Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ai Dungeon(Herkesin denemesi gereken oyun)

Başlatan eplusli, 13 Ağustos 2020, 13:04:37
Okunma sayısı 151 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eplusli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ekim 2023, 20:39
Toplam oynama: 60 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ai Dungeon(Herkesin denemesi gereken oyun)
« : 13 Ağustos 2020, 13:04:37 »
Size öyle bir oyun linki vereceğim ki bu oyunda istediğiniz herşeyi yapa bileceksiniz. Cidden herşeyi şimdi oyunu kısaca anlatayım. Oyun bir RPG oyunu ve text tabanlı 6 adet tema bulunuyor ve birini seçtikten sonra sizi rastgele bir senaryoya atıyor. Oyunda yapay zekayla rp yapıyorsunuz ve yapay zeka o kadar iyi ki herşeyi yapa bilirsiniz. Mesela: Giriyorsunuz oyun seçiyorsunuz cyberpunk temasını. Sonra başlıyorsunuz rp yapmaya bir noktadan sonra işler hoşunuza gitmemeye başlıyor. Hemen oyunda özel kanatlarınız varmış gibi davranıp herkesi öldürüp ayda bir koloni kurup orada rp yapmaya devam ede bilirsiniz. Oyunda yapacaklarınız sınırsız ve yapay zeka yaptıklarınıza uygun haraket ediyor. Cidden anlatılacak gibi değil mutlaka denenmeli. Biraz ingilizceniz varsa çok rahat oynarsınız yoksa Google Translate kullanın.

https://play.aidungeon.io/

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Ai Dungeon(Herkesin denemesi gereken oyun)
« Yanıtla #1 : 13 Ağustos 2020, 19:55:20 »
Şu an oynuyorum ve harika seçenekler var ama bazı şeyler eksik yani knight seçtim adam kekeme konuşuyordu saldırmayı seçtim yere yapıştırdı
ne olduğunu tam anlamadım adam anladın olayı falan diyor ama güzel oyun öneririm

Çevrimdışı eplusli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ekim 2023, 20:39
Toplam oynama: 60 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Ai Dungeon(Herkesin denemesi gereken oyun)
« Yanıtla #2 : 13 Ağustos 2020, 20:43:37 »
Şu an oynuyorum ve harika seçenekler var ama bazı şeyler eksik yani knight seçtim adam kekeme konuşuyordu saldırmayı seçtim yere yapıştırdı
ne olduğunu tam anlamadım adam anladın olayı falan diyor ama güzel oyun öneririm
Öyle durumlarda şu tuşa basarak haraketin tekrarlanmasını ve istediğiniz sonucu almanızı sağlaya bilirsiniz. Maks 2 basıştan sonra istediğiniz sonucu verecektir. Çoğu zaman 1 basışta vermekte.