Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Morelli Crew

Başlatan SODATheBoss, 19 Haziran 2018, 00:02:42
Okunma sayısı 3864 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Haziran 2022, 18:18
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Morelli Crew
« Yanıtla #30 : 19 Haziran 2018, 08:41:50 »
bırakmasam buradaydım, BAŞARILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĞR

sağol

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Morelli Crew
« Yanıtla #31 : 19 Haziran 2018, 08:44:42 »

CASE REPORT
CASE DATE: 19.06.2018, 7:00 AM

Mahkemenin başlaması ile beraber şüpheli Marty Petretti ve Adriano Mancini yargısı başlamıştır. [7:05 AM]

Judge: Marty Petretti,doğum tarihi 24 Şubat 1994. Doğum yeri; Newark, New Jersey.Baba ismi Paul Petretti, anne ismi Maria Petretti. Onaylıyor musun?

M.P: Evet, onaylıyorum.

Judge: Santa Maria sahilinde Starfish köprüsünün üzerinde olan ikinci blokta olan Casserali Vincenzio'un restorantında duyulan silah sesleri ve restoran sahibinin vurulmasının ardından güvenlik kamerasında restoranttan çıkışınız görüntüleniyor. Üstelik yanınızda Adriano Mancini ile birlikte. Bu konu hakkında bize ne diyebilirsin Petretti. Sana neden inanmalıyım?

* Marty Petretti kısa süreliğine Adriano'a baktı, ardından eski davasında olan savcıya bakarak;

M.P: Bunun hakkında diyebileceğim bir şey yok, oraya yemek yemek için girdim, yemeğimi yedikten sonra çıktım. Silah seslerini televizyondan geldiğini sandım. Pek aldırış etmedim. Sonuçta bir ses sistemi var ve adamın mekanı büyük. Ne yapabilirsin aldırış etmedim.

* O'Willian sinirden pis pis gülüyor, Marty'e bakarak ayaklandı, projeksiyon makinasının yanına adımladı.

Savcı O'Willian: Yine hikayelerin bitmiyor Marty, bu sefer sırada ne var, silahı büyük annen mi ateşledi. Hadi ama çok eski kafalısın bu söylediklerine çocuk bile inanmaz. Üstelik Mancini ile olan ortaklığınızıda biliyoruz. Büro ajanımız bunu iş birlikçileri ile doğruladı. Peki bu fotoğraflara ne diyeceksin Petretti?

* O'Willian sözünün ardından projeksiyon makinesinden beyaz perdeye fotoğrafları yansıttı, güler yüz ile Marty'e bakıyor.

Alıntı yapılan: kanıt1

Savcı O'Willian: Adriano konuşuyor, sen ise Adriano ile beraber adamın başında bekliyorsun. Elinde olan küçükken oynadığın çata patlara benzemiyor. Heralde Glock'a falan benziyor. Haksız mıyım Marty?

* Adriano Mancini Petretti'e alaycı şekilde baktı, savcıya bakışlarını tekrardan çevirdi.

* Marty Petretti Mancini ile göz göze geldi, küçük bir kahkaha atarak savcıya döndü;

M.P: Ahahaha, benim yargılandığım şey bu değil. Sadece burada bir silah ile görüntülenmişim. Bunda bir sakınca yok. Ruhsatsız silahın cezası en son beş bin dolardı sanırsam. Öyle hatırlıyorum siz daha iyi bilirsiniz cebinize parayı koyabilirim sorun yok fakat bu fotoğraf eski. Beni bu fotoğraf ile yargılayabileceğinizi sanmıyorum. Küçükken çata pat ile oynadığımda doğrudur bunu kabul ediyorum fakat siz ne yapıyordunuz merak etmiyorum değilim. Size saygımdan dolayı susacağım.

* Marty Petretti konuşmasının ardından sırasıyla Eric, Mancini ve Paulie'a baktı. Yerine oturur.

* Paulie Masseria kumandadan projeksiyonun görüntüsünü değiştirdi.

Alıntı yapılan: kanıt2

Judge: Fazlasıyla konuştun Petretti, bu senin suçsuz olduğunu kanıtlamıyor. Adriano adamın başında konuşurken, yanında rahat bir şekilde sigara içiyorsun. Adriano, senin nasıl bir savunman var? Cidden merak ediyorum, ünlü suç örgütlerinin liderisin. Bunu biliyoruz, fakat hiç bir zaman kanıtlayamıyoruz. Bu fotoğraflar için ne söyleyeceksin?

Adriano Mancini:Bu fotoğrafı ben bile hatırlamıyorum, en azından iş birlikçi yapılan kişileri tanıyıp federalleri kendi amacım için kullanabilecek düzeyde akıllıydım o vakitlerde fakat bu fotoğraflar artık dediğin gibi eski numaralara giriyor. Çocuk oyunu oynamıyoruz burada. İki kişinin eski fotoğraflar yüzünden müebbet hapis cezasına çarptırılması sizin üstünüzde olanların kafasında soru işareti yaratmaz mı? Biraz mantıklı haraket edin. Petretti'in dediği gibi beş bin dolar ödenemeyecek bir mevla değil.

* Adriano Mancini öksürür, ardından sağ işaret parmağını havaya kaldırır.

Adriano Mancini: Ama bir saat sonra, ama bu gece, ya da ben dedektif bokları yüzünden yüz yıllık hapisimi yatarken. La Cosa Nostra devam edecek.

* Eric Castelli yeterince sustuğunun farkında, Narchetti'in para ödediği hakime göz kırpar, ayaklanır;

Eric Castelli: Savcımızın fotoğraf delilleri RICO davası ile alakasız, sadece ruhsatsız silahların bulunduğu bir iki fotoğraf öldürülen restorant sahibinin cinayetini kanıtlamıyor. Bunu sizde biliyorsunuz Hakim. Tek yapmak istediğiniz müvekkillerimin ağızından laf almaya çalışmak ve ben buna izin vermeyeceğim. Davanın düşmesi taraftarıyım. Ruhsatsız silahlar için gereği yapılır ve iki silahta başka kişilerin üstünde bulunduğu davada söylenmedi. Devlet kendi menfaati için bu davayı müvekkillerime açıyor. Sizden ricam davanın düşürülmesi ve bu saçmalığa bir son verilmesi.

* Paulie Masseria Eric'a imalı bir haraket yaptı, ayaklanır;

* salonda olan genelde herkes ayaklandı.

Judge: Gereğinin yapılması için karar verildi. Jüri kararına aldırılmadan Amerika devletinin bana sağladığı yetkiye dayanaraktan Marty Petretti ve Adriano Mancini hakkında olan soruşturma davasının düşmesine...

* O'Willian elini alnına sertçe vurdu.

* Federal Ajan masaya bir yumruk attı, mahkeme kararını dinliyor.

Judge: Bu davanın tekrar açılmasına dair Savcılıktan bir belge alınması durumunda değerlendirilmeyeceğine iki şahısın suçlarının düşürülmesine karar verilmiştir.

* Marty Petretti savcıya piç bakışı atıp sırıttı, mahkeme salonundan ayrılır.

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: