Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Neden bazı kişiler kuralları çok iyi bildiğini sanıyor?

Başlatan Little Spooky, 07 Eylül 2020, 07:40:58
Okunma sayısı 1023 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Little Spooky

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 20 Eylül 2020, 11:21
Toplam oynama: 2 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Adam kumarhaneden maskesini takıyor, isminin sonuna ıdsini belirtiyor.PM yoluya yazmanın metagaming olduğunu söylüyorum, jail yersin diyorum adam şikayet aç diyor kuralları çok biliyormuş gibi.Bazı insanlara insanlık yaramıyormuş, onu öğrendim.

Çevrimdışı Little Spooky

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Neden bazı kişiler kuralları çok iyi bildiğini sanıyor?
« Yanıtla #1 : 07 Eylül 2020, 07:46:12 »

Bu da kanıtları

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
« Yanıtla #2 : 07 Eylül 2020, 07:55:15 »
ASĞPDJ9AIOJD9IAOŞLSIHDOIOASPKJDUPOIASPDKJBHAIUSDHASPDOUASŞH
/dance 8
/maske
/s seri 10k ((31))

Çevrimdışı Little Spooky

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 07 Eylül 2020, 07:58:15 »
ASĞPDJ9AIOJD9IAOŞLSIHDOIOASPKJDUPOIASPDKJBHAIUSDHASPDOUASŞH
/dance 8
/maske
/s seri 10k ((31))
Vallahi şikayet açtığım adam da aynısını yaptı

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
« Yanıtla #4 : 07 Eylül 2020, 08:00:15 »
"((id))" yazam icden yazdıgım ooc gitsin qwe.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #5 : 07 Eylül 2020, 08:12:14 »
Yalnız belirttiğiniz şekilde parantez içi ID yazıyorsa MG değil mixing oluyor, vatandaşlık numarası yazıp ID veriyorsa bu da herhangi bir kuralın ihlaline girmiyor.
PM üzerinden uyarabilirsiniz fakat siz de hata potansiyelli bir oyuncusunuz, karşı taraf sizi kaideye almayabilir dolayısıyla. Doğal bir şey. Bu tip durumlarda ekran görüntüsü vb. paylaşıp oyuncular öğrenmek istemiyor şeklinde isyan etmek doğru bir şey değil. Zaten çok önemli bir hata yoksa PM atıp kuralı anlatmak bence ukalalık. Sunucuya başlayan birisinin kuralları okumuş olması gerekiyor. Gerçekten insanlara bir şeyler öğretmek istiyorsanız onlarla rol yapın, rollerde yaptıkları hataları düzeltin (en azından ben böyle yapıyorum) bu yol daha faydalı olacaktır.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Eylül 2020, 10:35
Toplam oynama: 3 gün, 17 saat
« Yanıtla #6 : 07 Eylül 2020, 08:17:45 »
Yalnız belirttiğiniz şekilde parantez içi ID yazıyorsa MG değil mixing oluyor, vatandaşlık numarası yazıp ID veriyorsa bu da herhangi bir kuralın ihlaline girmiyor.
PM üzerinden uyarabilirsiniz fakat siz de hata potansiyelli bir oyuncusunuz, karşı taraf sizi kaideye almayabilir dolayısıyla. Doğal bir şey. Bu tip durumlarda ekran görüntüsü vb. paylaşıp oyuncular öğrenmek istemiyor şeklinde isyan etmek doğru bir şey değil. Zaten çok önemli bir hata yoksa PM atıp kuralı anlatmak bence ukalalık. Sunucuya başlayan birisinin kuralları okumuş olması gerekiyor. Gerçekten insanlara bir şeyler öğretmek istiyorsanız onlarla rol yapın, rollerde yaptıkları hataları düzeltin (en azından ben böyle yapıyorum) bu yol daha faydalı olacaktır.
boran kardesim yine doğruları söylüyor

Çevrimdışı Little Spooky

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 07 Eylül 2020, 08:21:10 »
Rol bilmediğim için karşımdaki insana öğretmeye kalkışırsam suçlu olurum, şu anlık kimse ile role girmiyorum o yüzden.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #8 : 07 Eylül 2020, 08:32:41 »
Rol bilmediğim için karşımdaki insana öğretmeye kalkışırsam suçlu olurum, şu anlık kimse ile role girmiyorum o yüzden.
Aynı şekilde PM üzerinden kuralları belirtmeniz de yanlış bir hareket. Yöneticiler bile bazen hatalı olabiliyor, bu noktada insanlara kuralları direkt anlatmak doğru değil. Misal politika soruu içeren bir destek talebi geldiğinde talebi yanıtlayan yönetici dahi foruma yönlendirmek zorunda, bunun nedeni cevaplarken hata yapılabilecek olmasından kaynaklı. Bırakın kullanıcılar politikaları nasıl okuyup anladıysa öyle oynasın, eğer hatalı bir rol döndüğünü düşünürseniz şikayet açarsınız. PM üzerinden "şikayet aç" yanıtı almanız gayet doğal, adam kuralları öyle biliyordur ve yaptığı şeyde haklı olduğunu düşünüyordur. Bu çok bilmişlik olmaz, sizin PM üzerinden kuralı açıklamanız gibi.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Aralık 2020, 11:34
Toplam oynama: 21 gün, 19 saat
« Yanıtla #9 : 07 Eylül 2020, 09:44:23 »
kumarhanede ne zaman rol döndüğünü gördünki bu kadarda kasıntı olmaya gerek yok