Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rol Partneri Bulma Bölümü

Başlatan RN-RP, 31 Ağustos 2020, 22:06:10
Okunma sayısı 76529 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
Ynt: Rol Partneri Bulma Bölümü
« Yanıtla #110 : 13 Ekim 2020, 15:09:59 »
Aktif şekilde ajans rolü yapabilecek üye arıyorum, birliğime katılacak yani. Aktif şekilde yayın sunabilecek birisi.
biraz ic sicilim var olur mu?
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=129229.0

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #111 : 14 Ekim 2020, 15:05:38 »
Konusu açılmışken önlerden yerimiz olsun.
İtalyan-Amerikan mafya rolleri ile ilgilenenler;
Sunucu, yönetmen, oyuncu, haberci vb. şekilde roller ile ilgilenen ve diksiyonu düzgün olan, sesli konuşabilecek kişiler;
Sunucuda herhangi bir şekilde çeşitli rol yapmak isteyen fakat destek problemi yaşan oyuncular;
Eş-çocuk-pet rollerini aktif şekilde sağlayabilecek kişiler bana forum özel iletiden ulaşabilir. Kafamda bir takım projeler var.
Güncelliğini koruyor. Projelerimin temellerini hazırlamaya başladım. Rol planlamalarıma dahil olmak isteyenler DC: Xuneity The Emperor#4545

Çevrimdışı Bullet E.P. 7

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2020, 12:34
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #112 : 14 Ekim 2020, 19:17:30 »
Bu sunucuda tanıdığım kimse yok. Yakın dereceden rol geçmişimizin olacağı bir rol arkadaşı arıyorum. Çocuk, anne, kardeş; üçünü de gerçekleştirebilirim. Sadece rol yapmak istiyorum, bu tarz bir rolü IC'den birisiyle tanışıp geliştiremeyeceğim için buradan yardım istiyorum. Tek iletili bir hesabım var, rolümden şüphe duyabilirsiniz. Rolümden şüphe duymanız gerekmediğinin güvenini verebilirim.

Discord veya benzeri bir mecrada hesabım yok. Aynı şekilde oyun içerisinde de özel mesajlarım kapalı. Bana sadece forum özel mesajı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Karakterimi rol kararlaştırıldıktan sonra açıp anlaştığım kişinin karakteri üzerine kuracağım. Bu yüzden elle tutulur bir karakter oluşturmadım. İlgilenen kişiler bu konu altından veya forum mesajı ile bana ulaşırsa sevinirim.

Ek olarak roller için kullanılacak skinleri ben tasarlayacağım. Rol partnerimi veya partnerlerimi bulduktan sonra rol için gereken model ihtiyaçlarını ben karşılayacağım.

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Şubat 2023, 21:13
Toplam oynama: 8 gün, 20 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Ocak 2023, 22:56
Toplam oynama: 151 gün, 20 saat
« Yanıtla #113 : 14 Ekim 2020, 22:43:59 »
Bu sunucuda tanıdığım kimse yok. Yakın dereceden rol geçmişimizin olacağı bir rol arkadaşı arıyorum. Çocuk, anne, kardeş; üçünü de gerçekleştirebilirim. Sadece rol yapmak istiyorum, bu tarz bir rolü IC'den birisiyle tanışıp geliştiremeyeceğim için buradan yardım istiyorum. Tek iletili bir hesabım var, rolümden şüphe duyabilirsiniz. Rolümden şüphe duymanız gerekmediğinin güvenini verebilirim.

Discord veya benzeri bir mecrada hesabım yok. Aynı şekilde oyun içerisinde de özel mesajlarım kapalı. Bana sadece forum özel mesajı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Karakterimi rol kararlaştırıldıktan sonra açıp anlaştığım kişinin karakteri üzerine kuracağım. Bu yüzden elle tutulur bir karakter oluşturmadım. İlgilenen kişiler bu konu altından veya forum mesajı ile bana ulaşırsa sevinirim.

