Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sebepsiz can sıkıntısı ve moral bozukluğu

Başlatan french baguette, 21 Haziran 2018, 01:38:54
Okunma sayısı 1688 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Sebepsiz can sıkıntısı ve moral bozukluğu
« : 21 Haziran 2018, 01:38:54 »
Nedendir bilmiyorum günlerdir içimde boktan bir hava var, sabah uyandığımda başlıyor ve gece uyuyana kadar sürüyor. Ara ara iyi hissetmeye başlasamda yine her şey başa sarıyor. İki gecedir rüyamda eski sevgilimi görüyorum her ne kadar özlemedim desem kendi kendime yine de yokluğunu hissettiriyor, özlüyorum. Duygusallığı sevmem ve duygusal anlardan nefret ederim, sağa sola açılmaktansa kendi kendime sıkıntımı yaşamayı tercih ederim. Depresyonun dibine vurduğum zamanlar oldu yataktan çıkmadığım, günlerce uyuduğum ve Aşiyan mezarlığı altında, denize sıfır pozisyonda bankta uyuduğum zamanlar oldu ve gerçekten o dönemlere gireceğimi düşünüyorum. Hayatım boyunca bir çok şey yaşadım, diğer dünya ile defalarca temasım oldu her ne kadar bahsetmek istemesem de bunları yazarken bir şeyleri içimden atmam, kafamı dağıtmam gerekiyor.

Fazla saçmalamak istemiyorum zaten konuyu açıp bunları yazmam başlı başına bir saçmalık ama kafamı toplamam lazım dediğim gibi, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sebepsiz yere canım sıkılıyor ve günlük hayatımı etkiliyor, yapmam gereken şeyler olduğu halde salıveriyorum umursamıyorum. Bir kaç ay öncesine kadar rol yapmaya tekrardan başladığımda kendimi iyi hissediyordum fakat bu çöp his yine vücuduma nereden geldiğini bilmediğim halde giriş yaptı. Bu tip şeyler genelde herkesin başına gelir fakat bir yıldır bitmeyen, içimde ara sıra tavan yapan bu his gerçekten hayatımı etkiliyor. Düşünceleriniz nelerdir?

Çevrimdışı Ulfric

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Ocak 2019, 04:32
Toplam oynama: 35 gün, 22 saat
Ynt: Sebepsiz can sıkıntısı ve moral bozukluğu
« Yanıtla #1 : 21 Haziran 2018, 01:52:32 »
  Farklı şeyler yap dışarda arkadaşlarınla takıl, içinde tutma. Acın varsa çekeceksin, mesela o kız için zorla üzülmemeye çalışıyorsan hata yapıyorsun acısını yaşayacaksın ki bitsin yoksa sürekli içinde kalır. Ağlamak istiyorsan ağla, evde tek kaldıkça birisiyle konuşmadıkça bu sorun hiç bitmeyecek.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 21 Haziran 2018, 01:58:16 »
  Farklı şeyler yap dışarda arkadaşlarınla takıl, içinde tutma. Acın varsa çekeceksin, mesela o kız için zorla üzülmemeye çalışıyorsan hata yapıyorsun acısını yaşayacaksın ki bitsin yoksa sürekli içinde kalır. Ağlamak istiyorsan ağla, evde tek kaldıkça birisiyle konuşmadıkça bu sorun hiç bitmeyecek.
dipnot: kızdan sevgililer günü ayrıldım yani canım sıkılmıştı pekte zeki birisi değildi boş insan sıfatındaydı bende devam etmek istemedim açıkçası.

Sorunumun ne olduğunu açıkçası bilmiyorum.

Çevrimdışı Ulfric

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Ocak 2019, 04:32
Toplam oynama: 35 gün, 22 saat
« Yanıtla #3 : 21 Haziran 2018, 01:59:48 »
dipnot: kızdan sevgililer günü ayrıldım yani canım sıkılmıştı pekte zeki birisi değildi boş insan sıfatındaydı bende devam etmek istemedim açıkçası.

