Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Cinsiyet Seçimi

Başlatan Fuego, 25 Ağustos 2020, 03:47:41
Okunma sayısı 5655 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mr.Austin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Ağustos 2020, 16:02
Toplam oynama: 8 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Cinsiyet Seçimi
« Yanıtla #70 : 25 Ağustos 2020, 13:14:02 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #71 : 25 Ağustos 2020, 13:16:25 »
o menünün Erkek/Kadın olarak değişmesini istiyorsunuzda acaba siz kadının ne anlama geldiğini biliyor musunuz?
Sana tavsiyem feminizmin amaç ve kurallarını okuman. Doğukan en doğrusunu yapmış bayan olarak seçerek
Bir değişiklik olacak ise Erkek/Kız olarak değiştirilmeli.

kadın: evlenmiş ya da kızlığını yitirmiş dişi insan. 

bayan: kadınlar için ad yerine kullanılır.

Çevrimdışı woxedd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 14 Mayıs 2021, 23:37
Toplam oynama: 20 gün, 13 saat
« Yanıtla #72 : 25 Ağustos 2020, 13:22:57 »
böyle boş arge görmedim

Çevrimdışı Fuego

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 16 Ocak 2023, 01:08
Toplam oynama: 23 gün, 2 saat
« Yanıtla #73 : 25 Ağustos 2020, 13:39:17 »

Boşuna abartılan ve büyütülen bir tartışma demeden önce asıl nedene odaklanırsanız, olayın haklılığını ve bu konudaki ısrarımın feminist bir söylem olmadığını da göreceksiniz.

Çevrimdışı Pudin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 08 Mayıs 2024, 00:49
Toplam oynama: 90 gün, 18 saat
Sarah Almira Lv.20
Köken: İngiliz
Son giriş: 27 Haziran 2023, 16:53
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #74 : 25 Ağustos 2020, 13:39:46 »
olsada olur olmasada, fazla kasmayın bu kadar

Çevrimdışı Fuego

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #75 : 25 Ağustos 2020, 13:51:18 »
Siz kafayı mı yediniz? Bu ne hadsizliktir? Kadın-erkek haklarının konuşulduğu her konu ''Feminizm'' adı altında mı değerlendirilmesi gerekiliyor? Atatürkün halkcılık ilkesine ne oldu? Küfür edilip feminizm tartışmasına çevirilecek bir konu olsun diye açmadım bunu. Çevrenizdeki 18- yaş ya da 18+ kızların kimlik kartına bakarsanız hepsinde cinsiyet ifadesi ''Kadın'' olarak yazmakta. Esas kimliğin söz konusu olduğu durumlarda yalnızca cinsiyet belirten 'kadın' kelimesinin bakireliğe göre belirlenmeside nedir? Bu nasıl bir art niyet aramaktır? Gerçekten utanıyorum, oldukça basit bir konu. Feminizm üzerinden duyar kastığım falan yok. Konu yoruma kapatılsın, Hera, değiştirilmesi mümkünse isteğine bağlı olarak değiştirsin. Dahada diretmek istemiyorum, en baştada belirttim. Oyunu oynayan kadın oyunculara ve kadın cinsiyetine bir saygısızlıktır diye.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Mart 2022, 18:50
Toplam oynama: 20 gün, 3 saat
« Yanıtla #76 : 25 Ağustos 2020, 13:57:41 »
Siz kafayı mı yediniz? Bu ne hadsizliktir? Kadın-erkek haklarının konuşulduğu her konu ''Feminizm'' adı altında mı değerlendirilmesi gerekiliyor? Atatürkün halkcılık ilkesine ne oldu? Küfür edilip feminizm tartışmasına çevirilecek bir konu olsun diye açmadım bunu. Çevrenizdeki 18- yaş ya da 18+ kızların kimlik kartına bakarsanız hepsinde cinsiyet ifadesi ''Kadın'' olarak yazmakta. Esas kimliğin söz konusu olduğu durumlarda yalnızca cinsiyet belirten 'kadın' kelimesinin bakireliğe göre belirlenmeside nedir? Bu nasıl bir art niyet aramaktır? Gerçekten utanıyorum, oldukça basit bir konu. Feminizm üzerinden duyar kastığım falan yok. Konu yoruma kapatılsın, Hera, değiştirilmesi mümkünse isteğine bağlı olarak değiştirsin. Dahada diretmek istemiyorum, en baştada belirttim. Oyunu oynayan kadın oyunculara ve kadın cinsiyetine bir saygısızlıktır diye.
Sana saygı göstermek amacıyla kullanılan bi ifadeyi saygısızlık olarak adlandırıyorsan sorun sende dostum hiç kusura bakma. Bu klasik 200 kilo feminist davranışıdır ve asla değişmez, o yüzden böyle tepkiler.

Çevrimdışı eplusli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ekim 2023, 20:39
Toplam oynama: 60 gün, 3 saat
« Yanıtla #77 : 25 Ağustos 2020, 13:58:23 »
Ya 21.ci Yüz yıldayız ne feminizm mi? Ne kadın Hakkı? Ne güçlülüğü? 18 asırda mı yaşıyoruz kadınlar eşya olarak görülsün. Bayan saygı amaçlı söylenen bir kelimedir. Kadın hakkı değil artık İnsan ve Hayvan hakları savunulmalıdır. Bir kadın şiddete maruz kalırsa bu kadın hakkı değil insan hakkı sayılmalıdır. Feminizm Feminazizm ile aynı şeye dönmeye başladı. Kadınlar 21.ci yüz yılda istediği herşeyi aldılar ki haklarıda. Ama bunun daha ötesinide isteyip işte erkek dayak yerse kadın haklıdır, kadın dayan yerse erkeği döverek öldürün demek Feminazizme girer. Femistler artık yeni ıkrçılıktır net bir şekilde söyleye bilirim. Kimsenin kadını obje veya delik olarak gördüğü yok ve eğer dışarıya çıkıp birine "KADIN SANA YOL SORA BİLİRMİYİM?" dersen seni 10 kişi toplanıp döverler. Yani boşuna duyar kasmayın "Bayan" saygı sözlüğüdür. Aksine "KADIN" bekaretini kayb etmiş bir kıza söylenen söz olduğu için Cinsiyyetçi bir yaklaşım şeklidir. Onun bekaretini kayb ettiğini yüzüne vurmak gibi bir şey. Yani abartmayın.

Çevrimdışı Fuego

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #78 : 25 Ağustos 2020, 14:00:44 »
Bayan kelimesini size daha kibar bir yaklaşım olduğunu kim söyledi? Söz konusu cinsiyetse eğer, Erkek/Kadın diye sınıflandırılır.  ''Bay/Kadın'' şeklinde bir ayrım yapılsaydıda tepkimi koyardım. Küfür edipte ''amguard'' etiketi yapıştırmalarınız umrumda değil.

Çevrimdışı shyprod

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Şubat 2022, 16:16