Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[KABUL] Cerkeskadir - Ofis Başvurusu

Başlatan Cerkeskadir, 13 Ağustos 2020, 12:19:18
Okunma sayısı 320 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cerkeskadir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Nisan 2025, 00:08
Toplam oynama: 159 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
[KABUL] Cerkeskadir - Ofis Başvurusu
« : 13 Ağustos 2020, 12:19:18 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): ( (https://hizliresim.com/bXr0wt)
)

1.02: Ofis lokasyonu((https://hizliresim.com/9yZ2Cm)):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:
[/url][/img]

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Büyük ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Ofisi açma amacım,kesinlikle ticaret yapmaktır.Herkezin bir hayalleri vardır.Benimde kendi çapımda yaptığım işi belirli bir yerim olması için bu ofis'i açmaya kadar verdim.Gündelik hayatımda,her türlü araç alıp karlı bir şekilde satıyorum.Neredeyse günde aldığım aracı akşam olmadan karlı bir şekilde satıyorum.Ofis yeride çok güzel olduğu için,bu yerin tam benlik olduğunu düşündüm.Burada toplu araçlar bile satabileceğim.Şehrin en üst model araçlarını bile alacak bütçe olduğundan dolayı  en yükseğinden en düşüğüne kadar araç satıcağım.Müşterilerim ile konuşarak hangi araçları istediklerini soracağım.Piyasadan daha düşük bir fiyatlara vereceğim.İnsanlar artık araç bulma telaşına girceklerine benim ofisime gelip istedikleri araçları istedikleri ucuz fiyatlara bulabilecekler.Burayı açmam kesinlikle ticaret amaçlıdır.Çok sayıda kişi burada çalışıcaktır.Ofisimizin önünde çok sayıda arkadaşım olacağı için dışardan çok sayıda talep geleceğine inanıyorum.Şehirde beni tanıyan çok kişiler vardır,kesinlikle araçları güzel fiyatlara vereceğimi bilirler.Şehir için bence çok güzel bir yer olucak ekonomi açısından.Artık şehirde arabasız kalmıycaktır her ayın sonunda güzel çekilişler yapıcam insanlara bedavadan araba verceğim.Kısaca ticaret açısından önemli bir yer olucaktır bu ofis benim için.Bu ofis sayesinde bir çok vatandaş cebine para koyabilecektir.Bu ofis şehre canlılık katacağı gibide şehre zenginlik getiriceğine,kesinlikle eminim bu ofis çok güzel yerlere geliktir artık vatandaşlar arabasız kalmıycaktır.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Gündelik hayatımda,araç alıp satarım.Bu ofisin yeride tam benim işime göredir kapıya birçok araç getiriceğim.Aynı zamanda  lüx araçları ofisimin yanına bir garaj kurdurup orada çok lüx araçlarıda satıcağım aynı zamanda,ofisin önünede  canlılık geleceği gibi şehre ekonomik açıdanda zenginlik katacaktır.Hergün ofisimin başında olcağımdan dolayı,hergün güzel yeni araçlar gelicektir 0 araçlarda satmayı düşünüyorum.Kesinlikle vatandaşların istedikleri fiyatları bende bulacaklardır.Ofis'i kesinlikle ticaret amaçlı kullanacağım.Ofis sayesinde bir çok vatandaşın,cebine para girecektir.Şehrin en lüx araçları getireceğim gibi en orta düzey araçlarda yer alıcaktır kesinlikle bu ofis ekonomiye katkı sağlıycaktır.Ofisi gelen müşterilerimiz için konuşup pazalık yapıp çayımızdan içeceklerdir.Sadece araba satmayıp uygun fiyatlara şehirden araba'da alınacaktır.Ofisime gelip arabasını tanıtıp değerinde'ki fiyata alıcağım insanlar hem araçlarını satıp,yanı sırada araba alabileceklerdir kısaca güzel bir ticaret ofisi olucaktır.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Ofisimin önüne gelen müşterilerim ile içerde güzel hoş pazarlıklar yapmak için ofis lazımdı.Pazarlıklar kesinlikle araç beğenildikten sonra içerde olacağı gibi içerde hoş sohbetler olucaktır müşterilerimiz araç almasa bile sıcak bir çayımızdan içmeleri içinde bu ofis lazımdı.Kesinlikle ticaret amaçlı yürüyecek bir ofis olcağı gibi,şehrin ekonomisinede can katıcaktır.Ofiste güzel pazarlıklar yapmak için lazımdı kapı önünde çok karışan oluyor sırayla araçlarını beğendikten sonra ofis içinde para alma verme olayları olucaktır güvenlik açısından öenmli bir yerde olucaktır ofis.Kapıda bir çok koruma olacağı gibi içerde hiçbir sıkıntı yaşanmıycaktır.Müşteriler güvenli ve karlı bir şekilde arabasını aldıktan sonra hayatına devam edebilicektir.Ofis bir çok arkadaşıma gelir kaynağı olucaktır.Bu ofis kesinlikle yeri tam benim yaptığım işe göredir.Bulunduğu bölgeye yüksek bir ortam katacağı gibi güzel birde güvenlik,huzur katıcaktır.Ofis kesinlikle bu ticareti sorunsuz götürmem için kesinlikle lazımdır.Bu ticaratin önemli yerinde ofis olucaktır.Vatandaşlarda bu ofis sayesinde her ay sonunda olucak bedava araç çekilişlerine bu ofis sayesinde katılıcaklardır.Kısaca bu ofis açılır ise şehre büyük bir ticaret ağı oluşucaktır.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, [Joshua_Quinn]"Forum Adınızı Yazın"[Cerkeskadir]; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Cerkeskadir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Toplam oynama: 159 gün, 14 saat
Ynt: Quinn-Alım-Satım (Ofis başvursu)
« Yanıtla #1 : 13 Ağustos 2020, 12:20:48 »
Selamlar sayın adminim öncelik ile bir hata sonucu haritadaki ss çıkmadı buraya bırakıyorum anlayışınız için teşşekürler.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: Quinn-Alım-Satım (Ofis başvursu)
« Yanıtla #2 : 20 Ağustos 2020, 08:19:06 »
Başvurunuz onaylandı, 24 saat içerisinde yeni bir tanıtım açarak linkini gönderin.

Çevrimdışı Cerkeskadir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: