Clientside olan bir skin değiştirme CLEO'su, yalnızca kendinizde görünüyor bu yüzden bir üstünlük sağlayacağını zannetmiyorum. Ek olarak, skine bağlı o skinin ifpsini alıyor yani maccer skin modu yükleyip lspd skini alınca buglu olarak dönemiyor. Kullanım Klavyenizdeki PAGEDOWN + Sayılar aracılığıyla skininizi değiştiriyor. Alta koyacağım videoda da bunu net bir şekilde görebilirsiniz.
Skinleri Nasıl Yükleyeceğim? Modloader'ınızın içerisine herhangi bir isimde(ben skins koymayı tercih ediyorum) klasör oluşturun, içerisine skinlerinizi persn1-persn2 şeklinde isimlendirerek koyun.
INI uzantılı dosyada " Number of installed personal skins: "0" " yazan kısımdaki sayı yerine ne kadar skininiz varsa ona eşit bir sayı girmeniz gerek. Diyelim bende 3 skin var, INI dosyasındaki sayı yerine 3 yazacağım. Peki bunu yanlış yazarsanız ne olur? 3 skininiz varken 4 yazdığınızda PAGEDOWN+4 yaptığınız zaman skinchanger buga girer ve skininizi bir daha değiştiremezsiniz.
CLEO Linki: https://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=13022Nasıl kullanıldığına dair yazılı çektiğim video:Son olarak, yapımcısının da dediği gibi:
Çoğunlukla Roleplay sunucularında kullanılması için tasarlanan bir CLEO.