Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Cleetus McDaniels [ Sivilde doktorluk yapma sorunu]

Başlatan OBEZ., 26 Ağustos 2020, 06:19:29
Okunma sayısı 1015 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GANDİ AMCAS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 01 Ağustos 2022, 00:25
Toplam oynama: 19 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Cleetus McDaniels [ Sivilde doktorluk yapma sorunu]
« Yanıtla #40 : 26 Ağustos 2020, 23:28:21 »
Spoiler:
Dedektif ve çavuşlar harici, polislerde sivildeyken rozet açıp destek vs. isteyemiyorlar. Sizinde 'görevim bu' diyerek sivilde her gördüğünüz yaralıya ilk yardım uygulamanız zaten saçma. Bölgeye gelen polis ekipleri zaten ilk yardım yapmayı biliyorlar, sizin aynı ekipmanla onların yapamayacağı bir şey yapmanız mümkün değil.

FD de hangi rütbe yanında rozet taşıma yetkisine sahip bilmiyorum, ama o yetkiye ulaştığınız zaman rozetinizi yakanıza takıp ilk yardım için bölgeye giriş yapabilirsiniz. Aksi durumlarda sadece ilk yardım bilen bir sivilden başka bir şey olmuyorsunuz.
İlk yardımı yeterli öğrenemiyorlar demekki çatışmanın ortasında kalmış bir sivildim. Polis yaralıya hiç bir müdahale yapmıyor. Ufak bir mermi sıyrığı bile olsa tramva bandajı ile sarabilecekken hemen destek istiyor. İlk yardım hayat kurtarır madem biliyor ilk yardımı yapsın o zaman.
O çatışmada kaç polisin yaralandığıda önemli, kişinin yarasının önemine göre de bu değişiklik gösterir. Ağır KOD-0 durumlarından zaten bahsetmiyorum.

Çevrimdışı OBEZ.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Mart 2023, 18:06
Toplam oynama: 88 gün, 3 saat
« Yanıtla #41 : 27 Ağustos 2020, 00:36:37 »
Birazcık gerçek hayatı düşünün, burası roleplay sunucusu.

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
« Yanıtla #42 : 27 Ağustos 2020, 00:42:53 »
Birazcık gerçek hayatı düşünün, burası roleplay sunucusu.
polislerin yanına da verelim telsizi o zaman bir olay olduğunda sivil olarak koşsunlar, nasıl fikir? sonuçta burası roleplay sunucusu.

Çevrimdışı aows

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Ağustos 2024, 21:23
Toplam oynama: 66 gün, 21 saat
Son giriş: 02 Mayıs 2023, 03:28
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #43 : 27 Ağustos 2020, 06:40:21 »
Rolsel bir durumu AR-GE'ye dönüştürmeniz saçma, PD yetkililerine ulaşarak bu konuyu konuşabilirsiniz.

Çevrimdışı Puck

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 01 Nisan 2022, 14:07
Toplam oynama: 37 gün, 8 saat
« Yanıtla #44 : 27 Ağustos 2020, 08:26:43 »
Spoiler:
Dedektif ve çavuşlar harici, polislerde sivildeyken rozet açıp destek vs. isteyemiyorlar. Sizinde 'görevim bu' diyerek sivilde her gördüğünüz yaralıya ilk yardım uygulamanız zaten saçma. Bölgeye gelen polis ekipleri zaten ilk yardım yapmayı biliyorlar, sizin aynı ekipmanla onların yapamayacağı bir şey yapmanız mümkün değil.

FD de hangi rütbe yanında rozet taşıma yetkisine sahip bilmiyorum, ama o yetkiye ulaştığınız zaman rozetinizi yakanıza takıp ilk yardım için bölgeye giriş yapabilirsiniz. Aksi durumlarda sadece ilk yardım bilen bir sivilden başka bir şey olmuyorsunuz.
İlk yardımı yeterli öğrenemiyorlar demekki çatışmanın ortasında kalmış bir sivildim. Polis yaralıya hiç bir müdahale yapmıyor. Ufak bir mermi sıyrığı bile olsa tramva bandajı ile sarabilecekken hemen destek istiyor. İlk yardım hayat kurtarır madem biliyor ilk yardımı yapsın o zaman.
O çatışmada kaç polisin yaralandığıda önemli, kişinin yarasının önemine göre de bu değişiklik gösterir. Ağır KOD-0 durumlarından zaten bahsetmiyorum.
Çatışma bitmiş 1 tane polis yaralı 4-5 tane polisde dışarıda duruyor. Biride gidip yaralı olan polise ilk yardım yapmadı hemen EMT den destek isteme peşindeler. Buda bazı polislerin bilgi eksikliği olduğunu ortaya çıkarır. PD derslerine girdiğimde yazılı olduğumuz konular arasında ilk yardım yoktu. EMT lere yapılan sınav benzeri ilk yardım konusundada bir anlatıcı olmalı ve 4-5 soru ilk yardım konusundan çıkmalı. Çünkü realde öyle.

Ayrıca realde bir polis görürseniz ilk yardımın nasıl yapılacağını tam olarak bilmesi gerekiyor. Örneğin şahısın boynunun düz tutulması gerekiyor, hareket ettirmeyin gibi. Ama adam yaralanıyor polis aramış EMT yi etrafda dolaşıyor. Yani rp de kimse geç müdahale ile ölme rolü yapmaz ama realistik bakarsak oradaki ilk yardım can kurtarır.

H-a pardon medium rp dimi  ;D

Çevrimdışı arhet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Kasım 2022, 22:34
Toplam oynama: 117 gün, 0 saat
« Yanıtla #45 : 07 Eylül 2020, 20:26:34 »
Rolsel bir durumu AR-GE'ye dönüştürmeniz saçma, PD yetkililerine ulaşarak bu konuyu konuşabilirsiniz.

Çevrimdışı Asilean

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 09 Eylül 2022, 00:45
Toplam oynama: 63 gün, 14 saat
« Yanıtla #46 : 08 Eylül 2020, 00:33:26 »
sonuna kadar DESTEKLİYORUM

MD rollerine sonuna kadar destek veriyorum, sunucuda herkes yarı-tanrı gibi koşturuyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ocak 2024, 01:53
Toplam oynama: 208 gün, 4 saat
Son giriş: 20 Ocak 2024, 02:08
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Son giriş: 22 Kasım 2023, 21:20
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #47 : 08 Eylül 2020, 05:05:55 »