Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hazır Sistemler

Başlatan cloaker, 05 Eylül 2020, 06:00:41
Okunma sayısı 683 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Hazır Sistemler
« : 05 Eylül 2020, 06:00:41 »
Yaklaşık 2-3 gün önce spoiler içinde bulunan sistemi sipariş verdim, sitenin güvenilir olduğunu biliyorum ama yine de bazı şüphelerim var. Daha önce bu siteden alışveriş yapmış ve bilgilendirebilecek olanlar varsa bekliyorum.
Şimdi gelelim asıl konuya, ben sistemi aldığımda işlemci ve anakartı tek almaya çalıştığımda stokta olmadığını söylüyordu fakat sistemi alabiliyordum, ben de bekleme süresinin uzayacağını bilerek yine de sistemi satın aldım. Asıl sorun şurada başlıyor, biraz önce kontrol ettiğimde sistemin fiyatı benim aldığımdan bu yana geçen sürede bir miktar artmış ve daha önce böyle durumlarda sitenin daha fazla kazanmak için ilk verdiğiniz siparişi iptal ettiği yönünde iddialar var. Ben de forumda daha önce birinin ya da bu siteden alışveriş yapan bir yakınının böyle bir sorunla karşılaşıp karşılaşmadığını merak ediyorum, bilgisi olan bana forum PM ya da Discord üzerinden ulaşabilir mi? Ekstra olarak daha önce siteden alışveriş yapmış olup olumlu ya da olumsuz tecrübelerinizi de konu altında paylaşırsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Not: Diğer forumlarda da buna benzer açılmış konular var fakat çoğunda birileri böyle bir durumla hiç karşılaşılmadığını belirtmiş, açıkçası biraz kafam karıştı o yüzden buraya konu açıp daha önce tecrübesi olan birinden yardım almak istedim.
Discord
cloaker#4453

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 13 Kasım 2024, 17:46
Toplam oynama: 195 gün, 20 saat
Erin Yamate Lv.30
Köken: Koreli
Son giriş: 09 Kasım 2022, 20:26
Toplam oynama: 2 gün, 15 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ocak 2024, 14:18
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Son giriş: 05 Kasım 2022, 13:07
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Adam Quarty Lv.30
Son giriş: 00/00/0000
Ynt: Hazır Sistemler
« Yanıtla #1 : 05 Eylül 2020, 08:04:56 »
Daha önce  16gb corsair vanganece almıştım yeni versiyonunu ince hesapdan ince hesap evet güvenilir bir site böyle yalan yapıcağını düşünmediğim bir site aradığın parçanın stokta olmasının nedeni bu kasa hazır kasa ve sen satın aldığında kasadaki parçalar otomatik olarak stokdan düşüyor diye biliyorum yanlış olmasın öbür türlü senin sparişini somut bir neden olmadan iptal edemezler böyle bir şüphen kalmasın incehesap gayet ucuz ve alışveriş sürkülasyonu iyi olan bir site sana en fazla ürün stoğumuzdan dolayı gönderim geçikebilir diyebilirler öbür türlü spariş iptali olucağını düşünmüyorum güle güle kullan çok güzel bir makina almışsın.

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 05 Eylül 2020, 08:27:05 »
Daha önce  16gb corsair vanganece almıştım yeni versiyonunu ince hesapdan ince hesap evet güvenilir bir site böyle yalan yapıcağını düşünmediğim bir site aradığın parçanın stokta olmasının nedeni bu kasa hazır kasa ve sen satın aldığında kasadaki parçalar otomatik olarak stokdan düşüyor diye biliyorum yanlış olmasın öbür türlü senin sparişini somut bir neden olmadan iptal edemezler böyle bir şüphen kalmasın incehesap gayet ucuz ve alışveriş sürkülasyonu iyi olan bir site sana en fazla ürün stoğumuzdan dolayı gönderim geçikebilir diyebilirler öbür türlü spariş iptali olucağını düşünmüyorum güle güle kullan çok güzel bir makina almışsın.
Teşekkürler, parçalar ben sistemi almadan önce de stokta yoktu zaten. Ben 2 haftaya yakın beklemeyi göze alarak sipariş verdim.

