Çeşitli meslekler yapılanması
Güney Amerika, uzak diyarlar bir başka kentlerden gelen insanlar. Çeşitli meslek gruplarının örgütsel yapılanmasını yansıtan bir takım para düzeneğinde iş süren ekip. Çok fazla kalabalık değil, ama şehirde pek kıdeme sahip olmadan işinin ehli konumuna gelmiş kişiler bunlar. Tek ihtiyaçları ün, para ve lükse sahip olmaktan ibaret. " GEREKTİĞİNDE YAKTIM, GEREKTİĞİNDE ÖLDÜRDÜM " bu tabir çok doğru olacaktır. Bu organize suç grubunun içinde en çulsuz esnaflardan, en şaşalı işletme sahiplerine kadar herkes bulunuyor. Kimi meşru olmayan işlerle ilgilense bile işi yürüten ve güvene alan meşru ve resmi gözükmekten ibaret. Bu meslek yapılanmasının içerisinde her türden insan var. Ama kökenleri aynı toprakların kanına bulaşmıştır. Çok hızlı şekilde işleyişi sürdürüp, iz bırakmadan yaptıkları meşru olmayan işler bunun yanında bir yetenektir.
Örgütsel işleyiş, hiyerarşi
Bir arada bulunsalar bile, zanaatkarlık ve mesleksel işleri farklı olan kişiler arasındaki bağ sadece bir araya gelince işler. Genellikle isimler değişir, her türden insan gelir ve gider. Giden kişiler sonucunda işleyiş daima değişir. Hiyerarşi şu şekilde işlemekte, eğer bir karar alınacaksa Veteran(deneyim kazanmış yaşlı bir ekip lideri), yani hiyerarşik sıralamanın en üstündeki kişiye danışılır. Danışıldıktan hemen sonra karar işleyişe ve yürürlüğe girer. Emirleri veren ve alan takımın dışında tutulan bu Veteran dışında kıdem sıralamasında aşağıda bulunan kişiler kaptandan bir önceki kişi tarafından emirlere uyar. Ağır başlılık ön gösterir. Onun dışında tüm organize grup iyi anlaşmak zorundadır. Kazanç işi, pastadan pay almak üzerine pastanın dilimlerine benzetilir. "PARA YÜKSEKTE BULUNUR, ULAŞMAK İÇİN YÜKSELMEN GEREKİYORSA UÇMAYI ÖĞRENMELİSİN."
Altın üçgen
Meslek yapılanması altın üçgen dediğimiz gruptur. Katılan kişilerin aksine yönetim ekibi bu organize suç grubu için kökeni Güney Amerika seçilen her ırktan insanı özenle tercih etti. Altın üçgenden kasıt, uyuşturucudan tutun en basit ALKALOİD maddenin bile elde edilmesi için Meksika, Kolombiya, Brezilya köken tariflerini sürdürmek gerekir.