gerçek bir oyun tanıtım konusu. mesela gta 5 için konu açayım, sırf franklin için oynanır diyeyim, ne kadar mantıklı değil mi? kardeşim bari konu açacaksan oyunu tanıtsana, adam daha cirinin kim olduğunu bilmiyor, oyunun ne olduğunu bilmiyor, neden oynamak istesin?
kendi tanıtımını aç o zaman
gerçek bir oyun tanıtım konusu. mesela gta 5 için konu açayım, sırf franklin için oynanır diyeyim, ne kadar mantıklı değil mi? kardeşim bari konu açacaksan oyunu tanıtsana, adam daha cirinin kim olduğunu bilmiyor, oyunun ne olduğunu bilmiyor, neden oynamak istesin?
çok biliyorsan sen aç adamın konusuna karışma
Beyler yanıt biraz geç olucak ama adam haklı. Siz bir tanıtım açıyorsanız, oyunu anlatmak zorundasınız. Mesela ben bu oyunu oynadım, içine çekti beni ama çok sürmedi. Oyunu nerdeyse unuttum, çok uzun zaman oldu oynamayalı. Birde elindeki aletleri kötü olan tayfa var. Onlar ne yapsın anlamak için nerde oynasın? Birde adama agresif yanıtlar vermişsiniz, bu daha kötü. Belki adamda bilmiyor oyunu ve sizden öğrenmek istiyor. Lütfen böyle konular açacaksanız milleti düşünün. Ben bu tanıtımı beğenmedim, kesinlikle daha detaylı anlatman lazım.
Başkalarının oynamasını istiyorsan sen detaylı bir tanıtım aç.Witcher sevenleri görmek için açtım tanıtımı.Ayrıca Witcher severler zaten kendi düşüncelerini olumlu bir şekilde buraya gösteriyor.
Kankam sürekli sen onu yap bunu yap diyerek kışkırtmaya çabalıyorsun gibi geliyor. Madem bir tanıtım açıyorsun, anlatmak zorundasın. Herkes bu oyunu oynayamıyor, sizden dinlemek istiyor. Agresif cevap verdiğini arkadaşın örneğide baya mantıklı aslında. Ben Half Life tanıtımı açsam, Gordon Freeman için oynanır desem sence bu olur mu? Mantıkken olmaz değil mi? Burası oyun tanıtımları için bir bölümse maalesef anlatman gerekiyor. Spoiler vermek istemiyorsan oynanıştan falan bahsedersin. Senin amacın kötü değil bunu anlıyorum, oyunun sevenlerini görmek istiyorsun ama maalesef herkes sizin gibi iyi bir makineye sahip değil.