Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Xuneity - Anahtar sahipleri için yetkilendirmeler

Başlatan LORDXUNEITY, 31 Ağustos 2020, 17:28:08
Okunma sayısı 2619 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Xuneity - Anahtar sahipleri için yetkilendirmeler
« : 31 Ağustos 2020, 17:28:08 »
Karakter Adınız: (James Wolmark)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Oyun)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: (Araç anahtarımızı verdiğimiz kişiler aracımızı park etme, gizleme ve spawnlama yetkisine sahip olmalı. İpotek, araç kiralama rolleri gibi durumlarda sıkıntı çıkıyor.)
Diğer kullanıcılardan gelen fikirler
Komut detaylandırılabilir. Örnek vermek gerekirse "/aracanahtariver (ID) (Süre) (0/1)" şeklinde. 0 ile yazılırsa yetkiler verilmez, 1 ile yazılırsa yetkiler verilir gibi gibi.
Ben fikri beğendim fakat şöyle olabilir./aracanahtariver dediğimizde önümüze bir arayüz çıksa, aynı /kumar yazığımız gibi orada kime verileceğini ne zaman alınıcağını, nasıl izinleri oldğunu vs. düzenlenebilir.Fikir gayet hoş, yararlı olaccağına inanaraktan destekliyorum.
Arayüz değil fakat araca binip n tuşuna bastığımızda Anahtar Yetkilendirmesi adı altında bir kısım açılabilir. O sekmede aynı birliğe birini davet eder gibi araç anahtarını verebiliriz. ID Girip anahtar verilir sonrasında Anahtar yetkilendirmesi kısmına geldiğimizde NPC sisteminde olduğu gibi anahtara sahip kişiler yazar üzerine tıklarız ve farlar açık kapalı sisteminde olduğu gibi orada park izni - açık/kapalı vs. şeyler eklenebilir. Çok sıkıntı olacağını ve çakışacağını düşünmüyorum. Yinede destek <3
Suistimal durumlarına çözüm önerileri
arabayı satarken anahtarı arkadaşına verip aracınızı trolleyenler olacaktır bence gerek yok
Araç satışı yapıldıktan sonra anahtarlar sıfırlanabilir.
Veya aracın yeni sahibi için araç paneline bir bölüm eklenir ve o bölüm üzerinden araç anahtarına sahip olan herkesi görebilir. Bu panel üzerinden tek tek veya topluca anahtae sahiplerinin üzerinden anahtarı silebilir.
Desteklememe nedenlerine cevap
Daha 3-5 gün önce açıldı bu ar-ge, geleceğini sanmıyorum. Kimse bir başkasının ihmali yüzünden aracının mekaniğe gitmesini istemez.
Bahsettiğiniz mekaniklenme durumu şimdi de yapılabiliyor. Bu durumda güveneceğiniz kişilere anahtar vermelisiniz. Güvenmiyorsanız vermeyin.
Bizzat forum görevlisi olduğum dönemde gördüm; eğer araç anahtarını verdiğiniz kişi aracın kilidini ve motorunu açıp mekaniklemesi için başkasına veriyorsa sorumluluk kullancıda kabul ediliyordu. Yönetimin bakış açısı da bu şekilde yani.
Özellikle pursuit sırasında arkadaşınız aracınızı kullanıyorsa ve bu aracın anahtarına sahipse çok basit bir şekilde aracı gizleyebilir ve pursuit durumunu uzatabilir. Aynı şey birliklerin hood bölgesine atılan baskın için de geçerli. Evet iyi amaçları olacaktır fakat bu durumları göze alınmalı. Gelmesinin gereği olmadığını düşünüyorum, şu an bulunan sistem gayet yeterli.
Pursuit durumunu aynı şekilde araç sahibi de uzatabilir. Bu tip engeller ipoteklere ve kiralara engel oluyor. Haliyle banka rolü, tefeci rolü, vergi şirketleri, rent a car rolü ve benzeri pek çok rolü yapacak oyuncular için problem demek.
DESTEKLEYEN KİŞİ SAYISI VE DESTEKLEYENLER