Sorunumun ne olduğunu açıkçası bilmiyorum.
Sürekli rutin aynı şeyleri yapmaktan sıkılmışsındır, dediğim gibi farklı şeyler yap.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #4 : 21 Haziran 2018, 02:35:50 »
sorun yok rahat ol çözümün bende

bak bir web sitesi var bro bırakıyorum buraya

www.turkiyeakilhastaneleri.com

kanka şimdi buradan rezervasyonunu yaptırıp güzel bir tatile çıkıyorsun, buraya

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Şubat 2020, 17:17
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
« Yanıtla #5 : 21 Haziran 2018, 05:06:06 »
Aynısı oluyor, okuldu şuydu buydu hepsinden bıkmıştım sabah 6 da gidiyordum 5 de falan yatıyordum salak gibi etrafa bakınıyordum, kalbim sıkışıyordu sıkıntıdan en ufak birinin saçma hareketinde küfür ediyordum. Okul bitti kurs bitti fakat hala sıkıntım devam ediyor, senle aynı durumdayım. Boş oturuyorum hiçbir şey yapmadan. Ne yapacağımı da bilmiyorum sabaha kadar telefona anlamsızca bakıyorum uyku düzenim bitti her ne kadar kızlarla konuşsamda sevgilim olsada bir boka yaramıyor...

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Şubat 2020, 17:17
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
« Yanıtla #6 : 21 Haziran 2018, 05:10:26 »
Sürekli uğraşıyorum birşeyle fakat ondanda sıkılıyorum amacımda yok sıkıntıdan ağladığımı bilirim bu sorunun çözümü yok sanırım

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 21 Haziran 2018, 11:17:40 »
sorun yok rahat ol çözümün bende

bak bir web sitesi var bro bırakıyorum buraya

www.turkiyeakilhastaneleri.com

kanka şimdi buradan rezervasyonunu yaptırıp güzel bir tatile çıkıyorsun, buraya

Düşüncelerinizi merak etmiştim hakaret etmene gerek yoktu.

Çevrimdışı un buen negro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ekim 2018, 13:47
Toplam oynama: 38 gün, 12 saat
« Yanıtla #8 : 21 Haziran 2018, 16:02:31 »
midem doğru çalışmıyor, kaç gündür ölüyorum sen can sıkıntı diyorsun adres veriyorum özelden gel midemi aç

Çevrimdışı UnknownCMD

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 23 Temmuz 2022, 16:47
Toplam oynama: 190 gün, 14 saat
« Yanıtla #9 : 21 Haziran 2018, 17:40:14 »
Klasik cevaplar olacak ancak, arkadaş çevrenle vakit geçir. Belli bir sürede olsa, kafandaki birçok şey gidecek ve rahatlayacaksın.
  Seni üzen, sıkıntıya sokan ve bıktıran değil, iyi hissettiren, güven veren kişilere yönel. Onlarla iletişimini arttır, motive edicektir. Sevdiğin, yapmaktan hoşlandığın şeylerin peşinden koş.
  Kendini çok zorlamadan, belli bir zamanını ayırarak spora verebilirsin. Hem sağlık, hemde kafa açısından bu da seni rahatlatacaktır.
  Düşüncelerinde önemli bir husus, sürekli kendini aynı şeyleri düşünerek bunaltıp daraltma. Yeni arayışlar peşinde ol, birşeylerden illaki zevk alacaksındır.
  Ve şunu unutma, hiçbir olay bir son getirmez. Her bitişin bir başlangıcı vardır, bazı şeyleri zamana bırak.
     Sevgili konusunda burda ne yazarsak yazalım, bazı şeyleri yaşamak gerekiyor anlamak için. Birine bağlanıp ondan kopmak zor elbette ancak milyon tane insan var. Hayırlısı buydu demek ki, bakarsın daha iyi birisi çıkar karşına.