Karakter Adınız: Rosetta Rascalova
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): Oyun
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Silah onayı sisteminin, sistem onaylı birliğe gelecek kişi sayısı 16 olunca gelmesi taraftarı değilim. Özetle sistem şu şekilde. Uyuşturucu onayı çetelere, silah onayı mafyalara verilmeli. Sokakta toz, fabrikalarda silah üretilmeli. Mafya ve çete diplomasisinin başka türlü kolayca gelişebileceğini düşünmüyorum. Çünkü bu durumda dezavantajlı olan taraf genelde mafya oluyor. Çetelerin savaşlarına kolaylıkla katılamıyor, çeteler kendi aralarında çok aktif rol varken mafyalarla diplomasiye girip de ağırlıklarını kabul etmek istemiyor.(Hepsinden bahsetmiyorum genel) Böylelikle mafya rollerine rağbet de olmuyor. VIP sisteminin zarar görmemesi için de şöyle bir önerim var. Pistol, Pompalı, tec9, uzi gibi silahları VIP sisteminde alabilmek mümkün olsun. Ancak Deagle, m4, ak47 gibi hasarları daha etkin olan silahları mafyalar üretsin. Bu şekilde çeteler de büyümek için mafyalardan alışveriş yapmak zorunda kalacaklar. Böylelikle diplomasi büyüyecek diye düşünüyorum. Silah piyasasında VIP olduğu için büyük kar da edilemiyor, uyuşturucuyla kıyaslandığında daha yüksek binlikli rakamlar arasında ticaret yapılabiliyor evet. Ancak silah üretim masrafı da olursa mafyalar açısından kar zarar dengesizliği ortadan kalkar.
Katkıları: -Diplomasi rolleri artabilir.
-Mafya çete dengesizliğinde mafyanın rolleri dengelenebilir.
-DM oranı azaltılabilir.
-PD düşürdüm ooo ben güçlüyüm diye ortalıkta gezinen insanlarda azalma olabilir.
-Çetelerin rolleri belli, mafyanın rolleri belli olacağı için her iki taraf da birbirine muhtaç kalacağından karşılıklı roller zorunlu olarak artabilir.
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: -