: 79 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 15 Eylül 2024, 21:27
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Merhabalar. Bulunduğumuz yerde altyapı yok ve bundan dolayı internet alamıyoruz. Altyapısız internetleri araştırdım en fazla Turkcell Superbox var fakat hızı yavaş ve biraz pahalı 10mbps download, 1 mbps upload'a 200TL verilmez bence. Vodafone'in altyapısız internetini duydum YouTube'de vidosunu çekmişler fakat Vodafone'n internet sitesinde bulamadım. Aramak da istemedim açıkcası.Bir de Uzaynet'İ duydum ama onu hiç araştırmadım. Vodafone'n veya başka bir altyapısız internet kullananlar varsa buraya yazabilirler! :)

Çevrimdışı TakaReis

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Miya Mark Lv.33
Son giriş: 24 Ekim 2024, 16:13
Toplam oynama: 286 gün, 3 saat
Melissa Mark Lv.33
Son giriş: 08 Nisan 2024, 09:40
Toplam oynama: 62 gün, 5 saat
Martin Mark Lv.33
Son giriş: 20 Mart 2023, 23:08
Toplam oynama: 6 gün, 22 saat
Birlik: ***** FM
Son giriş: 19 Şubat 2023, 23:19
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Süperbox aylık 160 taahhütlü İnternet sınırsız hızlı 18gb hızı var memnunum istediğim yere gittiğimde veya tatile gittiğimde yanımda götürüyorum.

Çevrimdışı kanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Kasım 2022, 02:14
Toplam oynama: 177 gün, 14 saat
yerel internet sağlayıcılarını kullanabilirsin zira ben öyle yapıyorum, bilmiyorsan şöyle anlatayım. mesela everest gibi markaların modemlerini ve arayüzlerini kullanıyorlar, hatırladığım kadarıyla da çatıya bağladıkları bir alet ile de interneti sağlıyorlar. internete çok yüklenmiyorsanız ping sorunu da yaşamazsın. hatırlatma yapayım bu tarz modemleri resetlediğin zaman ayarları sıfırlanıyor, yani ip adresini modemi resetleyerek değiştirmeyi denersen ya modem ayarlarını size atacak siz yapacaksınız ya da ona götüreceksiniz o yapacak.

Çevrimdışı CardanAdam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 18:13
Toplam oynama: 28 gün, 22 saat
Son giriş: 07 Eylül 2024, 15:38
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Türknet kullanıyorum mennun değilim

Çevrimdışı H4KK1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Süperbox aylık 160 taahhütlü İnternet sınırsız hızlı 18gb hızı var memnunum istediğim yere gittiğimde veya tatile gittiğimde yanımda götürüyorum.

Kanka evet il 129TL idi sonra 159TL yaptılar ve şuanda 200TL gözükmekte sitesinden bakabilirsin sen 160TL'iken aldın sanırım ama hala 160'Mı ödüyorsun?

Çevrimdışı H4KK1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
yerel internet sağlayıcılarını kullanabilirsin zira ben öyle yapıyorum, bilmiyorsan şöyle anlatayım. mesela everest gibi markaların modemlerini ve arayüzlerini kullanıyorlar, hatırladığım kadarıyla da çatıya bağladıkları bir alet ile de interneti sağlıyorlar. internete çok yüklenmiyorsanız ping sorunu da yaşamazsın. hatırlatma yapayım bu tarz modemleri resetlediğin zaman ayarları sıfırlanıyor, yani ip adresini modemi resetleyerek değiştirmeyi denersen ya modem ayarlarını size atacak siz yapacaksınız ya da ona götüreceksiniz o yapacak.
Evet bunu hatırlattığın için sağol ama yakınlarımızda bir yerel internet sağlayıcısı var adı ise KolayNet sordum modem + Kurulum ücreti için 450TL gibi bir fiyat verdiler aylık da 50-60TL internetmiş 8mbps'ymiş kullananlar var ama bana çok düşük geleceğini düşünüyorum hızın ve dediğin gibi restart işi problem.

Çevrimdışı H4KK1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Türknet kullanıyorum mennun değilim
TürkNet'den ilk defa memnun olmayan birisini gördüm internet hızın ortalama nedir ve hangi şehirde yaşıyorsun?

Çevrimdışı sweiss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 00/00/0000
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 01:09
Toplam oynama: 160 gün, 21 saat
Son giriş: 00/00/0000
Hiçbiri alınmaz. Hızı yüksek paketler olsada ping sorunundan geçilmiyor. Onun yerine Turktelekom müdürlüğüne altyapı dilekçesi ver. Dağın başında yaşamıyorsun altyapı büyük ihtimal yakın bir sürede gelir.

Hattaha yakında hiç telefon direği falan yok mu? Telefon kablodundan da İnternet geliyor.

Çevrimdışı N O X U U

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Mart 2022, 16:21
Toplam oynama: 109 gün, 8 saat
Kuzenim superbox kullanıyor her ay 150 küsür para ödüyor ve aktif olarak kablolu şekilde aldığı hız 3 mbps'yi geçmiyor telefon ile türkcell'i arıyor şikayetini bildiriyor müşteri hizmetleriyle konuşurken hızı yükseliyor ama telefonu kapattığında ne yazık ki interneti eski halini alıyor o yüzden superbox denen illeti kimsenin almasını tavsiye etmem ek olarak da altyapısız data kartı kullanan her internet için bu şey aynı halde olabilir kısacası data kartı kullanan "vınn" / "vınn wifi" tarzı şeyler kullanmanızı önermem

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Şubat 2024, 23:40
Toplam oynama: 227 gün, 18 saat
Birlik: * * * * * * ' S
Merhabalar. Bulunduğumuz yerde altyapı yok ve bundan dolayı internet alamıyoruz. Altyapısız internetleri araştırdım en fazla Turkcell Superbox var fakat hızı yavaş ve biraz pahalı 10mbps download, 1 mbps upload'a 200TL verilmez bence. Vodafone'in altyapısız internetini duydum YouTube'de vidosunu çekmişler fakat Vodafone'n internet sitesinde bulamadım. Aramak da istemedim açıkcası.Bir de Uzaynet'İ duydum ama onu hiç araştırmadım. Vodafone'n veya başka bir altyapısız internet kullananlar varsa buraya yazabilirler! :)
Bulunduğun bölgeye bağlı bölgesel internetler oluyor genelde , 8 mb dowload 1 mb upload 50 tl gibi bir miktarda alıyorsun. lakin uploadım yüksek olsun dersen 200 lirayı gözden çıkarman gerekiyor.