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Erin Yamate Lv.30
Adam Quarty Lv.30
« Yanıtla #3 : 05 Eylül 2020, 08:30:04 »
Teşekkürler, parçalar ben sistemi almadan önce de stokta yoktu zaten. Ben 2 haftaya yakın beklemeyi göze alarak sipariş verdim.
yo hayır  1 hafta içerisinde elinizde olucaktır sistemler hazır olarak satılıyorsa ki büyük ihtimal böyledir parça halini ayrı yazarlar.

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 05 Eylül 2020, 08:42:09 »
yo hayır  1 hafta içerisinde elinizde olucaktır sistemler hazır olarak satılıyorsa ki büyük ihtimal böyledir parça halini ayrı yazarlar.
Hiç sanmıyorum ama umarım öyle olur, tüm parçaları montajladıktan sonra ekran kartı için yaklaşık 144 saatlik bir test aşaması olduğunu biliyorum. Eğer hazır sistemler için parça ayrılmadıysa işlemci ve anakartın tedarik edilmesini bekledikten sonra bile 6 gün beklemem gerekecek sanırım.

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Erin Yamate Lv.30
Adam Quarty Lv.30
« Yanıtla #5 : 05 Eylül 2020, 11:06:18 »
Hiç sanmıyorum ama umarım öyle olur, tüm parçaları montajladıktan sonra ekran kartı için yaklaşık 144 saatlik bir test aşaması olduğunu biliyorum. Eğer hazır sistemler için parça ayrılmadıysa işlemci ve anakartın tedarik edilmesini bekledikten sonra bile 6 gün beklemem gerekecek sanırım.
Dostum ne olursa olsun internetten almışsın eğer bir aksaklık görürsen pcde 15 gün kusursuz iade hakkın bulunuyor gidip elden alsan bi sorun çıksa 2 ay garantiyle uğraşıcaksın geç böyle basit sorunları bence.

Çevrimdışı Ganjaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Otto Northey Lv.23
Köken: Meksikan
Son giriş: 14 Ekim 2022, 01:13
Toplam oynama: 142 gün, 21 saat
« Yanıtla #6 : 05 Eylül 2020, 11:13:27 »
İncehesap güvenilir değil

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Aralık 2020, 21:12
Toplam oynama: 44 gün, 4 saat
« Yanıtla #7 : 05 Eylül 2020, 12:44:47 »
bilindik ve meşhur birkaç yer harici alışveriş yapmadım, tabii ki mağazasına gidip canlı canlı almadığım sürece

Çevrimdışı sweiss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 01:09
Toplam oynama: 160 gün, 21 saat
« Yanıtla #8 : 05 Eylül 2020, 12:58:09 »
İncehesap güvenilir değil
emin misiniz? Klavye ve kulaklık aldım. Halen kullanıyorum.

İncehesap gayet güvenli. Ancak Sinerji ve QP Bilişim daha kaliteli firmalar. Fiyatlar Vatan gibi gene uçuk değil.

Ayrıca o bilgisayar alınmaz kardeşim. Aldıysan iade et tavsiyem. O kasanın içinde GamePower PSU'su var.
Jamesdonkey SSD kronik sorunlu bir SSD. Ayrıca tanıtılan RTX 3000 serisi gelecek ay satışa sunulacak. RTX 3060 tanıtılmadı ancak tahminen 2 3 aya oda stoklarda sürülür. Şahsen RTX 3070'in piyasaya sürülmesini bekliyorum.

Çevrimdışı sweiss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 01:09
Toplam oynama: 160 gün, 21 saat
« Yanıtla #9 : 05 Eylül 2020, 13:06:46 »
Ayrıca yeni gördüm 8gb RAM var içinde. RTX 2060 ve 8gb RAM çoğu oyunda darboğaz yapar.