Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Alina Rostova | Çimento, taşımacılık ve tırcılık...

Başlatan Luanvice, 24 Ağustos 2020, 12:51:44
Okunma sayısı 577 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KiKi

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Nisan 2021, 17:43
Toplam oynama: 143 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Alina Rostova | Çimento, taşımacılık ve tırcılık...
« Yanıtla #10 : 24 Ağustos 2020, 15:59:06 »
Meslekleri hiç yapmadım checkpointle mi ilerliyor bilmiyorum ama eğer öyleyse checkpoint aralıkları sıklaştırılıp araçların sürekli aynı yol üstünde kalmaları ve karşı yollara geçmemeleri sağlanabilir. Geçerse zaten checkpointi kaçırır ve zaman kaybeder.

Çevrimdışı Albin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 15:59
Toplam oynama: 116 gün, 2 saat
« Yanıtla #11 : 24 Ağustos 2020, 18:45:07 »

Çevrimdışı Pudin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 08 Mayıs 2024, 00:49
Toplam oynama: 90 gün, 18 saat
Sarah Almira Lv.20
Köken: İngiliz
Son giriş: 27 Haziran 2023, 16:53
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #12 : 25 Ağustos 2020, 13:46:30 »
Onu bunu bilmem cr çok zevkli arkadaş
aashahsvsbssbsns ama cr gunah

Çevrimdışı w0xic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 13 Şubat 2024, 22:47
Toplam oynama: 235 gün, 17 saat
Son giriş: 02 Mart 2023, 19:10
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 23:33
Toplam oynama: 45 gün, 6 saat
« Yanıtla #13 : 25 Ağustos 2020, 19:37:14 »
Defalarca kez meslek bölgelerinin yerlerinin değiştirilmeyeceği söylendi, hazır düzeni neden bozsunlar ki? CR anında SS alıp şikayetini açarsan hem senin için bir dert olmaz hem de ceza yedikten sonra birdaha öyle birşey yapamaz çimentocular, tırcılar ve taşımacılık mesleğini yapanlar.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #14 : 25 Ağustos 2020, 21:27:05 »
Bu meslekler konulurken tüm harcamalar, verilen paralar, gişe geçiş ücreti gibi bir çok etken hesap ediliyor. Bu yüzden pat diye konumun değişmesi mümkün olmuyor.

Ceza alma kısmına gelirsek videoya alıp şikayet açıyorsun, minimum 1 gün bekliyorsun ve adamın alabileceği maksimum ceza 60 dakika. Onun için hiçbir şey değil, tekrar yapmayacak olsaydı zaten bu cezayı almamış olurdu. Bunu önceden de yapıyordu yapmaya da devam edecek. Bu yüzden şikayet açıp ceza aldırtmak bir çözüm değil.

Tüm mesleklerin değilde taşımacılığın ve çimentoculuğun şehir dışına (SF veya LV) taşınması lazım. Rol yapan veya şehir içinde bulunan oyunculara bulaşmadan mesleğini yapması lazım. Çimentoculuk ve taşımacılık yolları birbiriyle bağlı olmamalı, ayrı olmalı. Meslek hesabı tekrar yapılmalı, belki de çimento mesleğine seviye getirilmeli. Daha bir çok düşünülebilecek şey var. Şu an aklıma bu kadarı geldi.

Diğer meslekleri yapan kişiler yok denecek kadar az, zaten o mesleklerin de pek bir zararı yok.

Edit; Meslekler önceden olduğu gibi sadece bitiş checkpointi görünmeli, sıra sıra cp eklenmemeli. Çünkü flatbed/mule karışık olarak tek şeritten devam edince karmaşa oluyor. Kazalar oluyor şerite sığmadığı için olmadık yerde olmadık yerlere çarpılıyor.

Ve çok doğru, çoğu kişi değil yoldan gitmek olmadık yerlerden uçarak gidiyorlar. Sanarsın ki ETS2'de d-c yolunda gidiyorsun, tam bir cehennem. Dağdan aşağıya atlayanlar, boş diye ters şerite girenler, kestirme diye dağdan bayırdan sürenler. Varda var, bitmezler.

