Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Yerdeyken öldürmek,

Başlatan suey, 20 Haziran 2018, 17:11:07
Okunma sayısı 2132 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı un buen negro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ekim 2018, 13:47
Toplam oynama: 38 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Yerdeyken öldürmek,
« Yanıtla #10 : 23 Haziran 2018, 08:57:13 »
60 saniye sonra hastaneye ışınlanmak ile 180 saniye boyunca yerde beklemek ve direk hastaneye gönderilmek arasında pek bir fark göremiyorum.

Bana kalırsa yerde hasar verme kaldırılsın, ancak sunucudaki ekonomi buna uyum sağlayamaz.

Çevrimdışı suey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Ocak 2023, 21:12
Toplam oynama: 49 gün, 16 saat
« Yanıtla #11 : 23 Haziran 2018, 14:30:07 »
Oyuncu öldürüldü yazıyor ama hastaneden tekrardan gelip rollere katılıyor Saçma DESTEKLEMİYORUM

Şuanda da aynı şey var zaten. RK kuralı neredeyse bütün sunucularda böyledir. Kişi öldürülünce son 30 dakikayı unutur. Yani ölmez, o öldürülür yazan şey sistemsel öldüğünü belirtiyor, rolsel değil.

60 saniye sonra hastaneye ışınlanmak ile 180 saniye boyunca yerde beklemek ve direk hastaneye gönderilmek arasında pek bir fark göremiyorum.

Bana kalırsa yerde hasar verme kaldırılsın, ancak sunucudaki ekonomi buna uyum sağlayamaz.

İşte olayı anlamamışsın. Sen yerde bayıltılmış beklerken, adamlar seni tekrar öldürüyor. Ve adamların gözü önünde hastaneye ışınlanıyorsun. Bu bahsettiğim sistemde ise hemen hastaneye ışınlanmak yerine 60 saniye sonra ışınlanıyorsunuz.

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Ocak 2022, 23:09
Toplam oynama: 124 gün, 3 saat
« Yanıtla #12 : 23 Haziran 2018, 20:34:09 »
Ve bence buna ek olarak hastaneye gidince silahlarımız alınmasın
Dediğin şey kesinlikle saçmalık. Saçmalamayı bir kenara bırakıp lütfen güzel düşüncelerle yorum yapın.
Silahlar gitmese silah dengesi nasıl sağlanacak?
Silah fiyatları nasıl artacak veya düşecek?
O zaman adam çatışmaya girer sonra ölünce hastaneye gider silahı hala duruyor. Koşarak gider aracına koyar silahı sonra da aracı saklar iş bitti?
Önerdiğin fikir çok saçma.
--Bunun yanı sıra istediğin Yaralanma Sistemi > LSRP'de ki sistem galiba. Gelmesi güzel olabilir, ama PK sistemi'nin de düzenlenmesi gerek bunun yanı sıra..

Çevrimdışı suey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 23 Haziran 2018, 20:46:22 »
--Bunun yanı sıra istediğin Yaralanma Sistemi > LSRP'de ki sistem galiba. Gelmesi güzel olabilir, ama PK sistemi'nin de düzenlenmesi gerek bunun yanı sıra..

Tamamen aynısı değil, sadece şuanki sisteme bir bekleme süresi ekliyor. Ama benziyor evet.

PK olayını yenilememize gerek yok çünkü bu sistem LSRP'deki gibi öldürdüğümüzde PK etmiyor kişiyi, sadece hastaneye ışınlanmadan önce yerde 60 saniye bekletiyor. Fakat eklense fena olmaz.

Çevrimdışı un buen negro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 23 Haziran 2018, 20:49:48 »
Oyuncu öldürüldü yazıyor ama hastaneden tekrardan gelip rollere katılıyor Saçma DESTEKLEMİYORUM

Şuanda da aynı şey var zaten. RK kuralı neredeyse bütün sunucularda böyledir. Kişi öldürülünce son 30 dakikayı unutur. Yani ölmez, o öldürülür yazan şey sistemsel öldüğünü belirtiyor, rolsel değil.

İşte olayı anlamamışsın. Sen yerde bayıltılmış beklerken, adamlar seni tekrar öldürüyor. Ve adamların gözü önünde hastaneye ışınlanıyorsun. Bu bahsettiğim sistemde ise hemen hastaneye ışınlanmak yerine 60 saniye sonra ışınlanıyorsunuz.
Ne farkı var? Çok özgünmüş gibi de konuşma. Kaçıncı AR-GE bu?

Çevrimdışı Martinos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Ocak 2020, 01:32
Toplam oynama: 30 gün, 14 saat
« Yanıtla #15 : 23 Haziran 2018, 20:55:47 »
Desteklemiyorum.

Çevrimdışı suey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 24 Haziran 2018, 19:42:06 »

Ne farkı var? Çok özgünmüş gibi de konuşma. Kaçıncı AR-GE bu?

Düzgünce tartışıyoruz, ben de olabildiğince düzgün konuşmaya çalışıyorum. Üslubunu bozma lütfen.

Açtığım önceki AR-GE konularından hiçbirisi bu konuya değinmedi. Ne farkı olduğunu daha kaç kere anlatmam gerekicek bilmiyorum.

YARALI DURUMDAYKEN TEKRAR YERDE ÖLDÜRÜLÜNCE DİREK HASTANEYE GİTMEK YERİNE YERDE 60 SANİYE DAHA BEKLİYORSUNUZ VE HASTANEYE BU ŞEKİLDE IŞINLANIYORSUN.

Çevrimdışı un buen negro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 24 Haziran 2018, 19:58:45 »
Kimse 60 saniye beklemek zorunda değil...

Çevrimdışı suey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 26 Haziran 2018, 10:00:47 »
60 saniye baygın rolü yapsın bir zahmet.

Çevrimdışı un buen negro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 26 Haziran 2018, 10:12:58 »
60 saniye baygın rolü yapsın bir zahmet.
Zaten 180 saniye yaralı rolü yapıyorlar, senin kafana göre de yerde 1 dakika durmak zorunda değiller.