Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

UBER© | Herkesin özel şoförü

Başlatan Refik, 20 Haziran 2018, 12:15:27
Okunma sayısı 1872 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Refik

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 26 Şubat 2019, 02:49
Toplam oynama: 10 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
UBER© | Herkesin özel şoförü
« : 20 Haziran 2018, 12:15:27 »

UBER NEDİR
UBER, kullanıcılarının yolculuğunuzu güvenli ve emniyetli biçimde sağlayan uygulamasıdır. Telefon üzerinden bilgi ile kullanıcılara gidecekleri yerlere kadar eşlik edecek ulaşım aracını tespit etme, bulma, çağırma, fiyatını ve güzergahını belirleme gibi hizmetler vermektedir.. Kullanıcı gideceği yere taksi, lüks araç, tekne(YAKINDA) ya da herhangi bir araç ile gitme seçeneklerine sahip olabiliyor.

UBER'E NASIL GÜVENEBİLİRİM
UBER, tamamıyla yasal bir kuruluş olup araç sürücüleri tüm sağlık testlerinden geçmiş ve ehliyetleri bulunan en az iki yıl şoförlük yapmış kişilerdir. Araçlarımız ise en fazla beş yaşında ve tüm bakımları yapılmış kazasız araçlardır.

UBER GEÇMİŞİ
UBER, 2009 Yılında San Fierro şehrinde hayata geçti. İlk kurulduğunda adı UberCab olan şirket 2010 tarihinde Ryan Graves CEO olarak işe aldıktan sonra 2011 yılında toplamda 11 Milyon Dolar topladığını belirtti.2011 yılında New York ve Chicago şehirlerinde de aktif olarak hizmet vermeye başlayan şirket 2011 yılının son ayında Fransada da hizmete başlayarak uluslar arası şirkete dönüştü ve Bezos Expeditions gibi yatırımcılar sayesinde toplamnda 37 Milyon Dolar yatırım topladı. 2012 de İngiltere 2013'de Meksika ve 2013 sonlarında Asyaya doğru olan ilk adımı Tayvan'da hizmetler vermeye başladı. 2013 Series C zirvesinde şirket 258 Milyon Dolar yatırım toplayarak Hindistan da hizmet vermeye başladı ve New Yorkta ilk kez Uber Rush adı verilen bir hizmete adım attı.
2014 yılında Çin, Nijerya ve Kendyada ilk hizmetlerini vermeye başladı. Günümüze kadar 58 farklı ülkeye hizmet vermeye başlayan UBER 2018 yılında şehrimiz olan Los Santos'ta UBER'in Sa Andreas yetkilisi Robert Zack ile beraber hizmete başladı.

NASIL BİR UBER HİZMETİ ALABİLİRİM?
UBER hizmeti satın almak için UBER şirket binasına gelebilir veya konumunuzu bizimle paylaşabilir ve UBER hizmeti talep edebilirsiniz. (Talep edilirken özel bir hizmet seçmediğiniz taktirde UBERSelect harici herhangi bir UBER ulaşım hizmeti tarafınıza yönlendirilecektir. UBER hizmeti ilk 60 saniyeden sonra iptal edilmesi halinde mesafe ücretinin yarısı tahsil edilecektir.)

NASIL BİR UBER ŞOFÖRÜ OLABİLİRİM? ŞARTLAR NELERDİR?
UBER şoförü olmak için en aşağıda bulunan formu doldurup bizlere gönderdiğiniz taktirde (Konu altından)
 sizlerle iletişime geçeceğiz. Katılım için belirlenen şartlar aşağıda ki listede yer almaktadır.

• 20 Yaşını doldurmuş 56 yaşına girmemiş olmak
  • En az iki yıldır ehliyet sahibi olmak.
  • (İlk başvuranlar harici) Bir MoonBeam veya Landstalker araca sahip olmak / Araç kiralamk
  • Engelsiz olmak ve temiz bir sicile sahip olmak. (Vergi Borcu veya benzeri sicillere istisna yapılabilir.)
  • 20 Yaşını doldurmuş olmak

(OOC)
  • En az 2 Level olmak
  • Sunucu sistemlerine ve sunucu haritasına hakim olmak.
  • Haftada en az 5 saat aktiflik göstermek ve forumu aktif kullanabilmek.
  • Saygılı ve seviyeli olmak. UBER hizmeti verirken herhangi bir illegal roller uygulamamak ve hizmet saatleri dışında UBER aracını illegal roller için kullanmamak.
  • OOC Sicilin temiz olması.
  • Araç Sürüş rehberini okumuş&anlamış olması.

UBER ARAÇLARI VE AVANTAJLARI NELERDİR?
UBER Los Santosta henüz 3 tip hizmet vermektedir.

UBERXL
Landstalker aracı UBERXL olarak 3 kişilik yolcu kapasitesine kadar destek vermektedir. UBERXL ile herhangi bir evcil hayvanınız ile kafessiz bir şekilde rahatça dilediğiniz yere seyahat edebilir veya şehir turuna çıkabilirsiniz.

UBERVAN
MoonBeam aracı UBERVAN olarak 6 kişilik yolcu kapasitesine kadar destek vermektedir. UBERVAN ile arkadaş grubunuzla daha güvenli, keyifli, lüks ve ucuz bir şekilde seyahat edebilirsiniz.

