Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sagopakajmer Ve Ceza kavgasının sebepleri

Başlatan susucan, 12 Ağustos 2020, 16:39:31
Okunma sayısı 970 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Mayıs 2020, 22:42
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Sagopakajmer Ve Ceza kavgasının sebepleri
« Yanıtla #20 : 13 Ağustos 2020, 03:30:16 »
beyler videoda geçiyor mu bilmiyorum ama cezanın annesi için şeker reklamına girdiği yok, kolera o yüzden laf etmedi
ceza isteyerek reklama girdi annesi zaten çoktan vefat etmişti
ayrıca piyasada saian gibi daha iyi mcler varken sırf eskiler diye bu kadar abartılmalarını anlayamadım
Daha mı iyi???
Evet daha iyi. Sırf eskiler diye şu adamları ilahlaştırmayın artık. Fuat Ergin ve Saian'ı tek geçerim, onları dinle. Ayrıca sana canka gibi hakettiği değeri göremeyen bi adamı önerebilirim. Kendisi çok iyi punch atar.

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
« Yanıtla #21 : 13 Ağustos 2020, 11:03:04 »
beyler videoda geçiyor mu bilmiyorum ama cezanın annesi için şeker reklamına girdiği yok, kolera o yüzden laf etmedi
ayrıca piyasada saian gibi daha iyi mcler varken sırf eskiler diye bu kadar abartılmalarını anlayamadım
Daha mı iyi???
Cezayıda Sagoyuda çok abartmadınız mı? Bir rapçi/rapçiler eski diye çok iyi olmuyor, veya bir şarkısı çok iyi diye diğer şarkıları da süper olmuyor. İkisinin de sevdiğim şarkıları var ama çok abartıyorsunuz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hiro Kojiro Lv.26
Son giriş: 11 Haziran 2021, 16:25
Toplam oynama: 148 gün, 23 saat
« Yanıtla #22 : 13 Ağustos 2020, 14:18:43 »
Daha mı iyi???
Evet.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #23 : 13 Ağustos 2020, 15:53:14 »
Ceza ve Sagopa'ya kötü diyenler Khontkar ve Şehinşah dinliyor.Şaka gibi  ???

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 13 Ağustos 2020, 16:41:40 »
Ya bro kimse onlara kötü demedi, bu kadar abartmayın sadece. Rape Fuat ile başladım, öyle devam ediyorum. Ayrıca şehinşah dinlerim khontkar dinlemem. Her lafı bi yerinizden anlamamayı ne zaman öğreneceksiniz? Ya da am biti gibi kavga çıkarmamayı?

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
« Yanıtla #25 : 13 Ağustos 2020, 16:51:55 »
Yoo

Çevrimdışı bartug

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Anwar Wakim Lv.28
Köken: Arap
Son giriş: 22 Haziran 2024, 01:02
Toplam oynama: 166 gün, 16 saat
Son giriş: 00/00/0000
« Yanıtla #26 : 13 Ağustos 2020, 18:11:22 »
kanka adamın kulağına khontkar, şehinşah daha hoş geliyodur onu dinliyodur yapacak bir şey yok burada

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 19:40
Toplam oynama: 87 gün, 5 saat
Birlik: ******** ***ily
« Yanıtla #27 : 13 Ağustos 2020, 18:11:27 »
Arkadaşlar abartılacak birşey yok adamların kendileride Ceza ve Sago'yu üstad olarak görüyor Ben Fero olaylarında eleştirdiler falan ama, atılan Tweetlere falan bakarsan Ceza'ya kimse laf diyemiyor adam yapıyor bu işi.Ceza'nın kişiliğine laf atabilirsin ama Rap'ine laf atmak saçma size göre öyle olabilir ama birçok kişide Ceza Ve Sago'yu en iyi rap'çi olarak görüyor.Fuat'ta aynı şekilde Fuat ile Tankurt kavga ettiği zaman herkes Fuat'ı savundu Tankurt kötümü rap'çi? hayır değil Katliam 4'te anlaşıldı herşey, ama bu adamlar rap'i yaşayan adamlar kimse abartmıyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 13 Ağustos 2020, 18:18:14 »
Arkadaşlar abartılacak birşey yok adamların kendileride Ceza ve Sago'yu üstad olarak görüyor Ben Fero olaylarında eleştirdiler falan ama, atılan Tweetlere falan bakarsan Ceza'ya kimse laf diyemiyor adam yapıyor bu işi.Ceza'nın kişiliğine laf atabilirsin ama Rap'ine laf atmak saçma size göre öyle olabilir ama birçok kişide Ceza Ve Sago'yu en iyi rap'çi olarak görüyor.Fuat'ta aynı şekilde Fuat ile Tankurt kavga ettiği zaman herkes Fuat'ı savundu Tankurt kötümü rap'çi? hayır değil Katliam 4'te anlaşıldı herşey, ama bu adamlar rap'i yaşayan adamlar kimse abartmıyor.
maalesef abartıyor kankam. Emeğinin karşılığını alamayan adamlar varken neyim var ki dinleyip old olmaya çalışan veletlerin türemesi iyi değil.

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 19:40
Toplam oynama: 87 gün, 5 saat
Birlik: ******** ***ily
« Yanıtla #29 : 13 Ağustos 2020, 18:20:06 »
maalesef abartıyor kankam. Emeğinin karşılığını alamayan adamlar varken neyim var ki dinleyip old olmaya çalışan veletlerin türemesi iyi değil.
Onlara diyeceğim birşey yok ama bu adamlar yapıyor bu işi başka bir Rapçi ile kıyaslamak yanlış olur, çünkü kavga meselesine dönüyor.Ceza'nın herkese kapısı açık adam feat atmak isteyen gelsin diyor.Zaten Ceza'ya laf atıldığında kimse laf edemiyor Fuat'a laf atılıncada aynı şey oluyor, bencede olması gereken bu ama o konuda haklısın.