Yaklaşık 2-3 gün önce spoiler içinde bulunan sistemi sipariş verdim, sitenin güvenilir olduğunu biliyorum ama yine de bazı şüphelerim var. Daha önce bu siteden alışveriş yapmış ve bilgilendirebilecek olanlar varsa bekliyorum.
Şimdi gelelim asıl konuya, ben sistemi aldığımda işlemci ve anakartı tek almaya çalıştığımda stokta olmadığını söylüyordu fakat sistemi alabiliyordum, ben de bekleme süresinin uzayacağını bilerek yine de sistemi satın aldım. Asıl sorun şurada başlıyor, biraz önce kontrol ettiğimde sistemin fiyatı benim aldığımdan bu yana geçen sürede bir miktar artmış ve daha önce böyle durumlarda sitenin daha fazla kazanmak için ilk verdiğiniz siparişi iptal ettiği yönünde iddialar var. Ben de forumda daha önce birinin ya da bu siteden alışveriş yapan bir yakınının böyle bir sorunla karşılaşıp karşılaşmadığını merak ediyorum, bilgisi olan bana forum PM ya da Discord üzerinden ulaşabilir mi? Ekstra olarak daha önce siteden alışveriş yapmış olup olumlu ya da olumsuz tecrübelerinizi de konu altında paylaşırsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Not: Diğer forumlarda da buna benzer açılmış konular var fakat çoğunda birileri böyle bir durumla hiç karşılaşılmadığını belirtmiş, açıkçası biraz kafam karıştı o yüzden buraya konu açıp daha önce tecrübesi olan birinden yardım almak istedim.