Bu ar-ge'yi okurken yakınmanı çok net şekilde hissedebildim, kesinlikle bunu çok yaşamış birisi olmalısın.

Çevrimdışı EmirSamar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 13:12
Toplam oynama: 37 gün, 6 saat
Birlik: **** **** 13
Köken: Rus
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 13:13
Toplam oynama: 76 gün, 7 saat
Son giriş: 13 Ağustos 2023, 20:04
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #15 : 25 Ağustos 2020, 22:58:35 »
Güzel ar-ge ama ben meslek kasarken bana cr atan sultanlar ne olacak? Tırcılık yaparken trol yapan 15-20 level dmci arkadaşlar ne olacak? Tek sorun para kasan insanlar mı? Soruların sonu gelmez knk sana da neyse. İşin açığı şikayet açmak kolay, sana vuran çimentocuya şikayet aç gitsin...

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #16 : 26 Ağustos 2020, 00:10:13 »
Güzel ar-ge ama ben meslek kasarken bana cr atan sultanlar ne olacak? Tırcılık yaparken trol yapan 15-20 level dmci arkadaşlar ne olacak? Tek sorun para kasan insanlar mı? Soruların sonu gelmez knk sana da neyse. İşin açığı şikayet açmak kolay, sana vuran çimentocuya şikayet aç gitsin...
Tamam da güzel kardeşim 15-20 Level dmciler için git ayrı AR-GE aç ozaman. Benim derdim farklı, siz hergün DM yiyorsunuz sözde ama ben nedense hiç yemiyorum. Meslek kasan adamlar da baya masum, tırcılık yapan adam ters istikametten geçiyor, çimento yapan 5 level kocaman kamyon ile milleti deşip geçiyor.Şikayet aç aç nereye kadar şikayet açacağım bu işin sonu yok, sorunu kökten çözmek varken neden uzatalım?

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #17 : 26 Ağustos 2020, 00:16:21 »
Defalarca kez meslek bölgelerinin yerlerinin değiştirilmeyeceği söylendi, hazır düzeni neden bozsunlar ki? CR anında SS alıp şikayetini açarsan hem senin için bir dert olmaz hem de ceza yedikten sonra birdaha öyle birşey yapamaz çimentocular, tırcılar ve taşımacılık mesleğini yapanlar.
Hergün farklı farklı insanlar çimentoculuk yapıyor, aktif oynayan adam taşımacılık yapıyor.Ne kadar şikayet açsam da sorun çözülmüyor görmüyor musunuz Sahil yolunu.Sahil yolunda çimentocu kamyonunun geçmesi ne kadar mantıklı? Şikayet aç aç bu işin sonu yok arkadaş ne kadar açsam da bitmeyecek anlayın şunu.

Bu meslekler konulurken tüm harcamalar, verilen paralar, gişe geçiş ücreti gibi bir çok etken hesap ediliyor. Bu yüzden pat diye konumun değişmesi mümkün olmuyor.

Ceza alma kısmına gelirsek videoya alıp şikayet açıyorsun, minimum 1 gün bekliyorsun ve adamın alabileceği maksimum ceza 60 dakika. Onun için hiçbir şey değil, tekrar yapmayacak olsaydı zaten bu cezayı almamış olurdu. Bunu önceden de yapıyordu yapmaya da devam edecek. Bu yüzden şikayet açıp ceza aldırtmak bir çözüm değil.

Tüm mesleklerin değilde taşımacılığın ve çimentoculuğun şehir dışına (SF veya LV) taşınması lazım. Rol yapan veya şehir içinde bulunan oyunculara bulaşmadan mesleğini yapması lazım. Çimentoculuk ve taşımacılık yolları birbiriyle bağlı olmamalı, ayrı olmalı. Meslek hesabı tekrar yapılmalı, belki de çimento mesleğine seviye getirilmeli. Daha bir çok düşünülebilecek şey var. Şu an aklıma bu kadarı geldi.

