Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[KABUL] zEX | Ofis Başvurusu

Başlatan zEX, 01 Eylül 2020, 21:42:44
Okunma sayısı 430 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı zEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ekim 2023, 21:10
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: **X
Köken: Alman
Toplam oynama: 253 gün, 18 saat
Birlik: **X
Köken: Sırp
Son giriş: 11 Ekim 2023, 21:13
Toplam oynama: 44 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
[KABUL] zEX | Ofis Başvurusu
« : 01 Eylül 2020, 21:42:44 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): ( 1417.55, -1131.06, 22.01, 180.11 )

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Elegance Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Öncelikle sunucuda pek rastlamadığım bir konsepti canlandırmak istiyorum. Bu konsept ise fotoğrafçılık ve iç mimarlık rolleri. Sunucuda daha çok illegal roller tercih edildiği için değişik bir konsept kurma kararım aldım. Ofis sayesinde yapacağım rollerin öncesinde konuşma ve görüşmelerimi bu ofis açılırsa eğer burada gerçekleştireceğim. Bu şekilde daha net ve yapacağım rollerin düzeni daha iyi bir şekilde sağlanacak. Gerekli görüşme ve konuşmaları burada gerçekleştirdikten sonra ise öncelik planlı rolleri ön planda tutacağım. Bu roller dışında ofisin içerisine ekleyeceğim NPC sayesinde ben ofiste olmasam bile kişiler NPC den yararlanarak benim IC numaramı ve ismimi öğrenip benimle daha hızlı ve MIX yapmadan iletişim kurmasını sağlayacak. NPC sistemi rollerimde ciddi anlamda bana kolaylık sağlayacaktır. Onun dışında bazı fotoğraf çekme işlemlerinide ofisin içerisinde gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Vesikalık fotoğraflar ofisin içerisinde arka kısım boş bir duvara verilerek çekilecektir. Bunun için en ideal alan diye düşünüyorum. Bu konsept dışında birde iç mimarlık rollerini çevirmeyi düşünüyorum. Aynı bu konseptte de gerekli görüşmeler ve konuşmalar bu ofis içerisinde yapmayı düşünüyorum. Ve bu tarz rolleride dışarıda gerçekleştirmek yerine daha ciddi ve resmi  bir şekilde görüşme ve konuşmaları ilerletmek amacıyla bu ofisi açtırmak istiyorum. Onun dışında gerekli çizimleride aynı şekilde bu ofisin içerisinden gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Eğer bu iki konsepti bir şekilde birbirine bağlayabilirsem ortaya güzel roller çıkacağını umuyorum.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Yukarıda da zaten belirttiğim gibi sunucuda şuana kadar pek rastlamadığım bir konsepti canlandırmayı düşünüyorum. Bu konsept gereği gerek konuşma,görüşme gibi rolleri bu ofisin içerisinde gerçekleştireceğim. Ofisin açılması ciddi anlamda rollerin ve benim daha kolay ve hızlı işlemesine yardımcı olacak. Ofis sayesinde fotoğraflama rollerinin öncesinde daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde öngörüşme ve planlama rolleri yapmayı ve daha sonrasında ise bu rolleri en az hata ile gerçekleştirmeyi düşünüyorum. NPC sistemide rollerimde ciddi anlamda kolaylık verecek NPC den yararlanarak benim IC numaramı ve ismimi öğrenip benimle daha hızlı ve MIX yapmadan iletişim kurmasını sağlayacak.  Ve bu tarz rolleride dışarıda gerçekleştirmek yerine daha ciddi ve resmi  bir şekilde görüşme ve konuşmaları ilerletmek amacıyla bu ofisi açtırmak istiyorum.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Ofisi açtırmamda ki temel sebep rollerimin daha sağlıklı,sakin,ciddi ve resmi bir ortamda gerçekleştirmek istiyorum. Ofis sayesinde fotoğraflama rollerinin öncesinde daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde öngörüşme ve planlama rolleri yapmayı ve daha sonrasında ise bu rolleri en az hata ile gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Vesikalık fotoğraflar ofisin içerisinde arka kısım boş bir duvara verilerek çekilecektir. Bunun için en ideal alan diye düşünüyorum. Onun dışında NPC sistemide rollerimde bana kolaylık vermesi açısında iyi bir sistem olduğu için açtırmayı düşünüyorum. Npc sistemini şu şekilde kullanmayı düşünüyorum gerekli iletişim için telefon ve ismimi sekreter gibi bir NPC ekleyerek onun ile bana ulaşılmasını sağlayacağım. Ve bu şekilde benimle gerekli iletişimi hızlı bir şekilde mix başvurmadan kurabilecekler. Bu söylediklerim dışında yukarıda da sıkça belirttiğim gibi ofis sayesinde yapacağım rollerin öncesinde konuşma ve görüşmelerimi bu ofis açılırsa eğer burada gerçekleştireceğim.Mimarlık için yapacağım çizim rollerinide bu ofisin içerisinde yapmayı planlıyorum. Bu şekilde daha net ve yapacağım rollerin düzeni daha iyi bir şekilde sağlanacak.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "zEX"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: zEX | Ofis Başvurusu
« Yanıtla #1 : 06 Eylül 2020, 22:45:14 »
Kabul edildi, tanıtım oluşturun ve buradan paylaşın.

Çevrimdışı zEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan