Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

aga kısa dönem mi çıktı?

Başlatan Mert Sangrento , 17 Ağustos 2020, 14:12:43
Okunma sayısı 301 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Haziran 2022, 13:13
Toplam oynama: 64 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
aga kısa dönem mi çıktı?
« : 17 Ağustos 2020, 14:12:43 »
dostlar şu sıra dışarı çıkıyorum sosyal mesafe maske falan tamam kazara birkaç kişi ile tokalaştım 3 gün önce veya alışveriş yaparken eldivenim olmadığı için temas haline geçiyorum ve illa ki eve gidene kadar yüzüme dokunuyorum bu sabah itibari ile biraz ateşim var başım ağrıyor bu virüsü atlatan biri semptomlarını deneyimlediği kadar anlatıp yardımcı olursa sevinirim

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
Ynt: aga kısa dönem mi çıktı?
« Yanıtla #1 : 17 Ağustos 2020, 14:15:23 »
Bağışıklık sistemine göre değişiyor. Kimi çok rahat atlatıyor kimi çok zor atlatıyor kimi hiç cevap vermiyor.

Çevrimdışı kanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Kasım 2022, 02:14
Toplam oynama: 177 gün, 14 saat
« Yanıtla #2 : 17 Ağustos 2020, 19:06:33 »
Semptomlar genelde gün-gün başlıyor, ateşini ölç eğer 38 dereceye yakın bile değilse korkmana gerek yok. Bazen de psikolojik olarak oluyor, yakın bir akrabam ile görüştükten sonra COVID19 testine girmişti ve bende de psikolojik olarak ateş gibi şeyler başlamıştı, bir sorun olmadığını öğrendiğimde ise direkt olarak geçti. Temas ettiğin kişi virüslü olursa zaten haber alırsın, taşıyıcı olduğu için semptomlar onda daha önce başlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Aralık 2020, 21:12
Toplam oynama: 44 gün, 4 saat
« Yanıtla #3 : 17 Ağustos 2020, 19:53:26 »
Valla ben level level aştım bu durumu. Esenyurt'ta oturuyorum virüsün İstanbul'da en yoğun olduğu ilçelerden biri kaldı ki İstanbul'un en karmaşık ve en kalabalık ilçesi. Karantina bittiğinde dışarı çıkamaz durumdaydım, dışarı çıktım. Tabii ki kalabalık ortama girmekten kaçındım. Maskeyle meydana falan da çıkmışlığım oldu kaldı ki meydanda polislerinden, zabıtalarına, bekçilerine kadar hiçbiri kuralları önemsemiyor, kimseyi de uyarmıyor. Aşırı da kalabalık bir ortam her ırktan her dinden insan var o derece diyorum sana  ;D Neyse işte bu son birkaç ayda instagram storylerde çevremden ve yakın arkadaşlarımın storylerine baktığım da herkes cafede, tatilde, orda burda, sahilde falan filan.. Gözlemledim ve onlara hiçbir şey olmadı bende bu virüs takıntımı biraz aştım, minibüse, otobüse bindim, kalabalık lunaparka gittim hatta metrobüse bile bindim. Tabii ki bi şartım vardı, maske takmak ve elimi yıkayana kadar veya dezenfektan kullanana kadar, bir yere temas ettiğimde elimi maskem dahil, yüzümdeki bölgelere götürmemekti. Ve gariptir ki her dışarı çıkıp, kalabalık ortamdan eve geldiğimde, ilk bir-iki gün virüs psikolojisi midir nedir, ateşim çıkıyordu, başım ağrıyordu. Seninki de ondan olabilir, virüs 5 günden 2 haftaya kadar kendini gizleyebiliyor. Yani şuanlık fazla sorun etme ama virüs varmış gibi davranmaya devam et fazla da abartma bence. Son leveli de dün aştım :D Arkadaşlarla akşam 10-11 halısaha yapmıştık. Baya da kalabalıktı ve o ortamda ilk defa maskesizdim. Dün akşamdan bugüne kadar da ateşim varmış gibi geliyordu, başımda bir ağrı varmış gibi geliyordu. Tamamen psikolojik her dışarı çıktığımda böyle oluyor.  :D Umarım seninki de psikolojiktir.

Çevrimdışı Ahmetq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kyree Grant Lv.18
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Ocak 2022, 22:00
Toplam oynama: 64 gün, 11 saat
« Yanıtla #4 : 17 Ağustos 2020, 21:45:38 »
Yazıları okurken istemsizce ateşim cıktı

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #5 : 17 Ağustos 2020, 22:46:27 »
Virüs her kişide farklı etkiyi gösteriyor, bağışıklık sistemi çok zayıf veya kronik hastalıkları olan insanlar çok etkileniyor ve entübe hasta olabiliyor. Bugüne kadar kapmış ve atlatmışta olabilirsin, bazı insanlar kapıyor ve vücutta kalıyor başka insanlara bulaştırabiliyor ancak kendisi etkilenmiyor, buna da taşıyıcı diyoruz.

Çok panik yapmaya gerek yok, olacağı neyse o olur.

Çevrimdışı Suchashame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Yuan Wu Lv.23
Köken: Çinli
Son giriş: 05 Nisan 2022, 16:32
Toplam oynama: 153 gün, 4 saat
« Yanıtla #6 : 17 Ağustos 2020, 23:02:38 »
Kardeşim öncelikle umarım panik yapıp yanlış düşünüyorsundur, gerçek olmasını istemem. Bende bir ara psikolojik olarak hasta olduğumu sanmıştım ama 2 gün sonra iyileştim, yukarıda arkadaşın dediği gibi ateşin 38'in üstüne çıkarsa bir test yaptırmanda fayda var. Geçmiş olsun.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Haziran 2022, 13:13
Toplam oynama: 64 gün, 22 saat