idlewood dediğiniz yer güvenli bölge diye zengin mekanı tarzı bir yer gibi geliyor ama normalde alakası yok, varoş bir yer zaten. oradaki insanların çoğunun cinsiyet fark etmeksizin size iyi davranmasını beklemeyin, eğer çoğunluğu iyi davranıyorsa da kültür eksikliğine vermemiz gereken şey asıl bu olur. ayrıca yoldan geçerken biri "ovv kıza bak" yazdığında, nasıl yazdığına bağlı olarak rol bilgisi açıkça belli oluyor. çoğu kişi de bunlarla vakit harcayacağına gidip başkalarıyla takılıyor. "selam, naber" tarzı konuşanları tersleyenleri kastetmiyorum tabii, onlar zaten eleştirilmeli türk rolünden farkı yok ama gidip cinsel obje gibi davrandığınız ve gold digger olmayan bir kızın size karşı ne gibi bir tepki vermesini istediğinizi cidden anlayamadım.
Tepkim ona değil, "Ovv kıza bak" dendiğinde elbet kızabilir, bu normaldir. Normal olmayan şey kendilerine her ortamda prenses gibi davranılmasını isteyenler. Daha önce bi ton konu ve arge gördüm bununla alakalı. Kimse onlara kraliçeymiş gibi davranmak zorunda falan değil.
dediğin tarzda insanlar gerçek hayatta da var, bu tarz ilgi aşığı insanları gerçekte görünce ne kadar tiksiniyorsan rolünü yapanı görünce de öyle tiksiniyorsun anlaşılan. bunun için yapacak bir şey yok, bu kişileri ic olarak aşağılayabilirsin ama ooc düşündüğümüzde nasıl rol yaptığı kimseyi ilgilendirmez. rahatsız oluyorsan rol yapmazsın, eğer yapıyorsan da bırakırsın onunla rol yapmayı çözüm bu kadar basit.