Konu güzel olmuş eline sağlık daha önce beraberde rol yaptık. Güzel rollerin vardı, tebrik ederim. Rol yapmak isterim yine

- Karşınızdaki insandan rol beklentiniz nasıl oluyor?
Saygılı, seviyeli ve verilen rol tepkimesine uygun olarak rol üretmesini bekliyorum. Ayrıca ürettiği rolde kendi orjinalliğiyle birlikte rol yapma hevesim ve motivasyonum gelsin istiyorum. Yani benim bildiğim şeyler dışında da şeyler söylesin ki onunla rol yapmayı sürdürmek isteyeyim.
- Rolünüze yapılan saygısızlık durumunda nasıl tepki veriyorsunuz?
IC bir durumsa takmayabilirim, çünkü OOC yaşı ufak olduğu için onu IC'de yanlış yansıtabilir. Canlandırdığı karakter 30dur, ama yaşı 15'dir. O psikolojiyi yansıtması zordur. Belli bir olgunluk istiyor. Dolayısıyla onu büyük bir rolmüş gibi görmüyorum, takmadan devam ediyorum. Eğer OOC bir durumsa zaten şikayet açıyorum.
- Bu kanser insanlarla nasıl baş ediyorsunuz?
Baş etmenin gereksiz olduğunu düşünerek baş ediyorum. Yani takmıyorum.
- Sizce rol gidişatı nasıl olmalı?
Rol gidişatı karakterin hikayesini kurguladığınız sürece daima aksettirici ögeler barındırmalı. Geldiğiniz şehirde yaşadığınız bir anıdaki birikintinize kadar akan terinizde o rolün karşılığı olmalı diye düşünüyorum. Ayrıntılarla rol güzeldir, detaya inilmelidir. Gidişatta belli bir senaryoyu takip etmeli, gerekirse STORY rp de yapabilirsin. Ancak başkalarıyla yaptığın rollerde de ortaya koymak istediğin karakteri şekillendirip karakter gelişimini sağlayabilecek roller içine girmelisin. Rol gidişatı bu süreçte tek taraflı ilerlememeli, bu profesyonellik sergilenirken aynı zamanda emote takibi yapılarak her iki tarafında rolden keyif alması denk derecede sağlanmaya çalışılmalıdır.
- Karakterlerin sürekliliği ve sık sık NC atmama şeysi hakkında düşünceleriniz nedir?
Bencede sık sık NC atılmamalı bir karakter kurguladıysanız belli uzun bir süre o rolü yapmalısınız. Genelde insanlar o karakterin içine giremediği ya da sıkıldığı için çabuk NC atabiliyor ama öyle bir karakter oluşturmalısın ki NC'ye gerek kalmasın. Karakterin anları artmalı anıları büyümeli diye düşünüyorum. Hem sende alışıyorsun alıştıkça rolüne yansıyor daha iyi rol yapabiliyorsun.