26 kişi ARGE'yi destekliyor

@Joueur @Zosgne @Jaxie @KogLord @REAL MONTANA @James_Wash @KiKi @thisformurder @Puyol @cloaker @[G]reen @butterhertzchen @#HATALIKUL @Mirmanu @aquarius @winnett @BurakBeyy @kirveofficial @Yoda @Mornie @l3mqn @morminder ve ötesi @darkshadow @LeoPars @Owly @Vile
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: ()

Çevrimdışı xredeyg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Aralık 2020, 09:27
Toplam oynama: 60 gün, 20 saat
Ynt: Xuneity - Anahtar sahipleri için yetkilendirmeler
« Yanıtla #1 : 31 Ağustos 2020, 17:32:24 »
arabayı satarken anahtarı arkadaşına verip aracınızı trolleyenler olacaktır bence gerek yok

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
« Yanıtla #2 : 31 Ağustos 2020, 17:36:16 »

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 31 Ağustos 2020, 17:40:11 »
Araç satışı yapıldıktan sonra anahtarlar sıfırlanabilir.
Veya aracın yeni sahibi için araç paneline bir bölüm eklenir ve o bölüm üzerinden araç anahtarına sahip olan herkesi görebilir. Bu panel üzerinden tek tek veya topluca anahtae sahiplerinin üzerinden anahtarı silebilir.

Çevrimdışı Joueur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chloe Jowell Lv.28
Son giriş: 29 Aralık 2021, 23:28
Toplam oynama: 174 gün, 18 saat
« Yanıtla #4 : 31 Ağustos 2020, 17:47:37 »
destekliyorum

Çevrimdışı Zosgne

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2021, 23:43
Toplam oynama: 105 gün, 6 saat
« Yanıtla #5 : 31 Ağustos 2020, 17:54:20 »
Destekliyorum, kiralama rolleri için kesinlikle gerekli olacaktır.

Çevrimdışı Expected

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jack Alfaro Lv.23
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 03:25
Toplam oynama: 64 gün, 8 saat
« Yanıtla #6 : 31 Ağustos 2020, 18:10:55 »
Daha 3-5 gün önce açıldı bu ar-ge, geleceğini sanmıyorum. Kimse bir başkasının ihmali yüzünden aracının mekaniğe gitmesini istemez.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #7 : 31 Ağustos 2020, 18:17:56 »
Bunun için ekstra bir komut gelsin. /aracanahtariver sadece anahtar vermek üzerine olsun.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 31 Ağustos 2020, 18:22:46 »
Bahsettiğiniz mekaniklenme durumu şimdi de yapılabiliyor. Bu durumda güveneceğiniz kişilere anahtar vermelisiniz. Güvenmiyorsanız vermeyin.
Bizzat forum görevlisi olduğum dönemde gördüm; eğer araç anahtarını verdiğiniz kişi aracın kilidini ve motorunu açıp mekaniklemesi için başkasına veriyorsa sorumluluk kullancıda kabul ediliyordu. Yönetimin bakış açısı da bu şekilde yani.

Bunun için ekstra bir komut gelsin. /aracanahtariver sadece anahtar vermek üzerine olsun.
ARGE'yi açarken ben de araç yetkilendirmesi için izin vermeli şekilde bir sistem düşünmüştüm ancak bu şekilde sistem fazlasıyla karışıyor. Önerdiğim şekilde işlenmesinin daha pratik olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Libertas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Şubat 2024, 15:00
Toplam oynama: 278 gün, 18 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 07:40
Toplam oynama: 3 gün, 20 saat
Son giriş: 28 Ocak 2024, 00:40
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #9 : 31 Ağustos 2020, 18:32:08 »
Komut detaylandırılabilir. Örnek vermek gerekirse "/aracanahtariver (ID) (Süre) (0/1)" şeklinde. 0 ile yazılırsa yetkiler verilmez, 1 ile yazılırsa yetkiler verilir gibi gibi.