Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Gişe hk

Başlatan Alexander, 21 Haziran 2018, 06:57:37
Okunma sayısı 927 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Mart 2020, 04:55
Toplam oynama: 31 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Gişe hk
« : 21 Haziran 2018, 06:57:37 »
Gerçekte, Amerika'da xray cihazları yardımıyla, gişelerden geçerken hiçbir şekilde silah veya uyuşturucu madde geçirilmez, eğer birisi üzerinde uyuşturucu veya silahla geçmeye çalışırsa gişelerden, ya gişeler açılmayacak ve polislere haber gidecek, ya da kişiye otomatik uyuşturucu madde bulundurma veya ruhsatsız silah bulundurmadan yıldız eklenecek.

Çevrimdışı bozy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Nisan 2022, 03:18
Toplam oynama: 10 gün, 1 saat
Ynt: Gişe hk
« Yanıtla #1 : 21 Haziran 2018, 09:18:16 »
Oha.

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Ocak 2022, 23:09
Toplam oynama: 124 gün, 3 saat
« Yanıtla #2 : 21 Haziran 2018, 09:26:38 »
Legal rol yapan biriyim, artık il-legal rollerden tiksindim yani.
Buna cidden katılıyorum, gelmesi güzel olabilir.
Destekliyorum.

Çevrimdışı Maurader1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 20 Aralık 2019, 23:32
Toplam oynama: 39 gün, 19 saat
« Yanıtla #3 : 21 Haziran 2018, 13:00:56 »
Altı üstü şehirden çıkıyorsun gişeden geçtiginde başka bir ülkeye gitmiyorsun. Gişelerde o kadar ciddi bir sistem hiçbir ülkede görmedim ben. Ayrıca oyundaki rollere çok kötü etki eder özellikle 1% motorcu rolleri uzun yollara çıktıklarında silah taşırlar her zaman, bu adamlar ne yapacaklar ? Desteklemiyorum

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #4 : 21 Haziran 2018, 14:07:22 »
Altı üstü şehirden çıkıyorsun gişeden geçtiginde başka bir ülkeye gitmiyorsun. Gişelerde o kadar ciddi bir sistem hiçbir ülkede görmedim ben. Ayrıca oyundaki rollere çok kötü etki eder özellikle 1% motorcu rolleri uzun yollara çıktıklarında silah taşırlar her zaman, bu adamlar ne yapacaklar ? Desteklemiyorum

Arkadaş anlatmış zaten, gereği yok.

Legal rol yapan biriyim, artık il-legal rollerden tiksindim yani.
Buna cidden katılıyorum, gelmesi güzel olabilir.
Destekliyorum.

Legal roller yapman il-legal rolleri tiksindirmeni gerektirmez. Sanırsam sen bu sunucuda herkes legal yaşasın, pve tarzı bir oyuna dönüştürelim diyorsun.

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #5 : 21 Haziran 2018, 14:17:11 »
Gişelerde xray cihazı sistemiyle alakalı elinizde herhangi bir yazılı veya görüntülü döküman var mı? Ben gişelerin içinde xray cihazı olabileceğine ihtimal vermiyorum. O araçların içinde aileler, kanser hastaları, çocuklar, bebekler, yaşlılar da oluyor. Her aracı radyasyon ile tararlarsa insan haklarını ihlal etmiş olurlar zaten. Yıllar sonra oralardan sürekli geçenler hep kanser olur. Amerika’da bu sistemin olduğunu savunurken nereden kaynak aldın merak ediyorum. Seve seve okumak isterim eğer bir kaynak varsa.

Benim bildiğim kadarıyla sadece şüpheli araçları gişelerin yakınlarında kenara çekip özel dizayn edilmiş mobil xray görüntüleme minibüsü ile tarıyorlar ya da aracı özel xray cihazına sokuyorlar. Aşağıda görebilirsin.

Çevrimdışı UnknownCMD

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 23 Temmuz 2022, 16:47
Toplam oynama: 190 gün, 14 saat
« Yanıtla #6 : 21 Haziran 2018, 15:32:22 »
İllegal rolleri kısıtlamak doğru olmaz, sistemi desteklemiyorum.

Çevrimdışı Ozkan.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Nisan 2020, 16:50
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
« Yanıtla #7 : 21 Haziran 2018, 15:34:48 »

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Mart 2020, 04:55
Toplam oynama: 31 gün, 18 saat
« Yanıtla #8 : 21 Haziran 2018, 15:55:10 »
Gişelerde xray cihazı sistemiyle alakalı elinizde herhangi bir yazılı veya görüntülü döküman var mı? Ben gişelerin içinde xray cihazı olabileceğine ihtimal vermiyorum. O araçların içinde aileler, kanser hastaları, çocuklar, bebekler, yaşlılar da oluyor. Her aracı radyasyon ile tararlarsa insan haklarını ihlal etmiş olurlar zaten. Yıllar sonra oralardan sürekli geçenler hep kanser olur. Amerika’da bu sistemin olduğunu savunurken nereden kaynak aldın merak ediyorum. Seve seve okumak isterim eğer bir kaynak varsa.

Benim bildiğim kadarıyla sadece şüpheli araçları gişelerin yakınlarında kenara çekip özel dizayn edilmiş mobil xray görüntüleme minibüsü ile tarıyorlar ya da aracı özel xray cihazına sokuyorlar. Aşağıda görebilirsin.

http://dizipub.co/dope-2-sezon-3-bolum

Bu dizinin bu bölümünde biraz dokunuyorlar bu konuya, başka bir bölümde daha detaylı girdiklerini hatırlıyorum ama tam olarak bölümü hatırlayamadım. Netflix'in varsa ve bu diziyi izlemediysen mutlaka izle, bu tarz sitelerden izlemek biraz işkence oluyor. (Belgesel değil dizi)

Evet x-ray uygulaması veya bu kadar sıkı arama çalışmaları Amerika'nın her yerinde yok, sadece sınırı geçerken eyaletten eyalete geçerken falan var sanırım, ama oyunun haritası küçük, bu tarz yerler sanki böyleymiş gibi görülebilir. Dünyanın hiçbir yerinde bir yerden bir yere illegal madde götürmek kolay değildir.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26