Ek olarak roller için kullanılacak skinleri ben tasarlayacağım. Rol partnerimi veya partnerlerimi bulduktan sonra rol için gereken model ihtiyaçlarını ben karşılayacağım.
bir arkadaşımla abi-kardeş rolü yapacağız, aynı zamanda galeri ve bir kaç iş hayalimiz var, bar da açabiliriz bunun için gerekli sermayemizi oluşturacağız, kardeş ya da arkadaş şeklinde akışına bırakarak rol yapmak istersen olabilir, rol ortamımızı zamanla genişletiriz. açtığımız bar ve galerilerde bize yardımcı olabilirsin, şirket-ofis tarzı işler de yapmayı planlıyoruz, ama zamanla ve yavaş yavaş gelişeceğiz, hepsini bir anda yapamayız ikimiz de reel hayatımızda çalışıyoruz, ben aynı zamanda okuyorum discord Oğuzhan Pamuk#6934
discord üzerinden yazarsan daha detaylı konuşuruz kanka, aynı şekilde bizimle rol yapmak isteyen varsa discord üzerinden yazabilir, bar-galeri-şirket-ofis her ortama atılacağız, yavaş yavaş emek vererek, kasılarak. tadını çıkararak...

Çevrimdışı YusufCıvak

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ekim 2020, 12:06
Toplam oynama: 0 gün, 12 saat
« Yanıtla #114 : 14 Ekim 2020, 23:22:14 »
Karakterim beyaz takılcak bir ortam arıyorum DC:Savage#5618

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Şubat 2023, 21:13
Toplam oynama: 8 gün, 20 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Ocak 2023, 22:56
Toplam oynama: 151 gün, 20 saat
« Yanıtla #115 : 16 Ekim 2020, 15:52:46 »
18+ Sv, erkek, siyahi/çeteci/mafya/motorcu/polis/şerif/itfaiyeci olmayan, rol kalitesi yüksek olan, pasif olmayan bir rol arkadaşı arıyorum. Sevgili ya da yakın arkadaş rolü olabilir. Vakit kaybetmek istemiyorum.
adamın vasfı kalmadı aq

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 04 Ağustos 2022, 21:38
Toplam oynama: 187 gün, 23 saat
Köken: Alman
Son giriş: 07 Nisan 2022, 19:08
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #116 : 16 Ekim 2020, 15:55:19 »

Çevrimdışı sysx1337

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Mart 2023, 01:02
Toplam oynama: 74 gün, 10 saat
« Yanıtla #117 : 18 Ekim 2020, 10:51:47 »
18+ Sv, erkek, siyahi/çeteci/mafya/motorcu/polis/şerif/itfaiyeci olmayan, rol kalitesi yüksek olan, pasif olmayan bir rol arkadaşı arıyorum. Sevgili ya da yakın arkadaş rolü olabilir. Vakit kaybetmek istemiyorum.

okurken pasif arıyorsun sandım

Çevrimdışı Dark Legend

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ekim 2020, 10:23
Toplam oynama: 5 gün, 10 saat
« Yanıtla #118 : 18 Ekim 2020, 21:29:47 »
Yarış arabaları ile ilgilenen veya sürüş gibi şeyler hoşuna giden erkek veya kadın karakter arıyorum.
Spoiler:
oluşum felan değil keyif şekilde takılcaz, tabii isteyen katılabilir.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #119 : 19 Ekim 2020, 21:56:44 »
Konusu açılmışken önlerden yerimiz olsun.
İtalyan-Amerikan mafya rolleri ile ilgilenenler;
Sunucu, yönetmen, oyuncu, haberci vb. şekilde roller ile ilgilenen ve diksiyonu düzgün olan, sesli konuşabilecek kişiler;
Sunucuda herhangi bir şekilde çeşitli rol yapmak isteyen fakat destek problemi yaşan oyuncular;
Eş-çocuk-pet rollerini aktif şekilde sağlayabilecek kişiler bana forum özel iletiden ulaşabilir. Kafamda bir takım projeler var.
Güncel. Lord Xuneity#1100 discord adresi
Acil: Sunucu rolü yapabilecek, mikrofonu olan ve diksiyonu düzgün kişiler ulaşsın.
Ek olarak;
Öğretmen rolü yapabilecek kişiler ulaşabilir.
Düz sivil rolü yapan, karakteri için düzenli çalışabileceği ve sivillerle iletişimde olabileceği bir rol arayanlar bankamızda rol yapmak için ulaşabilir. ( https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=129686 )