Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Glen Park Locos


Başlatan COMPLEX, 20 Haziran 2018, 10:01:50
Okunma sayısı 2087 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı COMPLEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Kadın
Köken: Rus
Son giriş: 12 Haziran 2021, 16:48
Toplam oynama: 50 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Glen Park Locos
« : 20 Haziran 2018, 10:01:50 »

Glen Park Locos (70's)
Glen Park çevresinde birçok varoş mahalleye ev sahipliği yapması ve bölgedeki eğitim seviyesinin düşük olması sebebiyle çeteleşmenin merkezi olmuştur.  Afro-Amerikan çetecilerin, hispaniklerin ve bir takım Vietnamlı serserilerin bulunduğu bölgede silah sesleri dinmedi. O sıralar her çete kendi ırkından insanları bünyesine katıyor, ırkçılık yapıyordu. Clanton 14 isimlki Upstate Surenos çetesinden çıkma 18. sokak çetesi setler halinde yayılmaya başladı. Belirli bir süre sadece hispaniklerin bulunduğu 18 çetelerinde farklı ırktan insanlar da bulunmaya başladı. Bu insanların ortak özellikleri varoş mahallelerde yaşayıp parasızlık içinde yaşam savaşı vermeleriydi.  Glen Park birçok çeteye ev sahipliği yapsa da 70'li yılların sonunda kendini 18 kültüründen yana bulan bir çete tarafından çevrelenmiştir.  Çete üyeleri sattıkları kristal, kokain ve otlarla köşeyi dönme çabasındalar. Bulundukları bölge itibariyle birçok çete ile ilişki içinde olmaları oldukça normal.

El Salvador, Honduras, Meksika gibi ülkelerde olduğu gibi Amerika'nın Los Angeles kentinde de 18. sokak kültürünün gücü devam ediyor. Şehirde yaşayan diğer rakip hispanik çeteler ve farklı ırklardan oluşan çeteler 18'e karşı koyamıyordu. Çete 70'lerin sonlarında yavaş yavaş farklı ırktan insanları da benimsemesine rağmen çoğunluk hala chicano çetecilerde. Glen Park'ın hemen bitişiğinde bulunan varoş bloklarda yaşayan 13-17 yaş arası gençler kendilerini daha güçlü hissetmek adına kendilerine Glen Park Locos diyen çeteye yanaşıyorlar. Çeteye girdikleri gibi alınmıyorlar. Önce bir süre mahallede arkadaş edinmeye, kendilerini belli etmeye çalışıyorlar. Bir süre mahallede takılıp diğerleriyle muhabbet kurduktan sonra yavaş yavaş kendilerine bazı görevler veriliyor. Eğer bu görevleri yerine getirirseniz Jumplanıyorsunuz. 18 saniye boyunca dayak yiyorsunuz. Eğer çetede yer edinmeye başlarsanız özelliklerinize göre sizlere Shorty, Dopey, Murda tarzı bazı lakaplar takılıyor. Bu gençler para  için her şeyi yapabilecek durumdalar. Asla onlara çocuk demeyin. Sokaktan geçerken aniden çantanızı kapıp kaçabilirler, isterlerse önünüze bıçakla çıkabilirler. Üzerinizde pahalı bir şeyler görürlerse size saldırıp onları alana kadar uğraşırlar. Bu tehlikeli tipler sadece gasp ve soygun yapmıyorlar. Uyuşturucu ve kesici alet satışı da yapıyorlar. Çeteye ne kadar para kazandırırlarsa o kadar saygı kazanıyorlar. İşte ikinci önemli nokta... Saygı. Bu gençler para için her şeyi yapabilecekleri gibi saygı için de her şeyi yapabilirler. Daha fazla saygınlık kazanmak için çeteye para kazandırırlar, kavgalara girip güç gösterisi yaparlar. Saygı yaşla da orantılıdır. Çetede ne kadar kalmayı başarabilirlerse o kadar saygı kazanırlar. Mahallede ve bölgede tanınmak onlar için bir onur meselesi. Sokaklarına farklı mahalleden biri gelirse saldırırlar, eğer çete içinden değil de hala kendilerini belli etme evrelerinde bulunuyorlarsa çete için sign atamazlar, "Ben Glen Park Loco'suyum" diyemezler. İşte bunları yapabilmek için gerçekten saygınlık gerek.

Çetede herkesin belinde tabanca yoktur. Ateşli silah kullanımı yerine bıçak, sopa ve yumruk yumruğa kavgalar ön planda. Eğer çeteye gerçekten girebilmişsen sana asker olmak öğretilir. Kendini yakın dövüşte ve sokak kavgalarında geliştirmen gerekir. Silahlar genellikle shotcaller yani setin liderinde bulunur. Önemli durumlar harici pek silah kullanılmaz. Silahları shotcaller dağıtır. Çetede sadece erkekler bulunmaz. Kadın çeteciler de bulunur. Bu kadınlar çete içerisinde kendi tayfalarını kurabilirler fakat Glen Park Locos çetesinde henüz böyle bir durum yok. Çetede daha çok genç nüfusun fazla olduğu görülüyor.  Glen Park ile ilgili haberlerin sürekli gençlerin cinayet işlemesi yönünde arttığını görüyorsunuz. Çete Las Colinas bölgesindeki bir 14 seti ile savaş halindeydi. Üyeler birbirlerini gördükleri yerde çete işaretlerini sergiliyorlar, birbirlerine saldırıyorlardı. 18. sokağın bu çeteye karşı gösterdiği vahşilik uzun süre konu oldu. Sürekli bu çete için duvar yazılarında "187" kodunu yazıyorlar, saldırılar düzenliyorlardı. Las Colinas çetesi 18 baskının yanında LSPD'nin de baskısını alınca daha fazla dayanamadı ve kendi kabuğuna çekildi.

Glen Park Locos(GPL) Çetesi 1980 yılında Los Santos  bölgesinde Maria ve Charli tarafından illegal bir çete olarak faaliyete başlamıştır.Üyelerinin tipi ne kadar temiz gözüksede içlerinde kötülükler barındırmaktadır.Birçok olaylara bulaşan bu çete kısa sürede Los Santos'a kendini tanıtmış ve hızlı bir şekilde diğer mahallelere doğru ilerlemektedir.Para kazanmak için her şeyi yapacak olan bu çete vicdansızlar olarak tanınır.Çünkü kimseye acımıyorlar ve en ufak olayı büyütüp savaş başlatabiliyorlar.Kendi bölgelerinde en güçlü çete olan Glen Park Locos(GPL) çetesi şu ana kadar kendileri karşı gelenlerin kulaklarını kesmiştir.Primera Glen Park Locos(GPL) çete üyeleri kendilerine isimleriyle hitap etmek yerine lakaplarıyla hitap ediliyor buda onları gizli kılıyor.Neredeyse bütün çeteler mafyalar düşman olan bu çete kendi mahallelerine mafyalar girdiğinde delleniyorlar ve giren o Mafya kişiden bir daha haber alınamıyor bunu yapanlarda bulunamıyor.Vicdansızlıkla ünlü bu Glen Park  da Locos(GPL) çetesi haberlerdeki yazılanlara göre bir Mafya vatandaşı kolunu bacaklarını kafasını gövdesinden ayırıp İdlewood tarafında bulunan Mafya'ların önüne atmıştır.Ne yaptıkları polisler biliyor fakat bunların mahallesine girmekten korkuyorlar.Mahallelerinin araları çok dar olduğundan zırhlı araçların girmesi zor.
Faaliyetler;
Uyuşturucu satıcılığı ve silah kaçakçılığının yanında,araba kaçırma,fuhuş gibi diğer faaliyetlerle uğraşan bu çete neredeyse Los Santos bölgesini fethetmiş durumda.
Amaç;
Uyuşturucu Satıcılığı,Silah kaçakçılığı,Tetikçilik

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

       
CK NEDENLERİ

► Mahalle adına ihanet durumlarında,
► Birlikte 24 saatten fazla süre kalan bir oyuncu çıkınca sebebiyet her ne olur olsun CK edilecektir.
► Birlikte küfür eden kişiler CK edilecektir. (Aşırıya kaçılmayacak kadar edebilirsiniz.)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OOC Bilgilendirme
►Çetede saygı önemlidir alımlar IC olacaktır.
Gang Boss

Patron'un sözleri hiçbir şekilde yargılanamaz, emirleri tekrarlattırmaksızın uygulanmalıdır. Ailedeki herkes tarafından saygı gösterilir ve sözü dinlenir. Bütün organizasyonu yöneten kişi, kısaca bu organizasyonun kalbi ve beynidir. Sokakta dönen her işten payını alır.

Gang Underboss

Ailede bulunan en yetkili ikinci kişidir. Ailede hiyerarşiyi sağlamaktan sorumludur. Eğer Boss'a bir şey olursa, hapise girerse ya da öldürülürse işleri devralması gereken kişidir. Herkes tarafından saygı duyulmalı ve emirleri yerine getirilmelidir.

Gang Consigliere

Kendisi pek aileden gibi olmasa da Boss'un en yakın danışmanıdır. Tüm kararlarını konuşabileceği kişidir, aileyi temsil eder. Sadece Boss'a sorumludur, ondan emin alır. Ailenin herhangi bir üyesi için ölüm emri verebilir.

Gang Street Boss (Tercihi)

Boss'a herhangi bir şey olursa ve Underboss da işleri halletmek için etrafta değilse, Capo'lardan birisi Street Boss seviyesine yükselir, Street Boss'un görevi gözleri Boss'tan uzak tutmaktır. Hiyerarşiyi sağlar.

Gang Captain - Caporegime

Bir Captain, Soldier'ların arasından seçilerek yükselir. Soldier'lardan sorumludur, kendilerine ait bir çeteleri vardır. Her Captain kendi bölgesini kendi çetesi sayesinde yönetir. Çeteler genellikle Soldier'lar, Associate'lar ve onların da altında olan, aileye henüz girmemiş olan Wannabe'lerden oluşur. Captain'lar ailedeki üst rütbeleri temsil eder, oluşumunuza girmek, iş yapmak isteyen herhangi biri önce Captain ile tanışmalıdır. Her haftanın sonunda Captain'lar çete üyelerinden haracını toplar ve kendi komisyonunu çıkararak Boss'a iletir. Captain'lık ciddi bir iştir, Captain olmak ailede bir gün Boss rütbesine terfi edebileceğinizi gösterir.

Gang Soldier

Soldier ailenin gerçek bir üyesidir, kendisini aileye karşı kanıtlamış ve sadakatini göstermiş kişiler Soldier seviyesine yükseltilir. Soldier dokunulmaz bir aile üyesidir. Soldier için savaşa girilir, sokaklardaki pis işleri hallederler. Associate'lardan haraç toplar ve Capo'lara iletirler. Associate'ları hizada tutmakla ve para kazandıklarına emin olmakla görevlidirler. Associate'lar yanlarında bir Wannabe dolaştırmak istiyorlarsa bunu önce Soldier'a sormalı ve onayını almalıdır.

Gang Associate

Bu kişiler ailenin içinde olsalar da tam olarak aileye girememişlerdir. Bir Soldier kadar ayrıcalıkları yoktur. Soldier'ların altında çalışırlar. Associate'ler için savaşa girilmez, büyük bir şey yapmazlarsa hatalarına göz yumulur. Aileye girmek ve bir Soldier olmak için çalışırlar. Yanlarında Soldier'dan izin alarak bir Wannabe gezdirebilirler. Wannabe'lere kefil olabilirler. Her haftanın sonunda Soldier'lara haraçlarını verirler.

Gang Wannabe

Bu kişiler hiçbir şekilde ailede değildir, genellikle Associate'ların yanında dolaşmaya ve para kazanmaya çalışırlar. Associate'lara haraç verirler, bir Wannabe hevesli olmalı ve Associate olmak için uğraşmalıdır. (Not: Bir Wannabe iseniz, oluşuma alınmazsınız. Kendinizi rollerinizle kanıtlamalı, sıkı çalışmalı ve bir Associate olarak aileye alınmayı umut etmelisiniz.)


**IC gelişen olaylar ile hikayeyi güncellemeye devam ediyorum.**

Çevrimdışı dennis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: Alman
Son giriş: 11 Ocak 2021, 18:44
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Glen Park Locos
« Yanıtla #1 : 20 Haziran 2018, 10:03:19 »
Başarılar, aktif tutulması gerektiğini düşündüğüm bir bölge, Glen Park. Yapabilirsiniz umarım, başarılar tekrardan.

Çevrimdışı COMPLEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Kadın
Köken: Rus
Son giriş: 12 Haziran 2021, 16:48
Toplam oynama: 50 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Glen Park Locos
« Yanıtla #2 : 20 Haziran 2018, 10:04:39 »
Eklemeler yapılıyor.

Çevrimdışı COMPLEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Kadın
Köken: Rus
Son giriş: 12 Haziran 2021, 16:48
Toplam oynama: 50 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Glen Park Locos
« Yanıtla #3 : 20 Haziran 2018, 10:22:11 »
Olaylar başka yerlerdede geçiyor GÜNCEL.

Çevrimdışı Jeramy_Lewis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Cinsiyet: Kadın
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
Ynt: Glen Park Locos
« Yanıtla #4 : 20 Haziran 2018, 10:38:14 »
Başarılar.

Çevrimdışı laugner

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Ocak 2020, 23:51
Toplam oynama: 2 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Glen Park Locos
« Yanıtla #5 : 20 Haziran 2018, 10:38:18 »
çalıntı tanıtım/hikaye

Çevrimdışı COMPLEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Kadın
Köken: Rus
Son giriş: 12 Haziran 2021, 16:48
Toplam oynama: 50 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Glen Park Locos
« Yanıtla #6 : 20 Haziran 2018, 10:39:08 »

Çevrimdışı un buen negro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ekim 2018, 13:47
Toplam oynama: 38 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Glen Park Locos
« Yanıtla #7 : 20 Haziran 2018, 10:40:28 »
bıktım

Çevrimdışı COMPLEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Kadın
Köken: Rus
Son giriş: 12 Haziran 2021, 16:48
Toplam oynama: 50 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Glen Park Locos
« Yanıtla #8 : 20 Haziran 2018, 10:41:32 »
bıktım
Bak kardeşim küfür ettirme kanıtla

Çevrimdışı "Meav!"

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Temmuz 2019, 13:38
Toplam oynama: 55 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Glen Park Locos
« Yanıtla #9 : 20 Haziran 2018, 10:42:58 »
Başarılar +1