Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[REDDEDİLDİ] Oguzkhan - Pellegrini Yardım Vakfı

Başlatan maconers, 05 Eylül 2020, 01:21:25
Okunma sayısı 248 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı maconers

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 28 Şubat 2021, 15:49
Toplam oynama: 72 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
[REDDEDİLDİ] Oguzkhan - Pellegrini Yardım Vakfı
« : 05 Eylül 2020, 01:21:25 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 555.67, -1462.71, 14.99, 264.27

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Ufak Ofis I

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Pellegrini Yardım Vakfı Los Santos halkına iş olanağı ve çeşitli yardımlar yapacak bir vakıf olacak. Jose Nores, Pellegrini'den aldığı emirle ve yükselme hırsıyla Pellegrini'nin şehirdeki itibarını arttırmak ve halkın gönlünü kazanmak amacıyla Pellegrini'nin adında bir vakıf kurma hazırlığına girişti. Vakıfın olaylardaki rolü şehirde çeşitli yardım etkinliklerini düzenlemek olacak. Bunlara örnek olarak insanlara sıcak yemek sağlanması, hastane için kan verme etkinlikleri, polislere ve diğer memurlara çeşitli motivasyon etkinlikleri düzenleme etkinliklerini verebiliriz. Ayrıca şehirde yeni olan ve etrafa uyum sağlama sorunu yaşayan insanlara iş sağlayacak bir vakıf olacak. Pellegrini'nin geniş çevresinden faydalanılarak insanlara istediği çeşitte iş bulunacak. Eğer istekleri doğrultusundaki iş Pellegrini bünyesinde sağlanıyorsa bu tarz iş yerlerinde iş imkanı sağlanacak. Sürekli ve sık şekilde yapılan etkinlikler doğrultusunda Rodeo'da insan trafiği akışı sağlanacak, bölgede canlılığın arttırılması hedef alınacak. İnsanların hayalini gerçekleştirecek olan bu vakıf sayesinde insanlarda bir takım minnettarlık duygusu oluşacak, halkın empatisi kazanılacak. Yardım vakfı olarak anılacak bu ofis sadece yardım etkinlikleri değil, halkın motivasyonunu yükseltmek için çeşitli eğlence etkinlikleri de düzenleyecek. İhtiyaç duyulduğu taktirde halkı motive edecek etkinlikler planlayan insanlara kaynak sağlanacak. Maddi ve manevi olarak desteklenecek, teşvik edilecekler. Düzenli olarak çekilişler düzenlenecek ve halkın Rodeo'yu evi gibi benimsemesi için uğraşılacak. Bu çekilişler sonucu Pellegrini'ye insanların empatisi artacağı için bizim de birlik olarak iş olanaklarımız ve rol havuzumuz genişleyecektir.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Yukarıdaki yazıda bahsettiğim ve ofisin adından da anlaşılabileceği üzere bu ofis bir yardım vakfı olacak. İnsanlara iş olanakları sağlayacak, gerçekten görev adamı olarak sayılabilecek insanları Pellegrini bünyesine katmaya çalışacağız. İş olanakları için öncelikle Pellegrini bünyesindeki işler sunulacak. Kişi istemezse şehrin çeşitli bölgelerinde o iş kişiye bulunarak bize karşı empatisini arttıracağız ve maddi manevi destek sağlamış olacağız. Başı sıkışan ve zor durumda insanların uğrak noktası olacak ofisin bir diğer amacı da Rodeo bölgesinin bilinirliğini, trafiğini arttırmak olacak. Pellegrini'nin itibarını arttırmak ve halkın motivasyonunu yüksek tutmak üzere açılacak olan vakıf aynı zamanda devlet çalışanlarına ve polislere bizleri iyi insanlar olarak gösterecek, bir nevi memurların gözünü boyayacak paravan ofis olacak.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Ofisi açma sebeplerimizden bizim için en önemlisi Rodeo'nun insanlar için uğrak bir nokta olması. Bu bölgede aktif roller sergiliyoruz ve birçok oyuncunun da rollerimize bir şekilde dahil olmasını istiyoruz. Aynı zamanda Rodeo bölgesini işletmelerimizle elimizde tutmak istiyoruz. Buna bölgeyi ele geçirmek de diyebiliriz. Sunucuda pek yapıldığını görmediğim bu vakıf rolünün sunucuya ve birliğimize güzel roller çıkaracağını, farklılık yaratacağını düşünüyorum. Aynı zamanda düzenlenecek etkinliklerle de insanlar arasında bilinirliğimizi arttıracağını ve oyuncuların aynı ortamda bulunmasını sağlayarak onlara da güzel rol fırsatları çıkaracağını düşünüyorum. Birliğimizin illegal işlerinden polislerin şüphelenmemesi ve bizlerden uzak durmaları için uğraşacağız. Kimi zaman ihtiyacı olan bir polise yardım edecek ve onların gözünü boyayacağız. İşlerimizin polis tarafından alıkonması durumuna tedbir olarak açacağımız bu vakıf sayesinde sevgisini kazanacağımız insanlar şehirde bizden bahsedecek, bilinirliğimiz artacak ve en önemli hedefimiz dahilinde insanlar bizi görmeye gelecek. Dolayısıyla Rodeo'da insan trafiği artmış olacak. Pellegrini'nin itibarını ve geniş olan çevresini daha da genişletme imkanını bize sunacak olan ofisimle rollerimizde daha da etkili olacak, kilit konumlarda önemli işler yapacağız.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Oguzkhan"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Ynt: Oguzkhan - Pellegrini Yardım Vakfı
« Yanıtla #1 : 06 Eylül 2020, 22:46:45 »
Kabul edildi, tanıtım oluşturun ve buradan paylaşın lütfen.

Çevrimdışı maconers

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 28 Şubat 2021, 15:49
Toplam oynama: 72 gün, 14 saat
« Yanıtla #2 : 07 Eylül 2020, 01:55:20 »

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
« Yanıtla #3 : 09 Eylül 2020, 10:40:35 »
Eklenebilir.

@Lonnely

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: [KABUL] Oguzkhan - Pellegrini Yardım Vakfı
« Yanıtla #4 : 09 Eylül 2020, 19:19:03 »
Lokasyon iş yerleri için uygun, ofis açılamaz.