Arkadaşlar merhaba ben çoğunuzun tanıdığı vukaat payton. Bu yazıyı Samp'ı bıraktığımı belirtmek için yazıyorum.
Roleplay oynadığım zamanlar çok da uzun zamanlar değildi, beş altı ay roleplay oynadım. Bu beş altı aylık süreçde derslerimde gerilememi gördüm, sosyal hayatta gerilememi gördüm, çoğu şeyde gerilediğimi, oynadıkça, vurdukça, vuruldukça, kimsenin ne bir şey kazandığını ne bir şey kaybettiğini gördüm. Samp baştan aşağıya beni hayatımda geriye çekiyordu, bir dur demem gerekiyordu bu duruma, oyunu bırakma sürecime kadar birçok kişiyle tartışdım, düşman oldum, dost oldum. Belki bazılarıyla ooc olarak tartıştım, küfür ettiğim oldu, küfürleştiğimiz oldu, kendimi ezdirmedim, yardım istiyene yardım ettim. Bu platformda oyunu eğlenmek için oynayan da var, oyunun oyun olduğunu unutan da var, oyunun oyun olduğunu bilmeyen, gerçek hayatıymış gibi yaşayan da var, hepsiyle münasebetim oldu, tanıştım, muhabbet ettim. Bırakmadan önerim şu, oyunun oyun olduğunu unutmayan insanlarla oynayın, ortamlarda size küfürler yağdıranlarla uğraşmayın. Oyun oyun olmaktan çıkmasın sizin için,
Elif'in de dediği gibi,
SAMP'ın ne kadar bağımlılık yaptıran bir oyun olduğunu sakın unutmayın. Ne burada elde ettiğimiz başarıdır ne öldürdüklerimiz bizim kazancımızdır ne kaybettiklerimiz kayıplarımızdır. Bir oyun keyif almaktan öte bir işe dönüşüyorsa artık oradan uzaklaşmak en doğru karardır. Oyunu bırakıp bırakmamak konusu meçhul muhtemelen iyice pasife çekilebilirim.
Burdan bir siyah atletli, kırmızı sanchezli vukaat payton efsanesi geçti arkadaşlar, kimse unutmasın belki bir gün aynı şekilde geri döner...