Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Gişe hk

Başlatan Alexander, 21 Haziran 2018, 06:57:37
Okunma sayısı 920 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Mart 2020, 04:55
Toplam oynama: 31 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Gişe hk
« Yanıtla #10 : 21 Haziran 2018, 16:35:31 »
Biz bir dizide yaşamıyoruz.
Ağzımdan kötü laflar çıkacak bak, ya bir insan bu kadar nasıl olabilir harbiden şaşıyorum ya, oğlum onları dizi için oraya koymadılar zaten, dizi için köprüye öyle bir şey yapmadılar cidden şaka gibi. Abi adam the dope'u fantastik bir dizi falan sandı herhalde, şu Türkçe yoksununu barındırmayın forumda ya.

Çevrimdışı Larissa Moon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Temmuz 2018, 16:01
Toplam oynama: 4 gün, 1 saat
« Yanıtla #11 : 22 Haziran 2018, 02:16:09 »
Şöyle olsa, daha iyi olur diye düşünüyorum;

• Gişeden biri üzerinde silah/uyuşturucu varken geçtiğinde aktif LSPD Üyelerine bildirim gidecek, şu şekilde,
X kişisi X bölgesindeki gişeden y miktarda uyuşturucu/silah geçirdi.

• Ayrıca kişinin plaka bilgileri vesayrede mesajda yer alabilir.

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #12 : 22 Haziran 2018, 02:20:15 »
Gişelerde xray cihazı sistemiyle alakalı elinizde herhangi bir yazılı veya görüntülü döküman var mı? Ben gişelerin içinde xray cihazı olabileceğine ihtimal vermiyorum. O araçların içinde aileler, kanser hastaları, çocuklar, bebekler, yaşlılar da oluyor. Her aracı radyasyon ile tararlarsa insan haklarını ihlal etmiş olurlar zaten. Yıllar sonra oralardan sürekli geçenler hep kanser olur. Amerika’da bu sistemin olduğunu savunurken nereden kaynak aldın merak ediyorum. Seve seve okumak isterim eğer bir kaynak varsa.

Benim bildiğim kadarıyla sadece şüpheli araçları gişelerin yakınlarında kenara çekip özel dizayn edilmiş mobil xray görüntüleme minibüsü ile tarıyorlar ya da aracı özel xray cihazına sokuyorlar. Aşağıda görebilirsin.

http://dizipub.co/dope-2-sezon-3-bolum

Bu dizinin bu bölümünde biraz dokunuyorlar bu konuya, başka bir bölümde daha detaylı girdiklerini hatırlıyorum ama tam olarak bölümü hatırlayamadım. Netflix'in varsa ve bu diziyi izlemediysen mutlaka izle, bu tarz sitelerden izlemek biraz işkence oluyor. (Belgesel değil dizi)

Evet x-ray uygulaması veya bu kadar sıkı arama çalışmaları Amerika'nın her yerinde yok, sadece sınırı geçerken eyaletten eyalete geçerken falan var sanırım, ama oyunun haritası küçük, bu tarz yerler sanki böyleymiş gibi görülebilir. Dünyanın hiçbir yerinde bir yerden bir yere illegal madde götürmek kolay değildir.

Bence dizinin bu bölümünde anlatılanlar gişelerdeki xray cihazları değil. Tamamen kendisini övüyor olabilir orada konuşan polis memuru. "Benim gibi bir engeli geçmek zorundalar" gibi bir şey demiş gibime geldi. Eğer xray varsa bile o mutlaka uluslararası gümrük kapılarında falandır. Eyalet arası geçişler dediğin Türkiye'deki şehirlerarası yolculuk gibi bir şey. İstanbul-Ankara gişelerine xray cihazı koymak gibi bir şey. Aynı ülke içinde başka şehre seyahat ediyorsun yani. Pek mantıklı değil xray ile gişelerin görüntüleniyor olması. Ki zaten dediğim gibi insan haklarına da aykırı ve Amerika gibi özgürlükçü bir ülkede bunun gerçekleşeceğine inanmıyorum ben. Anca şüphelendikleri araçları kenara çekip özel araçlarla xray taraması yapabilirler.

Gişelerde xray olması aşırı overpower olur. PD'nin güçlü olmasını savunan biri olarak söylüyorum bunu. Çok fazla uçmuş olunur yani. Polis memurlarının gözlerine kızıl ötesi gözlük takılması kadar gerçek dışı ve overpower olur bence.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
« Yanıtla #13 : 22 Haziran 2018, 02:24:56 »
Yalnız adı üzerinde gişe, gümrük değil.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #14 : 22 Haziran 2018, 03:13:57 »
Ağzımdan kötü laflar çıkacak bak, ya bir insan bu kadar nasıl olabilir harbiden şaşıyorum ya, oğlum onları dizi için oraya koymadılar zaten, dizi için köprüye öyle bir şey yapmadılar cidden şaka gibi. Abi adam the dope'u fantastik bir dizi falan sandı herhalde, şu Türkçe yoksununu barındırmayın forumda ya.

hayırr yapma bunun için daha çok küçüksün küfür etme !

senin virgüllerine kurban olurum ben

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 22 Haziran 2018, 13:25:00 »
Yalnız adı üzerinde gişe, gümrük değil.
Oyunda gümrük olmadığı için buralara yapılabileceğini yazdım.

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 22 Haziran 2018, 13:26:00 »

hayırr yapma bunun için daha çok küçüksün küfür etme !

senin virgüllerine kurban olurum ben

Şu an senin adına utancı doruklarına kadar yaşıyorum, virgülü yanlış kullanan sensin.  :-[ Noktalama işareti kullanmayı da bilmiyorsun, cümleye büyük harfle başlanır. Noktalama işaretleri, istisnai bir durum olmadığı sürece son kelime ile BİTİŞİK konulur. Daha fazla öğrenmek istersen bana ulaş, sonuna kadar yardım ederim senin bu cehaletten kurtulman için.

Çevrimdışı Mr_Nobody

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mayıs 2023, 01:57
Toplam oynama: 94 gün, 9 saat
« Yanıtla #17 : 22 Haziran 2018, 15:25:39 »
PD'de olmama rağmen desteklemiyorum. Hiçbir taraf ilah haline getirilmemeli. Gelirse sınır boylrı aktiflik kazanabilir, ancak empati kurduğumda zevk alamayacağıma kanaat getiriyorum.