Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Lara Froster - AR&GE Önerisi- Silah satışları dursun!

Başlatan Asilean, 04 Eylül 2020, 13:34:51
Okunma sayısı 1107 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Asilean

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 09 Eylül 2022, 00:45
Toplam oynama: 63 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Karakter Adınız: Matias_Rabades
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): Oyun içi
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Merhabalar, öncelikle sunucudaki illegal rollerin değersizleştiğinin bunu layığıyla yapan kişi sayısının gerçekten azaldığının eminim hepiniz farkındasınızdır.Benim şöyle bir önerim var:
İyi hoş güzel DarkWeb'e girip silah sipariş ediyorsunuz ve hop evinize geliyor.
Bence belirli zamanlarda silah teminatı iptal edilsin. Yani şöyle demek istiyorum mesela ülke sınır denetimlerini ve iç denetimleri arttırdığı için silah temin edilemesin. Böylece silah piyasası biraz daha heyecanlı ve rolsel olarak zevkli hale gelir diye düşünüyorum. Sokaktan geçen her beş kişinin dördü silah satıcısı vs çıkıyor. Fazlasıyla saçma bir durum bence. Önceden silah satın almanın, teslimat rollerinin bir heyecanı vardı ancak artık "/s Metal lazim mi?" gibi şeyler görmekten bıktım, bıktık. Geliştirilebilir ve önü açık bir Ar-Ge olduğunu düşünüyorum lütfen salt eleştiri yerine yapıcı yorumlar yapın, hep birlikte bir şeyleri güzelleştirelim.

AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.:

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
Ynt: Matias Rabades - AR&GE Önerisi
« Yanıtla #1 : 04 Eylül 2020, 13:35:47 »
Yani, olabilir.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #2 : 04 Eylül 2020, 13:53:24 »
Piyasada silah bulmak aşırı kolay, hatta sizin bulmanıza gerek bile yok arkadaşın söylediği gibi yolda giderken birisi gelip size metal lazım mı diyebiliyor. Çünkü herkes silah alabilir, bunun bir zorluğu yok. Örneğin m4 vaktinde milyonlara giderken şimdi 150-160 bin gibi o zamana göre çok ucuz fiyatlara gidiyor.

Piyasa bağlantısı kesilmesi fiyatların değerini arttırır ama o silahları yok etmez, bu silahlar çatışma, rk olma veya tutuklanma gibi olaylarda azalır. Şu an sunucuda olan siyah sayısını tahmin bile edemem, bu silahların azalması ve değerinin artması için çok uzun bir süre gerekir. Bahsettiğimiz değerlenme olayı ancak bu şekilde gerçekleşebilir, bu pek mümkün görünmüyor çünkü sunucuda belirli bir sistem varken bunu bozmak pek mantıklı olmaz. Buna karşı çıkan bir sürü kişi olacaktır. Bir ton ar-ge ve ticket açılacağından eminim, bu işe pek sıcak bakmıyorum ama piyasanın değerlendirilmesi gerektiğini bende düşünüyorum. Nasıl yapılabileceği konusunda bir fikrim yok, eğer aklıma vurursa bu konuya gelip yorum yapacağım. Üzerine düşünülebilir.

Çevrimdışı Asilean

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 09 Eylül 2022, 00:45
Toplam oynama: 63 gün, 14 saat
« Yanıtla #3 : 04 Eylül 2020, 14:17:11 »
Piyasada silah bulmak aşırı kolay, hatta sizin bulmanıza gerek bile yok arkadaşın söylediği gibi yolda giderken birisi gelip size metal lazım mı diyebiliyor. Çünkü herkes silah alabilir, bunun bir zorluğu yok. Örneğin m4 vaktinde milyonlara giderken şimdi 150-160 bin gibi o zamana göre çok ucuz fiyatlara gidiyor.

Piyasa bağlantısı kesilmesi fiyatların değerini arttırır ama o silahları yok etmez, bu silahlar çatışma, rk olma veya tutuklanma gibi olaylarda azalır. Şu an sunucuda olan siyah sayısını tahmin bile edemem, bu silahların azalması ve değerinin artması için çok uzun bir süre gerekir. Bahsettiğimiz değerlenme olayı ancak bu şekilde gerçekleşebilir, bu pek mümkün görünmüyor çünkü sunucuda belirli bir sistem varken bunu bozmak pek mantıklı olmaz. Buna karşı çıkan bir sürü kişi olacaktır. Bir ton ar-ge ve ticket açılacağından eminim, bu işe pek sıcak bakmıyorum ama piyasanın değerlendirilmesi gerektiğini bende düşünüyorum. Nasıl yapılabileceği konusunda bir fikrim yok, eğer aklıma vurursa bu konuya gelip yorum yapacağım. Üzerine düşünülebilir.

Dediklerinize katılıyorum rol amacıyla değil de sırf mafyacılık, çetecilik amaçlı giren DM yapan tayfanın hoşuna gitmeyecektir bu tarz bir değişim. Ancak rol amaçlı oynayan insanların destekleyeceğini bu tarz bir değişim olmasa bile yönetime bunula ilgili bir talep olduğunu bu ArGe'yi destekleyerek belirtebiliriz.

Sunucuda 2 hafta boyunca sıfır silah satılmasa işler biraz olsun rayına girer bence.

Çevrimdışı Bilinmiyors

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Eylül 2020, 18:34