Bu gün saat 18.00da geldim ve yaklaşık 5 dakika bekledim ve steamden arkadaşa yazdım yani sordum dediki ertelenmiş saat 19.00da bende dedimki babamla dışarı çıkcaz 1 saate yetişe bilirmiyim bir şekilde yetiştim ve para dağıtılcak dendi. Bekledim para yok Busefer desteğe sordum para dağıtıldımı bir cevap yok ts girdim arkadaşlara sordum para dağıtıldı knk dediler. Bende 19.03 cıvarında Desteğe söyledim bana 15.000 dolar para ödülü gelmedi. ilk destek talebimi sildiler sonra kardeşim gelmedi inanmıormusunuz bir bakın dedim busefer kick atılar. sunucuya girdim kardeşim gelmedi bakın yoksa beni perma banlayın dedim. Yine destek talebimi sildiler. Elinizde okadar sistem var lütfen loglara bakın loglar yoksa bir şekilde bakın yoksa beni sunucudan sınırsız banlayın kaç günde bir araba kastım. ortak bir evimiz var arkadaşlarla 10bin herkes katdı. Öyle aldık benim için oyunda 15.000 dolar çok önemli eyer sizin hatanız yüzünden o parayı alamıcaksam bu oynu oynamama gerek yok. (Beyler böyle ticked atım sizin sorununuz diyor ben anlamadım adama para gelmedi diyorum isterseniz loglardan veya sizde hangi sistem varsa ordan baka bilitsiniz diyorum adamlar sizin sorununuz diyip konuyu kapatıyor. Adminler hem kafalarına göre saat değiştiriyor hem para gelmiyor bukadarda olmaz.)