Ben helper olduğumda sınav sistemi yoktu, sınav nasıldır bilmiyorum ama çok zor değildir diye düşünüyorum, rahat ol. Helper olduktan sonra kesinlikle ama kesinlikle yetkinin yetmediği taleplere bakma, linç yiyebilirsin. H2 olunca mutlaka gereksinimleri karşılıyorsan FG başvurusu yap.
Arkadaşın da dediği gibi, önemli olan oyun içinde sicilini yükseltmemen gerekiyor. Sonrasında sınav sistemi oldukça kolay, herkesin yapabileceği basitlikte oluyor. Her sınav sonrası bir sürü helper alınıyor, ilk günden elenmeye başlıyorlar. Helperlığın en zor kıdemi h1'lik. h2 biraz sıkıcı h3 olduktan sonra h5'e kadar hiçbir farkın olmuyor. Sınavda sakin olup stress yapmaman gerekiyor, sınava girmeden önce bir kez politikaları okusan yeterli olacaktır zaten. ;) Eğer kendine güveniyorsan, h3 olduktan sonra fglik başvurusu at. h2'de de atabilirsin fakat, helperlığın tadını da biraz çıkarmak güzel oluyor. h1 olmaya hak kazanmış isen, senin olmayan taleplere bakmaman gerekiyor, yeni helperlara uyarı olmuyor. Yaptığın yanlışın şikayeti açıldığı gibi, şikayet onaylanırsa atılırsın. Eğer helper olursan, fazla talep bakayım değil, doğru talep bakayım yönünde ilerle. Tavsiyelerim bu kadar, ama bana kalırsa hala yukarıda söylediğimin arkasındayım. Helper olma, oyuncu olmak daha zevkli.