Diğer meslekleri yapan kişiler yok denecek kadar az, zaten o mesleklerin de pek bir zararı yok.

Edit; Meslekler önceden olduğu gibi sadece bitiş checkpointi görünmeli, sıra sıra cp eklenmemeli. Çünkü flatbed/mule karışık olarak tek şeritten devam edince karmaşa oluyor. Kazalar oluyor şerite sığmadığı için olmadık yerde olmadık yerlere çarpılıyor.

Ve çok doğru, çoğu kişi değil yoldan gitmek olmadık yerlerden uçarak gidiyorlar. Sanarsın ki ETS2'de d-c yolunda gidiyorsun, tam bir cehennem. Dağdan aşağıya atlayanlar, boş diye ters şerite girenler, kestirme diye dağdan bayırdan sürenler. Varda var, bitmezler.

Bu ar-ge'yi okurken yakınmanı çok net şekilde hissedebildim, kesinlikle bunu çok yaşamış birisi olmalısın.
Çok şükür halimden anlayan biri çıktı.Şu sunucu da 5 aydır varım, ilk 2 ay da meslek kasıldığım zamanlar da hep bu tür olaylar oluyordu.Şuan 5.ayım, meslek kasılmıyorum ve sadece rol yapıyorum fakat yine aynı şeyleri yaşıyorum.Yani 5 aydır ben bu işkenceyi çekiyorum.Sahil yolunda adam beni kamyonla ezip geçiyor abi, SF'de bir role gidiyorum mesela tırcılık yapan adam ters şeritte.

Ben elimden gelene şikayet açtım, aktif olarak video alabilicek bir bilgisayara da sahip değilim.5 Aydır ben dahil birçok insan bunlara şikayet açmıyor mu? Siz açılan şikayetleri göremiyorsunuz fakat 5 aydır birçok kişiye şikayet açılmıştır.Peki sorunlar çözüldü mü? Bu çözüme gitti mi? Hayır, sorunu kökten çözmek varken neden geçiştiriliyor ki?

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #18 : 26 Ağustos 2020, 00:32:24 »

Çok şükür halimden anlayan biri çıktı.Şu sunucu da 5 aydır varım, ilk 2 ay da meslek kasıldığım zamanlar da hep bu tür olaylar oluyordu.Şuan 5.ayım, meslek kasılmıyorum ve sadece rol yapıyorum fakat yine aynı şeyleri yaşıyorum.Yani 5 aydır ben bu işkenceyi çekiyorum.Sahil yolunda adam beni kamyonla ezip geçiyor abi, SF'de bir role gidiyorum mesela tırcılık yapan adam ters şeritte.

Ben elimden gelene şikayet açtım, aktif olarak video alabilicek bir bilgisayara da sahip değilim.5 Aydır ben dahil birçok insan bunlara şikayet açmıyor mu? Siz açılan şikayetleri göremiyorsunuz fakat 5 aydır birçok kişiye şikayet açılmıştır.Peki sorunlar çözüldü mü? Bu çözüme gitti mi? Hayır, sorunu kökten çözmek varken neden geçiştiriliyor ki?
Bu ar-ge %99 ihtimalle kabul edilmeyecek ve meslek yerleri değiştirilmeyecek, tıpkı kumarhanenin işlek yerde olup aylardır değiştirilmediği gibi. Tahminimce yönetim raya oturmuş bir sistemi değiştirmek istemiyor ama bilmeliler ki bu sistemden şikayetçi çok fazla oyuncu var. Bazı kişilerin gerçek dışı sürüşleri, yaptığı hareketler hiç yoktan bize zarar veriyor. 60 dakika hapis bir çözüm değil.

Çevrimdışı Yoda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Mart 2023, 17:27
Toplam oynama: 420 gün, 6 saat
Birlik: ***** **ars
Son giriş: 12 Mart 2023, 03:12
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 06 Mart 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
« Yanıtla #19 : 26 Ağustos 2020, 01:01:21 »
çarpmadan tadı olmuyo
Spoiler:
şaka şaka gerçekten çözüm lazım