Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] worry - Cafe başvurusu

Başlatan worry, 08 Eylül 2020, 16:24:32
Okunma sayısı 315 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı worry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Aralık 2022, 17:06
Toplam oynama: 44 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
[EKLENEBİLİR] worry - Cafe başvurusu
« : 08 Eylül 2020, 16:24:32 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Haftada yedi gün, 7 8 saat aktifim. Bar rol çevirdiğim mahallenin yakınında olduğu için 5 6 saatimi ayırabilirim.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 2339.45, -1978.07, 13.54, 148.14)

2.02:İş yeri lokasyonu( ):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: (Project Cafe)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Cafe)

2.05:İş yeri interioru: (Wups Cafe)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) (Karakterim 6 Ocak 2004 doğumlu Rusya'nın Belarus şehrinde doğdu, babasının işi yüzünden altı yaşında Amerika'nın Los Santos eyaletine göç ettiler, Project Watts bloklarında yaşamaya devam eden Melania. Geogery McCaine orta okulunda okudu ve lisesinde okuyor.  On altı yaşında lise öğrencisi, takıldığı mahalle içerisinde saygınlık kazanıp onlara bir şeyler yapabileceğini göstermek istiyor. Küçük bir cafe işletmeyi ve mahalle içerisinde ki saygın kişilerin gözüne girmeyi amaçlıyor. Mahalle içerisinde arkadaşları ile birlikte küçük bir işletme açmayı istemekte, mahalle içerisinde ki arkadaşlarından ve ailesinden yüklü miktarda para temin ederek küçük çaplı bir iş yeri açarak bu işe girişmek istiyor. Mahallesinde ki cafe içerisinde arkadaşları ile birlikte toplanıp eğlenecekleri bir mekan açıp alkollü, alkolsüz içecekler  içerek takılacakları bir ortam yaratıp rol çeşitliliğini arttırmak istiyorum. Gerek legal gerek il-legal roller çevirerek kural ihlallerini göz önünde bulundurarak, kural ihlali yapmadan uzun serüvenli bir cafe işletmek istiyorum. Gerek il-legal rol yapanlar gerek legal rol yapanlar için güzel bir ortam hazırlayarak iki taraf için de nezih refah durumu yüksek bir cafe olmayı amaçlıyoruz. Cafe içerisinde gerek alkollü içecek gerek alkolsüz içecek ve yiyecek ikramlarında bulunarak, cafe içerisinde ki müşterilerimizin memnuniyetinden emin olmak ve onlara daha nezih bir ortam hazırlamayı hedefliyorum. Cafe içerisinde organizasyonlar yaparak güzel etkinlikler yapmayı planlıyor ve kabul olursa devreye sokmak istiyorum. )

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) (Karakterim on altı yaşında Rusya uyruklu, babasının işi yüzünden Amerikaya göç etmiş bir Amerikan vatandaşı. Annesi Amerikan babası Rus, mahallesinde bir cafe açıp, mahalle içerisinde takılabilecekleri bir yer ayarlamaya çalışan ve mahalle içerisinde saygınlık kazanmaya çalışan çömez bir kadın. Mahalle içerisinde ki gerek il-legal gerek legal dönen ticaretlerde payı bulunsun istiyor, cafe gelirlerini mahalle içerisinde ki saygın kişiler ile paylaşarak mahalle içerisinde saygın bir kişilik olarak yükselmeyi hedeflemiş çömez bir kadın. Mahalle içerisinde kalacak yer arayan bağımlı kişilere cafe içerisinde çalışan olarak yer vererek onlara fayda sağlamak istiyor. Garsonundan valesine valesinden aşcısına kadar özel bir istihdam kurup cafemize gelen müşterilerimize özel ilgi ve alakamız ile ön plana çıkaracağımız servislerimiz. Müşterilerimizden gelen geri dönüşler ile daha güzel bir mekan haline gelmeyi planlıyoruz. 
Her hafta düzenli partiler yapmayı, gündüzleri cafe geceleri pub şeklinde çalışmayı hedefliyoruz. Canlı müzik ve dans gösterileri ile müşterilerimizi eğlendirirken güldürmeyi hedefliyor ve iyi ticari ilişkiler kurmayı hedefliyoruz. Posterler afişler asarak partiler hakkında bilgi verip reklam yapmayı planlıyoruz. Bir website kurarak (Forum) yapacağımız partilerden organizasyonlardan haberdar olmalarını ve organizasyon yaptırmak için ulaşacak kişiler ile iletişim halinde kalmak ve onlara hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Gerek forum üzerinde gerek ic olarak oyun içerisinde rollerimiz ve forum üzerinde paylaştığımız roller ile forum ve oyun içerisinde ki aktifliğimizi korumayı amaçlıyoruz. Şehir içerisinde amatör şarkıcı rolü çeviren kişilere cafe içerisinde yer vererek rol çeşitliliğini arttırıp rollerimizi renklendireceğini düşünüyor ve inanıyorum. Şehir içerisinde devlet memuru bünyesinde çalışan kişilere özel menü ve indirimler yapmayı planlıyor ve onlara özel eğlenceler düzenleyerek Polislerimizin moralini yükseltmeyi amaçlıyor ve hedefliyoruz. )

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): ( İş yerimde oyunculara hem legal hem il-legal olacak şekilde rahatça rol çevirme imkanı sağlayacağım, gelen müşterilere para kazanmayı amaçlayan bir cafe değil rol yapmayı amaçlayan bir cafe olduğumuzu aşılayacak ve onlara çeşitli rol imkanları sağlayacağız. Amatör şarkıcı rolü yapan oyunculara cafe içerisinde bir mekan vererek canlı müzik rolleri sağlayacağız. Belirli kişilerin anısına ücretsiz içecek yiyecek seansları ve saatleri yaparak ücretsiz yemek keyfi sunacağız. Daha çok para kazanmayı değil, eğlence ve dostluk kurmayı amaçlayan bir cafe olup müşterilerimize müşteri gözü ile değil arkadaş gözü ile bakacağız.)

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (İşimin bulunduğu bölge hem rol yaptığım mahallenin yakınında, hem de bir çok kamyoncunun aktif olarak geçtiği bir yer, gerek devlet memurları olsun gerek para kazanmak için tırcılık yapan insanların. Gelebileceği aktif olarak rol çevirebileceği bir çok ortak nokta bulunuyor. Her kesimden insanın ortak noktada birleşerek aralarında çevirebileceği rol çeşitliliğinin artacağını düşünüyorum. İş yerinin bulunduğu bölgenin karşısında bir motel bulunuyor, motel içerisinde kalma rolü yapan kişilerin kahvaltı öğlen yemeği akşam yemeği rollerini çevirebileceği güzel ve nezih bir ortam olacağını düşünüyorum.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "worry"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: worry - Cafe başvurusu
« Yanıtla #1 : 09 Eylül 2020, 10:38:13 »
Kabul edildi, tanıtım oluşturun ve buradan paylaşın lütfen.

Çevrimdışı worry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Aralık 2022, 17:06