(banlı hill, yarın hill'den alıntılarım)
hiill abi adamdır fazla sohbetimiz olmadı sevdiği kişilere giremedik ;D
orası en en sevdiğim kişiler aşko ya :/
benide almamış benide pü o gadar erb yabtk
her erb ağızda kalmıyor falan asmkfasmkfsamkf
Neyse sevmediği kısmı yokmuş en azından. ;D
olsa direk sensin

Ya o kısmı şöyle özetleyim;
Juice, benim için rol bilgimin zirve noktası oldu. Çok güzel IC roller, OOC arkadaşlıklar edindim sayesinde.
Elsewiir, birlikte çok güzel roller yaptık. Benimle 2 kişilik sunucu da bile rol yapabilecek birisi. Hala da konuşuruz.
West, yunus abim beni dinleyip sayar. Yunusumla çok eskiden kankiyiz, onun da yeri büyüktür.
Expandar, sunucunun ilk dönemlerindeyken tanıştık. Ben daha rol bilmiyorken IC yardımım ile büyük arkadaş olduk.
tostoyevski, ali kardeşm kraldır. OOC kral kardeşimdir.
3mr3p, bu veletle çok şey yaptım. LSPD'nin bok götürdüğü dönemde de benle olan nadir insandır. İki yüzlü çıkanlar gibi değil.
Ekoville, eko işte ya. Erenin de yeri özel.
Trovel ve Giatros, bunlar benim minik kuşlarım. Allahım kurban olsun onlara. Giatros bizi evine almasa da seviyoruz.
Tükürüz, hala bana kol kanat gerip destek çıkan birisidir. Sunucudan gitse bile beni sayar eder. :-*
Musa mom, OOC hiç bi yanlışı olmadı. Mal falan diyoruz ama kral çocuk.
Cihanya, cihanı da severim. Kimseye tersi olmadı, bana yamuğu da olmadı. Yazar eder arada, emeği var.
Emir (Lena), bu dostumu da eskiden tanırım. İlk PD zamanlarında bile vardı hıyar. Diğer emirlere benzeyip yüzsüzlük yapmaz.
Emir (Marco), LSPD'nin boklu günlerinde de yanımda olup yazan eden bi arkadaşımdır. Kral çocuktur...
Xoduzy, helper dönemini bilirim. Hala bile bir şey istediğimde yardım etmeye çalışan güzel insandır.
Bozy, bana 250tl verdi daha ne yapsın ya?

SHADY, bu en baba adamdır zaten. Açıklamaya gerek yok, tanıyan tanır.
Öyle işte, OOC bile bana yardımı dokunan insanlar oldukları için onları yazdım ya. Çok kişi var OOC ve IC destekleyen ama bunlar en özelleri.