UBERBLACK(Yakında)
Elegant ve Sultan araçları UBERBLACK  olarak hizmet vermekte olup 3 kişilik yolcu kapasitesi bulunmaktadır. Bu hizmetlerimiz ile yolculuğunuz keyifli güveli ve hızlı ve hesaplı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

UBERSelect
Senteniel model araç UBERSelect olarak hizmet vermektedir. UBERSelect ekstra olarak UBERVIP özelliklerini içinde barındırmaktadır. Araç iki kişi yolcu kapasitesini desteklemekte olup sizler için özel günlerde gerçek bir V.I.P hissiyati sağlayabilir. Araç içerisinde özel deri döşeme araç içinde ve dışında yanınızda her daim hizmete hazır bir host&hostes ve en konforlu, güvenli ve hesaplı bir yolculuk için hizmetinizdedir.

Çevrimdışı Refik

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: UBER© | Herkesin özel şoförü
« Yanıtla #1 : 20 Haziran 2018, 12:56:25 »
Rol ssleri çok yakında yüklenecektir.

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Ağustos 2019, 01:52
Toplam oynama: 28 gün, 0 saat
« Yanıtla #2 : 20 Haziran 2018, 13:51:44 »
Sponsored by Leighton Company

Çevrimdışı kenzaki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Finn Waller Lv.13
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Ocak 2021, 10:09
Toplam oynama: 36 gün, 17 saat
« Yanıtla #3 : 20 Haziran 2018, 14:53:50 »
Şuanda büyük ihtimal aklında birliğimde 10-15 tane şöförüm olur çok işlek bir şirket oluruz süper roller döndüreceğiz diye düşünüyorsun ama hevesini de kırmak istemem ama şöyle olucak ben sana söyliyeyim. Birliğe çok az kişi gelmek isticek ve 1-2 gün sonra ne kadar para verirsen ver maaş olarak beğenmeyecek ve İl-Legal de bir silah satıyorum bunun 2 katını kazanıyorum hem İl-Legal daha güzel diyip çıkıcak yada şirkete aldın adama 1-2 gün sonra binen yolcuyu dövdü veya silah çekti gibisinden şikayetler gelecek. Sen birisini yolcu olarak aracına alıcaksın yolcu sana silah çekcek veya dövecek. Taksicilerin retarted rollerine denk geliceksin. Taksiciler cr felan atacak veya aracını durdurup levye ile saldırma rolü felan yaparlar. Umarım dediklerim olmaz ve başarırsın ama şimdiye kadar Legal birliklerin hepsine buna benzer olaylar geldi bunlardan artık beziyorsun ve devam edemiyorsun çünkü herkes il-legal ve legallerin işlerinin içine ediyorlar.

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 00:54
Toplam oynama: 89 gün, 4 saat
Alvin Tank Lv.19
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 20:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #4 : 20 Haziran 2018, 14:55:14 »
Başarılar!

Çevrimdışı Refik

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 20 Haziran 2018, 15:28:20 »
Şuanda büyük ihtimal aklında birliğimde 10-15 tane şöförüm olur çok işlek bir şirket oluruz süper roller döndüreceğiz diye düşünüyorsun ama hevesini de kırmak istemem ama şöyle olucak ben sana söyliyeyim. Birliğe çok az kişi gelmek isticek ve 1-2 gün sonra ne kadar para verirsen ver maaş olarak beğenmeyecek ve İl-Legal de bir silah satıyorum bunun 2 katını kazanıyorum hem İl-Legal daha güzel diyip çıkıcak yada şirkete aldın adama 1-2 gün sonra binen yolcuyu dövdü veya silah çekti gibisinden şikayetler gelecek. Sen birisini yolcu olarak aracına alıcaksın yolcu sana silah çekcek veya dövecek. Taksicilerin retarted rollerine denk geliceksin. Taksiciler cr felan atacak veya aracını durdurup levye ile saldırma rolü felan yaparlar. Umarım dediklerim olmaz ve başarırsın ama şimdiye kadar Legal birliklerin hepsine buna benzer olaylar geldi bunlardan artık beziyorsun ve devam edemiyorsun çünkü herkes il-legal ve legallerin işlerinin içine ediyorlar.

Bu yüzden şirkete fazla kişi almayı düşünmüyorum zaten dediğin gibi 15 kişininde geleceğini düşünümüyorum 5 kişi bile olsak maksat rol tüm araçların parasını ve karşıladım ofis bile aldım tek ihtiyacım rol yapmak isteyen kişiler o kadar gerisini onlarla beraber başarabiliriz diye düşünüyorum. Bu sunucuda eskiden Memur III rolü yapıyordum il-legal rolleri sevmiyorum polis rolündense sıkıldığım için böyle bir adım atıyorum. Desteğin için çok teşekkür ederim :)

Başarılar!

Desteğiniz için teşekkürler :)

Çevrimdışı Martinos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Ocak 2020, 01:32
Toplam oynama: 30 gün, 14 saat
« Yanıtla #6 : 21 Haziran 2018, 01:18:06 »
Başarılar, Konsept Willie Bell Turuncu Company'den alıntı galiba.

Çevrimdışı Refik

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 21 Haziran 2018, 09:17:10 »
Başarılar, Konsept Willie Bell Turuncu Company'den alıntı galiba.

Desteğimiz icin teşekkürler ancak maalesef oyle bir birligi duymadım daha once.

Çevrimdışı KURTULUŞ

VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ocak 2021, 16:37
Toplam oynama: 91 gün, 13 saat
« Yanıtla #8 : 21 Haziran 2018, 10:16:20 »
Başarılar, iyi roller :)

Çevrimdışı un buen negro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ekim 2018, 13:47
Toplam oynama: 38 gün, 12 saat
« Yanıtla #9 : 21 Haziran 2018, 10:17:44 »
* un buen negro silahını çeker ve taksiye değer verdiğini gösterir.