Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

serverde kaliteli rol yapan ve rollerin olmaması

Başlatan shelbys, 25 Ağustos 2020, 02:57:15
Okunma sayısı 373 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı shelbys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Ağustos 2020, 01:27
Toplam oynama: 36 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
serverde kaliteli rol yapan ve rollerin olmaması
« : 25 Ağustos 2020, 02:57:15 »
Serverde 2 yıldır varım. Çok iyi roller döndüğünü de görmüştüm. 1 sene ara verdim. Son 1 haftadır oynuyorum. Serverde 1 hafta türlü türlü insanla karşılaştım. 15k için yalan söyleyen mi dersin? Sıkıldığı için DM atan mı dersin? 1 Saniye ATM için durup GBI'de CJ yapılması mı dersin? Sırf soyismim farklı diye DM yemek mi dersin? Sırf karakterim motorcuya benziyor diye DM yemek mi dersin? DM atan kişiler finansal her ne b*** onu yaptık diye mi? Halbuki para bile yoktu, onların yaptığını göstermek için yapıyorduk taa 5 dakika öncesinden kanıtlar vardı fakat kabul edilmedi. Mükemmel server yönetimi. En sonunda helpere soru soruyorum şöyle, böyle, " ne olur rina-rp forumuna gidin ordan bakın" allahım, oyun içinde direk cevap alamayacaksam ne diye varsın sen orda? helpersin adı üstünde? en sonunda dedim helper olucam sövcem, bunu dedim diye helperler şikayet açmış. Delirttiniz 1 haftada cidden. Sırf arkadaşım istiyor diye oynadım, pişman oldum. Tamamen zaman kaybı. Hadi motorculara gideyim dedim, IC ve OOC bilgi alıcam, rol yapıyor musunuz? Çok iyi konsept bilgim var falan. Be *** ***** türkçeyi zor konuşuyor senin rol bilgin düşük ya falan diyor. Delirdim bildiğin, sövmemek için kendimi zor tutuyorum 2 gündür. Bu yönetim ne böyle? Eğer bu konuda silinirse falan eğer cidden yani yazıklar olsun. Eleştiriyi bile kabul edemiyosunuz topluca. Nasıl insanlar barındırıyor bu sunucu cidden.

Çevrimdışı geowic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Ağustos 2023, 01:39
Toplam oynama: 196 gün, 16 saat
Birlik: **** *ANG
Köken: İskandinav
Son giriş: 10 Mart 2022, 22:36
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Aralık 2022, 00:59
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Ynt: serverde kaliteli rol yapan ve rollerin olmaması
« Yanıtla #1 : 25 Ağustos 2020, 03:12:36 »
hayatında hayal edemediğin sunucularda oynadım en iyi yönetim rinanın yönetimidir
beğenmiyorsan oynama gelipte burada çemkirme
şikayet ve ticket paneli diye bir şey var. Uzlaşma yapıyorsan kural ihlali umurunda değil demektir.

Çevrimdışı shelbys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 25 Ağustos 2020, 03:14:09 »
hayatımda hayal edemediğim sunucuda oynadın ve en iyi yönetim rina yönetimi? Rina'nın forumda olmayasın diye söyleme bunu? Deplasmandayım ben sonuçta, en zor yapılan şeyi yapıyorum. Objektif ol be kanka.

Çevrimdışı Taka

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Gerard Waltz Lv.28
Köken: Alman
Son giriş: 04 Mayıs 2022, 20:47
Toplam oynama: 151 gün, 12 saat
« Yanıtla #3 : 25 Ağustos 2020, 03:15:48 »
...

Çevrimdışı shelbys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 25 Ağustos 2020, 03:16:09 »
Bana hayal edemediğim sunucuların ismini PM'den atar mısın, merak ettim. Türkiye'nin Hard-RP'lerinin döndüğü yerde de roller yaptım. 10 senedir bu oyunu oynuyorum. En güzel yönetim sadece ingilizce odaklı olan RP serveriydi ve acayip güzel roller dönüyordu. Yakında FiveM'e geçiş yapıcam zaten. Çocuklarla hiç oynamak istemiyorum artık.

Çevrimdışı geowic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 25 Ağustos 2020, 03:17:22 »
objektifim x sunucusunda şu sayılı olan. Arkadaşımın silah iadesi için yönetici iade yapılacak demişti ve yapılmamıştı. iki hafta sonra arkadaşım sorgulamaya gittiğinde "sizin iadenizin biz mi peşinden koşacağız?" yanıtını almıştı. Rina da böyle bir yanıt veren yönetici olsun, Hera'nın uzaklaştırması beş dakikayı geçmez.

Çevrimdışı Patatez

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rennie Alei Lv.24
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Temmuz 2023, 12:59
Toplam oynama: 156 gün, 3 saat
« Yanıtla #6 : 25 Ağustos 2020, 03:18:48 »
objektifim x sunucusunda şu sayılı olan. Arkadaşımın silah iadesi için yönetici iade yapılacak demişti ve yapılmamıştı. iki hafta sonra arkadaşım sorgulamaya gittiğinde "sizin iadenizin biz mi peşinden koşacağız?" yanıtını almıştı. Rina da böyle bir yanıt veren yönetici olsun, Hera'nın uzaklaştırması beş dakikayı geçmez.

sende oranın helperisin galiba adsfjdjfkf

Çevrimdışı shelbys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 25 Ağustos 2020, 03:19:45 »
Şuan burada benim gibi kimsenin eleştiri yapacağına inanmıyorum, herkes üstüme gelmeye çalışacak ama sizden öncede ben vardım. Herşeyi tattım size öyle diyeyim. Sadece siz görmediniz veya kör taklidi yapıyorsunuz. Bugün 50 kişi falan toplandı siyahiler, motorcular falan. Motorcuları ilk 10 dakika gördüm sonra görmedim. Rolü başlatan tayfa ortada yoktu? Çok troll bi' roldü. Havaya sıkmalar falan. Hepiniz diyeceksiniz, beğenmiyosan başka yere git, şöyle böyle. Haklısınızzz, ben sırf arkadaşım için duruyorum. Sadece bi'kaç kişinin gözünü açsam yeter bu konuda. Belki yönetimdeki kişiler eleştiriyi kabul eder, ben yokken sizler güzel rol ortamı oluşturursunuz. Dün mesela DC'de beni trolleyenlerle konuştum. 4 kişi geldiler, 30 dakika sövüştük. Tamamen trollerdi. Böyle kişiler serverde var, fazlasıyla var. Karakterleri, zihniyetleri, tamamen kalitesiz insanlardı.

Çevrimdışı geowic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 25 Ağustos 2020, 03:19:58 »

sende oranın helperisin galiba adsfjdjfkf
ne alaka şimdi

Çevrimdışı shelbys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 25 Ağustos 2020, 03:20:56 »
Diyebilirsiniz, " 2 senedir oynuyosun 13 seviyesinnn, bak ben 1 senedir oynuyorum 20 seviyeyim .s.s ". Ben bu oyunu çok oynamadım. Köle gibi para kasmadım, sırf role oynadım. Eğer roller olsaydı daha fazla seviye olurdum. Forum ismimi aratarak yaptığım rolleri vs. görebilirsiniz.