Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PP'ye kadın resmi koymak.

Başlatan Kaagan, 21 Ağustos 2020, 19:01:26
Okunma sayısı 6359 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kaagan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 13 Ağustos 2024, 19:56
Toplam oynama: 95 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Alex Kenzia Lv.20
Son giriş: 21 Mayıs 2023, 20:59
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: PP'ye kadın resmi koymak.
« Yanıtla #70 : 22 Ağustos 2020, 20:18:08 »
Spoiler:
Bu sunucuda 15-20 seviye olacak kadar oynayanlar da bir zahmet asosyal/sosyal muhabbetini açmasın :D

Sanırım bilmiyirosun ama sunucuya 2020'de başlayıp 26 level olmadım 2018'den beri oynuyorum 16 levelim. Birde Forum kültüründe genelde yaş kitlesi yüksek olursa bu tarzda olaylar yaşanmıyor bilmiyosun sanırım.
Aynı şey kardeşim zamanını 18 seviyeye kadar harcadıysan zaten asosyal/sosyal muhabbetini hiç açma :D 2008 yılından beri birçok foruma üyeyim, birçok forumda ismim var.Herkes kendi tarzında resim koyuyor, alakasız şeyler koyuyor, bunun yaşıyla felan alakası yok adam ne koysun PP'ye kendi resmini mi koysun, akrabasını mı koysun, boş pp mi yapsın :D? Sorgulama hakkı size düşmez.

2018'den beri oyanuyorum 25000 xp desek bir hediye 5xp veriyo 1 saat eşitir 5 xp demek. Ufak bir beynini kullansan bile toplamda 830 saat gibi bir durum oluyor dedğilmi? bir yıdlıa 365 gün var ikiye çarp 750 falan hata 2.5 yıl oldu oynayalı saymıyorum. Günde 1.30 saat oynayayım zaten 750 saati bile geçer ama 4-5 ayda 26 level olmanın tek bir anlamı olabilir. @N0VA

Süre değişkenlik gösterebilir tek dc değil vip xp boost 2x payday filan falan

Peki bro ama yani bunları hepsini aynı anda tutup hiçbirini kaçırmıyor? Bu bile ne olduğunu gösterir.

Çevrimdışı eplusli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ekim 2023, 20:39
Toplam oynama: 60 gün, 3 saat
« Yanıtla #71 : 22 Ağustos 2020, 20:23:48 »
Şu konuyu ne abarttınız oğlum. Alt tarafı bir resim hoşuma gitti bende pp yaptım. Tabi orası burası açık resim koymayı bende sevmiyorum. Ama yapanda kendisi bilir banane aq.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #72 : 22 Ağustos 2020, 20:42:49 »
Genel olarak tipini beğendiği kızları koyuyorlar zaten. Saçma demeyeceğim kendilerine göre makul sebepleri vardır fakat; benim koyduğum PP sarıyo hoşuma gitti. :D
Wojak
AAAAAAAAAA SIRRI NEDEN SÖYLÜYOSUN /ara 911 POLIS ALO SIR SÖYLÜYORLAR KARDEŞİM ALIN ŞU ADAMLARI FORUM
Belki bilmiyorsundur diye söyledim kanka neden anırıyorsun

Çevrimdışı Kaagan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alex Kenzia Lv.20
« Yanıtla #73 : 22 Ağustos 2020, 21:03:09 »
Bu sunucuda 15-20 seviye olacak kadar oynayanlar da bir zahmet asosyal/sosyal muhabbetini açmasın :D

Sanırım bilmiyirosun ama sunucuya 2020'de başlayıp 26 level olmadım 2018'den beri oynuyorum 16 levelim. Birde Forum kültüründe genelde yaş kitlesi yüksek olursa bu tarzda olaylar yaşanmıyor bilmiyosun sanırım.
Aynı şey kardeşim zamanını 18 seviyeye kadar harcadıysan zaten asosyal/sosyal muhabbetini hiç açma :D 2008 yılından beri birçok foruma üyeyim, birçok forumda ismim var.Herkes kendi tarzında resim koyuyor, alakasız şeyler koyuyor, bunun yaşıyla felan alakası yok adam ne koysun PP'ye kendi resmini mi koysun, akrabasını mı koysun, boş pp mi yapsın :D? Sorgulama hakkı size düşmez.

2018'den beri oyanuyorum 25000 xp desek bir hediye 5xp veriyo 1 saat eşitir 5 xp demek. Ufak bir beynini kullansan bile toplamda 830 saat gibi bir durum oluyor dedğilmi? bir yıdlıa 365 gün var ikiye çarp 850- 900 falan hata 2.5 yıl oldu oynayalı saymıyorum. Günde 1.30 saat oynayayım zaten eminim 850  falan saati bile geçer ama 4-5 ayda 26 level olmanın tek bir anlamı olabilir. @N0VA
Asosyal bir insan olduğumu inkar ettiğim yok merak etme, 7/24 dışarı çıkıp virüs kapıp hem insanlara, hem aileme virüs bulaştırıcak kadar gerizekalı bir insan değilim.O yüzden evimde oturuyorum oyun oynuyorum.. 2019 Aralık ayından 2020 Mart ayına kadar haftasonları çalıştım, virüsün ilk çıktığı haftalar ve okul tatilleri gibi şeyler geldiği zaman işten ayrıldım.1,5 hafta sonra çalıştığım işyeri geçici süreliğine kapandı zaten bütün heryer kapatıldı, bir restorantta garson olarak çalışıyordum.Biriktirdiğim parayı karta yatırdım, zaten virüs var evdeyim oturdum Exp boost, Gold VIP, Discord exp ve x2payday aldım, kasıldım.Hem oynadım hem afk bıraktım.Biraz kafa yürütürsen sende bunları anlayabiliceksin.
4-5 Ayda kasılmamın sebebi bu ha 7/24 oynadığımıda inkar etmem evet 5 aydır aralıksız rina oynuyorum.Dışarı çıkıp virüsmü kapmamı felan mı bekliyorsun :d? Virüs hala devam ediyor haberin olsun ve ben dışarı çıkıp sağlığıma zarar vereceğime 7/24 evde oturur asosyal olurum daha iyi.

Ayrıca PP'ye kadın pp'si koymak ile asosyalliği nasıl bağladın cidden anlayamadım :D? Herkes istediğini koyar, sorgulama hakkı size düşmez.

@Kenzia

Sorulama hakkı demisin ben birşey sorgulamıyorum sadece neden koyuyorsunuz ve eminim kimsenin geçerli bir nedeni YOK?Soruyorum asosyalik değilse ne söylermisin?, Garsonluk yaparak kazandığın paranın bir kısmını oyuna yatırıyorsun? Konuyu virüse niye bağladın ki insanlardan uzak yerlerde dışarı çıklabilir sonuçta tedbirler bu yüzden var ve evde gün boyu sadece bilgisayar oynuyorsun başka aktiviteler yok mu? Asosyalliğe bağlamamın sebebi ise büyük ihtimalle gerçekte bir kızla konuşamayacak kadar asosyalsin bunu idda ediyorum. ve sadece forumlarda gezip Avatarına kadın resmi koyuyorsun XD Çalışma konusunuda şimdi ne alakası var Vip aldım deyip geçede bilirsin?

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 19:40
Toplam oynama: 87 gün, 5 saat
Birlik: ******** ***ily
« Yanıtla #74 : 22 Ağustos 2020, 21:06:04 »
Belirli bir yerden sonra dışarı çıkmak gerekiyor, çünkü kimisinin ailesi esnaf geçim sıkıntısı geçiyor elbette çıkıp'ta 3 kuruş para kazanmaya çalışacak kimse dışarı çıkmassa insanlar batar.Tabi pc başında akşama kadar oturup eve ekmek getirmek zorunda değilsen yaparsın ama bu okadar kolay birşey değil.

Çevrimdışı Kaagan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alex Kenzia Lv.20
« Yanıtla #75 : 22 Ağustos 2020, 21:14:22 »

Emin ol bunları yaparak ailene virüs bulaştırma salaklığından daha çok kendi hayatını karartıyorsun ve ben bundan daha büyük bir salaklık göremedim.

Bu arada oyuna para yatırman da bir sorun görmüyorum bellirteyim Lüneparka gidip 3dk birşey için 10tl verececğime evimde otururur tüketilebilirliği daha uzun ve daha çok keyif veren bir ürüne paramı harcarım.

