Arkadaşlar bize verdiğiniz desteklerden dolayı teşşekür ederim,
Ama söylemek istediğim bir şey var, öncelikle bu sözüm bazı "moron" arkadaşlara, sözüm meclisten dışarıdır kimse üzerine alınmasın lakin bu bir RP oyunudur burada Roleplay yapılır burada size roleplay kavramını 1 saat anlatmıyacağım ama artık bizi bi salın ulan banlatmaktan bıktım bıktım usanmadınızmı yeni hesap açıp tekrar tekrar sıkmaya hayatınızda tek hedefi oyuna girip mosorov düşürmek olan arkadaşlar yetmedimi günde 8 saat boyunca mekanımızda pusu atıp oyuna girip sıkmanız bitmedimi yani, işiniz gücünüz yokmu kardeşim sizin.
Bu gibi herifler olmasa daha sağlam rollerimiz elbet gelecek ama elden gelen budur bu durumda, bu birlik bu şekildede devam edecek siz youtube içerik atın mosorov agaları düşürüp icraat videosu çekin birde bunu hergün yapın, evet arkadaş acınacak durumdasınız bu kadar sevinecekseniz ben sizin için 1 m4ümü feda ederim sıkıntı yok. ama siz o protezinizi birde kapatmayı deneyin. Neyse buraya kadar okuyan değerli kardeşim Mosorov agalar 1.5 yıldır ayakta Rina sunucusunda bu zamana kadar türlü türlü dertten ıvırdan zıvırdan kapattık ama ben bu durumda bu birliği asla kapatmam, Sistem onayı evet önemlidir onun için çabalıyoruz zaten ama bu birlik asla kapanmayacak yöneticisi ben olmam başkası olur ama devam eder. ayrı bir konuya değinmek istiyorum birlik büyüyor ama bazı durumlardan ötürü üyede atmak zorunda kalıyoruz bize destek olmak isteyen ic rollerde vs birileri olursa bana ulaşsınlar gerekli açıklamaya yapar ekibe dahil ederiz.