Bu sunucuda tanıdığım kimse yok. Yakın dereceden rol geçmişimizin olacağı bir rol arkadaşı arıyorum. Çocuk, anne, kardeş; üçünü de gerçekleştirebilirim. Sadece rol yapmak istiyorum, bu tarz bir rolü IC'den birisiyle tanışıp geliştiremeyeceğim için buradan yardım istiyorum. Tek iletili bir hesabım var, rolümden şüphe duyabilirsiniz. Rolümden şüphe duymanız gerekmediğinin güvenini verebilirim.
Discord veya benzeri bir mecrada hesabım yok. Aynı şekilde oyun içerisinde de özel mesajlarım kapalı. Bana sadece forum özel mesajı üzerinden ulaşabilirsiniz.
Karakterimi rol kararlaştırıldıktan sonra açıp anlaştığım kişinin karakteri üzerine kuracağım. Bu yüzden elle tutulur bir karakter oluşturmadım. İlgilenen kişiler bu konu altından veya forum mesajı ile bana ulaşırsa sevinirim.
Ek olarak roller için kullanılacak skinleri ben tasarlayacağım. Rol partnerimi veya partnerlerimi bulduktan sonra rol için gereken model ihtiyaçlarını ben karşılayacağım.
bir arkadaşımla abi-kardeş rolü yapacağız, aynı zamanda galeri ve bir kaç iş hayalimiz var, bar da açabiliriz bunun için gerekli sermayemizi oluşturacağız, kardeş ya da arkadaş şeklinde akışına bırakarak rol yapmak istersen olabilir, rol ortamımızı zamanla genişletiriz. açtığımız bar ve galerilerde bize yardımcı olabilirsin, şirket-ofis tarzı işler de yapmayı planlıyoruz, ama zamanla ve yavaş yavaş gelişeceğiz, hepsini bir anda yapamayız ikimiz de reel hayatımızda çalışıyoruz, ben aynı zamanda okuyorum discord Oğuzhan Pamuk#6934
discord üzerinden yazarsan daha detaylı konuşuruz kanka, aynı şekilde bizimle rol yapmak isteyen varsa discord üzerinden yazabilir, bar-galeri-şirket-ofis her ortama atılacağız, yavaş yavaş emek vererek, kasılarak. tadını çıkararak...