Çevrimdışı Kaagan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alex Kenzia Lv.20
« Yanıtla #76 : 22 Ağustos 2020, 21:43:05 »
İletileri sen ileti atmadan düzenledim tarih saatien bakaiblirsin. Eğer tüm gün bilgisayar oynamıyorsan gidip oraya Asosyal olduğumu inkar etmiyorum dememen gerek hem seni ilgilendirmez diyorsun hem çalıştığının bilgisini bana veriyosun :D Yani herkese açık bir forum yani biri gelip senin Avatarını görebilir bir sekme girerek sen zaten kendin için koymuyorsun o avatarı insanların görmesi için koyarsın kendin için niye koyasın ki?, kadın resmi ile asosyal olayında saba hak veriyorum bunda sorun yok özürdiliyorum. Oyuna yatırdığın paraya kötü demiyorum şöyle söylim steam hesabımı atıcam en alta link olarak oyunları görebilirsin. Rina roleplay'de birçok ürün satın aldım aktif olarak bulunmakta hayla.Ama avatarım seni ilgilendirmez diye birşey yoktur avatarın herekese açık görünebilir sen sokakta çıplak gezip gezerken seni eleştiren insana sanane diyebilirmisin?

Steam: https://steamcommunity.com/id/okgozalici

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #77 : 22 Ağustos 2020, 21:47:50 »
İletileri sen ileti atmadan düzenledim tarih saatien bakaiblirsin. Eğer tüm gün bilgisayar oynamıyorsan gidip oraya Asosyal olduğumu inkar etmiyorum dememen gerek hem seni ilgilendirmez diyorsun hem çalıştığının bilgisini bana veriyosun :D Yani herkese açık bir forum yani biri gelip senin Avatarını görebilir bir sekme girerek sen zaten kendin için koymuyorsun o avatarı insanların görmesi için koyarsın kendin için niye koyasın ki?, kadın resmi ile asosyal olayında saba hak veriyorum bunda sorun yok özürdiliyorum. Oyuna yatırdığın paraya kötü demiyorum şöyle söylim steam hesabımı atıcam en alta link olarak oyunları görebilirsin. Rina roleplay'de birçok ürün satın aldım aktif olarak bulunmakta hayla.Ama avatarım seni ilgilendirmez diye birşey yoktur avatarın herekese açık görünebilir sen sokakta çıplak gezip gezerken seni eleştiren insana sanane diyebilirmisin?
Herkesin görüşü farklı olabilir, sen başka insanlar görsün diye koyduğumu sanıyorsun.Aslında pek öyle değil, gözüme hoş geldiği için koyuyorum.Ayrıca başka ne koyabiliriz kendi resmimizi koyacak halimiz yok ya.Kimisi LSPD resmi koyar, kimisi kadın resmi, kimisi gangster resmi koyar çünkü insanların gözüne daha hoş geldiği için koyarlar veya farklı bir nedeni olan insanlar olabilir.Ben gözüme bu daha hoş geldiği için koyuyorum.Sadece PP'ye kadın resmi koyanların asosyallikle ne alakası var çözemedim.Herneyse, tartışmaya gerek yok PP'ye kadın resmi koymamın nedeni gözüme daha hoş gelmesi.Sadece kadın değil arada bir farklı gif koyuyorum sıradan bir PP sarmıyor.

Çevrimdışı Kaagan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alex Kenzia Lv.20
« Yanıtla #78 : 22 Ağustos 2020, 21:49:26 »
Herkesin görüşü farklı olabilir, sen başka insanlar görsün diye koyduğumu sanıyorsun.Aslında pek öyle değil, gözüme hoş geldiği için koyuyorum.Ayrıca başka ne koyabiliriz kendi resmimizi koyacak halimiz yok ya.Kimisi LSPD resmi koyar, kimisi kadın resmi, kimisi gangster resmi koyar çünkü insanların gözüne daha hoş geldiği için koyarlar veya farklı bir nedeni olan insanlar olabilir.Ben gözüme bu daha hoş geldiği için koyuyorum.Sadece PP'ye kadın resmi koyanların asosyallikle ne alakası var çözemedim.Herneyse, tartışmaya gerek yok PP'ye kadın resmi koymamın nedeni gözüme daha hoş gelmesi.Sadece kadın değil arada bir farklı gif koyuyorum sıradan bir PP sarmıyor.

Bak kanka koy tamam sorun yok hani bu beni belirli bi dereceye kadar ilgilendirmez zaten ama adam +18 koyuyor ben bunu görmek zorundamıyım.

Çevrimdışı Kaagan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alex Kenzia Lv.20
« Yanıtla #79 : 22 Ağustos 2020, 21:50:43 »
Adam por* ppsi yapıyo sonra bi giriyorum sekmeye por* izliyorum ya yanımda belki kardeşim var belki bu var o var şu var. Por* izlicek olsam gider izlerim.