Merhaba, burada bir çok oyuncu oyun oynarken, rol yaparken güzel görüntü sağlamak istiyordur örneğin; araç kullanırken surata çarpan bir güneş ışığı mesela. Bunu sağlayan bir çok enb ve mod var fakat benim gibi modlara önem veren insanlar bazen güneş modu seçmekte kararsız kalabiliyor, örneğin IMFX var ve sunucuda serbest fakat bu oyunu gta 5 yapıyor ve gta san andreas gibi bir oyuna abes kaçıyor, ben bundan memnun değilim, biraz sun.cs cleosu hakkında konuşacağım.
Sun.cs dediğimiz cleo lensflare.asi yi destekleyen cleo, yani sun.cs cleosunu kuramıyoruz fakat lensflare.asi ve lensflare dosyalarını kurabilip oyuna girebiliyoruz, lensflare.asi ve sun.cs kendini tamamlayan şeyler, lensflare.asi dosyasız güneşi göremeyiz ve bu mod olmaz, sadece oyun uzantısına atılan iki dosya olur. Sadece amaçları güneş olarak yansıma, güneşi sadece cleoyu kuran kişide gösterme özelliği var. Yani kim istemez ki araç kullanırken hem realistik açıdan, hemde göze güzel gözükmesi açısından bir güneş parlamasını?
Sun.cs sayesinde oyuna bu tarz görüntüler gelebiliyor, bizzat kendi ekran görüntülerim.
Bunu daha farklı şekilde yapan modlar da var, örneğin IMFX modu serbest, fakat aradaki fark bence dağlar kadar bir fark.
IMFX modunu gösterelim:
Ben oyunumda modlara çok önem veren bir insanım ve bu sun.cs cleosu serbest olursa, şahsen sunucuda güzel görüntüler yakalayabileceğim, daha göze güzel gözüken görüntüler ile sunucuda rollerimi gerçekleştirebileceğim, teşekkürler.