Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

sadece soru

Başlatan SHARPSHOOTER, 31 Ağustos 2020, 15:51:14
Okunma sayısı 2946 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: sadece soru
« Yanıtla #70 : 03 Eylül 2020, 22:40:11 »
Yönetim kadrosunda bulunan ve OOC ticaret yapmış kişiler olduğunu da iddia etmiş filozof arkadaşımız. Eğer bunu kanıtlarsa dediği kişiyi bizzat ben banlayacağım ve bütün mal varlıkları silinecek, boş atmaya gerek yok. Eğer var ise bir iddian bunu kanıtlamak zorundasın. Cidden ne güzel ya, oturduğum yerden "Lonnely FG bankasındaki parayı harcıyor, bergy kendine silah veriyor, Hera kendine para veriyor ve bunları rolde kullanıyor." diyeyim ama bunları kanıtlayamayayım.
#Çağatay SA'yken neden adminlikten atıldı efendim?
Çağatay SA iken adminlikten atılmadı, kendisi kadrodan isteği ile ayrıldı. Sonrasında yapılan incelemeler sonucunda OOC ticaret yaptığı fark edildi ve yasaklandı, dolayısıyla bu konuda üst yönetimin bir izni yoktu. Biz adama OOC ticaret yapabilirsin deseydik zaten yasaklamazdık, Defrinex'in söylemleri bizim göz yumduğumuz şeklinde.
karakter mührü sebebi neydi? biz arkadaşlar olarak bu konulara çok büyük önem göstermekteyiz de. bir sakıncası yoksa
Çağatay'ın karakteri mühürlü değil, şu anda oyuna girmeyi denese girip oynayabilir.
hepsine atılmıştı zamanında, autumn, chef, kont onlardan bahsetmekteyim beyefendi
Onların yaptıkları sunucuyu alakadar eden şeyler değildi, dolayısıyla açıklanmaya gerek duyulmadı. OOC ticaret tarzı şeyler olsaydı ve gizleyecek olsaydık dediğim gibi Çağatay'ı banlamazdık.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #71 : 03 Eylül 2020, 22:42:08 »
Bir oyunu bu kadar kafaya takmayın, gerek yok.

Çevrimdışı sabrım doldu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 07 Eylül 2020, 02:35
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #72 : 03 Eylül 2020, 22:42:24 »
Yönetim kadrosunda bulunan ve OOC ticaret yapmış kişiler olduğunu da iddia etmiş filozof arkadaşımız. Eğer bunu kanıtlarsa dediği kişiyi bizzat ben banlayacağım ve bütün mal varlıkları silinecek, boş atmaya gerek yok. Eğer var ise bir iddian bunu kanıtlamak zorundasın. Cidden ne güzel ya, oturduğum yerden "Lonnely FG bankasındaki parayı harcıyor, bergy kendine silah veriyor, Hera kendine para veriyor ve bunları rolde kullanıyor." diyeyim ama bunları kanıtlayamayayım.
Çağatay SA iken adminlikten atılmadı, kendisi kadrodan isteği ile ayrıldı. Sonrasında yapılan incelemeler sonucunda OOC ticaret yaptığı fark edildi ve yasaklandı, dolayısıyla bu konuda üst yönetimin bir izni yoktu. Biz adama OOC ticaret yapabilirsin deseydik zaten yasaklamazdık, Defrinex'in söylemleri bizim göz yumduğumuz şeklinde.
karakter mührü sebebi neydi? biz arkadaşlar olarak bu konulara çok büyük önem göstermekteyiz de. bir sakıncası yoksa
Çağatay'ın karakteri mühürlü değil, şu anda oyuna girmeyi denese girip oynayabilir.
hepsine atılmıştı zamanında, autumn, chef, kont onlardan bahsetmekteyim beyefendi
Onların yaptıkları sunucuyu alakadar eden şeyler değildi, dolayısıyla açıklanmaya gerek duyulmadı. OOC ticaret tarzı şeyler olsaydı ve gizleyecek olsaydık dediğim gibi Çağatay'ı banlamazdık.
biz arkadaşlar ile gösterdiğimiz konuya önem verdiğimiz için sormak gereksiniminde kaldım, peki neden sunucudan yasaklandilar o zaman? ilgilendirmiyor ise sadece yetki alınabilirdi

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #73 : 03 Eylül 2020, 22:44:02 »
biz arkadaşlar ile gösterdiğimiz konuya önem verdiğimiz için sormak gereksiniminde kaldım, peki neden sunucudan yasaklandilar o zaman? ilgilendirmiyor ise sadece yetki alınabilirdi
Sunucuyu ilgilendirmiyor diye yasaklanmayacağı anlamına gelmiyor bu, adminlikten atılan bir sürü adminimiz var bizim. Bunlar haricinde kaç kişiyi yasaklamışız bir bak istersen? Demek ki yapmışlar bir şey ve biz de yasaklama gereksiniminde bulunmuşuz. Bu konuda daha fazla üstelememen dileğiyle.

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22