Bence sunucu 500 kişiye bile düşsün ama yeterki hile olmasın hile kullananlar sınırsız banlanmalı banını açması için şart koyması gerek mesala adam heraya gider banımı aç der hera tüm mal vatlığına el koyar+hilenin linkini ister ve banını açar.
Sunucunun oyuncu kaybetmesinin sebepleri dm artmış sunucuda ve hile artmış böyle olursa hiçbit hile kalmaz diye düşünüyom.
Bence bu kişiler brnim dediğim şekilde banlanırsa sunucunun oyunvu sayısıda artar.
En basit örnek vereyim demin bir kaç saat önce adam m4 ile 3 mermi değdirdi düştüm adam hile yerinden damage yi değiştirmi 3mermi atttı düştüm vidioda olmadığım için hiçbirşey olmayacak ve log lara 20 tane vurmuş diye gözüküyor.
hâlâ anlamadığınız bir şey var, serverın başındaki zatın amacı sadece para kazanmak. adam kim rol yapmış, kim dm atmış pek umursamıyor.
sunucuyu 500'e çekmez, çekemez. farkında değilsiniz sanırım ama sunucunun 500'lere kadar indiğini görünce vds'lerden exp almayı etkinleştirdi. açın gözünüzü, please
defalarca hile kullanan adamların(!) oyuncu sayısı düşmesin diye yasağını açmaya devam ederse daha da düşer, yasaklanan kişinin sunucuya tekrar girmeye niyeti olmaması dışında sınırsız yasağı açılmayan birisi tanımıyorum, hile kullanan adamın yasağını açmazsın ama caydırdığı oyuncular sunucuyu bırakır. sen devamlı sunucuda oynayan adamların zevkini baltalayan herifleri sırf oyuncu kaybetmemek için yasağını açıyorsan bir yerden oyuncu kaybetmezsin ama diğer yerden kaybedersin.
bunları yazdım diye hesabım mühür yiyecek sanırım ama 2018 rina'nın başındaki doğukan bu doğukan değil. oyuncuların isteğini ve yakındığı şeyleri dinleyen doğukanı geri istiyoruz.