Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

TS3

Başlatan dm bedava ban bedava, 17 Ağustos 2020, 12:54:06
Okunma sayısı 1347 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bella Selty Lv.11
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Eylül 2020, 10:04
Toplam oynama: 12 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: TS3
« Yanıtla #20 : 17 Ağustos 2020, 17:23:16 »
Açıldı mıı sizde?

Çevrimdışı The Witcher

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Kasım 2024, 20:35
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
« Yanıtla #21 : 17 Ağustos 2020, 17:31:12 »

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #22 : 17 Ağustos 2020, 18:30:46 »
TS3 Özelliklerini biliyorum yazmanıza gerek yok.Ses açısından, internet hızı o bu vs. iyi olabilir.Fakat Discord daha kullanışlı.Telefondan bile çok rahat bir şekilde girilebiliyor fakat TS3'te paralı satılıyor gidiyoruz apk indiriyoruz isim bile değişmiyor kullanışı acayip kötü.Bana göre Discord daha iyi ve daha kullanışlı umarım ki Discorda geçilir.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #23 : 17 Ağustos 2020, 18:37:46 »
TS3 Özelliklerini biliyorum yazmanıza gerek yok.Ses açısından, internet hızı o bu vs. iyi olabilir.Fakat Discord daha kullanışlı.Telefondan bile çok rahat bir şekilde girilebiliyor fakat TS3'te paralı satılıyor gidiyoruz apk indiriyoruz isim bile değişmiyor kullanışı acayip kötü.Bana göre Discord daha iyi ve daha kullanışlı umarım ki Discorda geçilir.
Discordun nasıl ram yediğinin, çoğu kişinin bilgisayarının sa:mp'ı zor kaldırdığının ve bulunan 100'e yakın helperin bunu gündelik olarak yapmak zorunda olabileceğinin farkında mısınız?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bella Selty Lv.11
Son giriş: 16 Eylül 2020, 10:04
Toplam oynama: 12 gün, 9 saat
« Yanıtla #24 : 17 Ağustos 2020, 18:44:35 »
Ts açıldııı!

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 17 Ağustos 2020, 18:51:26 »
Discordun nasıl ram yediğinin, çoğu kişinin bilgisayarının sa:mp'ı zor kaldırdığının ve bulunan 100'e yakın helperin bunu gündelik olarak yapmak zorunda olabileceğinin farkında mısınız?
Keşke yazdığımı okusaydın, herneyse.Kardeşim yazdıklarının farkındayım bak üstte yazmışım TS3 özelliklerinden haberim var diye.Helperlar için ayrı discord açılsın, LSPD için ayrı açılsın, genel için ayrı açılsın.Genel sohbet için isteyenler gider TS3te kullanır.Helperlar içinde kurallar değiştirilir.Bilgisayarında açamayan varsa da telefonundan girer açar.Çok mu zor? Discord, TS3'ten kat kat daha iyi, kullanış açısından.Bana göre Discorda geçmek daha iyi, daha kullanışlı.

Zaten Discord'a geçilme gibi bir durum olsa helperler için kurallar değiştirilir, 100'e yakın helperi Sunucu Yönetimi aynı odaya sokamaz zaten.Bunları bir düşünüp ileti atsanız daha iyi.Zaten TS3'ten devam edilecek ben sadece discorda geçilmesinin daha iyi olacağını söylüyorum yani hemen laf yetiştirmenize gerek yok.TS3 Aktif.

Çevrimdışı kanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Kasım 2022, 02:14
Toplam oynama: 177 gün, 14 saat
« Yanıtla #26 : 17 Ağustos 2020, 19:03:34 »
Keşke yazdığımı okusaydın, herneyse.Kardeşim yazdıklarının farkındayım bak üstte yazmışım TS3 özelliklerinden haberim var diye.Helperlar için ayrı discord açılsın, LSPD için ayrı açılsın, genel için ayrı açılsın.Genel sohbet için isteyenler gider TS3te kullanır.Helperlar içinde kurallar değiştirilir.Bilgisayarında açamayan varsa da telefonundan girer açar.Çok mu zor? Discord, TS3'ten kat kat daha iyi, kullanış açısından.Bana göre Discorda geçmek daha iyi, daha kullanışlı.

Zaten Discord'a geçilme gibi bir durum olsa helperler için kurallar değiştirilir, 100'e yakın helperi Sunucu Yönetimi aynı odaya sokamaz zaten.Bunları bir düşünüp ileti atsanız daha iyi.Zaten TS3'ten devam edilecek ben sadece discorda geçilmesinin daha iyi olacağını söylüyorum yani hemen laf yetiştirmenize gerek yok.TS3 Aktif.
Discord, TS3 gibi kullanışlı olsaydı zaten çoktan geçilmişti. LSPD için discord açılabilir diyorsun, adamlar taktiksel frekansa geçeceği zaman oyunu alta alıp mı geçecek? Ayrıca whisper gibi şeyler de yok.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #27 : 17 Ağustos 2020, 19:19:14 »
Discord-TS3 atışması boşuna yapılıyor. Sunucu, Discord'a taşınmaz. Mantık kullanıcının bilgisayarı kaldırmıyor olsaydı PD için TS3 falan gerekmezdi, mikrofonu olmayan kullanıcılar da var. Mantık; ses programı olrak kullanışlılık. Evet normal oyunculuk için Discord daha kullanışlı olabilir ki ben de Rina haricinde TS3 kullanmam fakat TS3 tamamen ses üzerine kurulu ve TS3'ün var olma amacını (departman telsizi, yönetim teknik destek) uygulamak Discord'da kolay değil.
Bu da olmazsa Hera'nın Discord'da beleş sunucu açma imkanı varken niye TS3'e para verdiğini düşünün. Adamın Discord'da da sunucusu var, bilmiyor mu oraya para vermeyeceğini? Amaç kalitenin ve kullanışlılığın sağlanması zaten.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 17 Ağustos 2020, 19:49:38 »
Discord-TS3 atışması boşuna yapılıyor. Sunucu, Discord'a taşınmaz. Mantık kullanıcının bilgisayarı kaldırmıyor olsaydı PD için TS3 falan gerekmezdi, mikrofonu olmayan kullanıcılar da var. Mantık; ses programı olrak kullanışlılık. Evet normal oyunculuk için Discord daha kullanışlı olabilir ki ben de Rina haricinde TS3 kullanmam fakat TS3 tamamen ses üzerine kurulu ve TS3'ün var olma amacını (departman telsizi, yönetim teknik destek) uygulamak Discord'da kolay değil.
Bu da olmazsa Hera'nın Discord'da beleş sunucu açma imkanı varken niye TS3'e para verdiğini düşünün. Adamın Discord'da da sunucusu var, bilmiyor mu oraya para vermeyeceğini? Amaç kalitenin ve kullanışlılığın sağlanması zaten.
Çok şükür düzgün açıklama.Zaten sunucu discord'a geçemez sakin olun kendinizi bu kadar kasmanıza gerek yok.Discord daha kullanışlı, TS3 daha kaliteli.Oldu bitti.

Çevrimdışı Lexter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Isaac Ball Lv.35