Amerika ; Vakalar çok arttı ve çoğaldı! Derhal çocukları korumak ve sivil vatandaşları korumak adına okulları 1 seneliğine kapatın!
Türkiye ; Emmm vakaların artışını gözlemledik eeeee çocuklarımızın güvenliği herzaman sözkonusu eeeeee her olası şeye hazırlıklıyız eeeee LGS yapılırken o gözlemler altında okula dönüş yapılabilir eeeeee zaten o sınavdada 1 öğrencide vaka çıktı ((oysaki 1200 öğrenci taşıyıcı oldu)) eeeee cumhurbaşkanımız nE derse o.
Sağlık Bakanı ; Vakaların düşük olduğuna aldanmayın! Her an anlık yükselişe geçebilir, herşey yeniden başlayabilir!
Editör; Hadi kendimizi geçtim şahsen gitmem açılsada hadi derside geçtim hadi kalmayıda geçtim ulan şu sağlık bakanının verdiği emeğin mücadelenin yarısını göstermiyor şu meb bide kalkmış açabiliriz diyor sonra olucak şeyse öğretmenler aileleri arıyıp ikna etmeye çalışıcak kendileri işsiz kalmasın diye, işte Türkiye böyle biyer süpergüçüz diyenler var ama daha yasalar bile berbat alınan önlemler desen hiç konuşmuyorum Starbucksmudur nedir dopdolu içmese olmuor zaten neyse diyiceğim şudur Ölüme hazırlıklı olun.